Kobieto nie martw sie tak ;) -wybierz buty na nizszym obcasie (Pannę Młodą zawsze obtańcują wszyscy) -najwygodniejsze są zapinane -kup odpowiednio wcześniej i rozchodź Mnie się akurat ten model nie podoba, ale spróbuj kupić na miejscu i zapytaj czy możesz zwrócić idź do salonu zmierz z kiecką i sprawdź ;) Powodzenia i gratulacje ;)
Czy wam sie nie wydaje ze jest to reklama strony ślubowisko Dziewczyna sie zarejstrowala na stronie w polowie wrzesnia i pyta zupelnie obce osoby o tak intymne rzeczy jak suknia buty i bizuteria Ja w kazdym badz razie nie wierze w jej szczerośc A co wy o tym myslicie?
Przykromi bardzo, że ktoś mnie o takie rzeczy posądza. Kurcze człowiek chce się doradzić - poradzić i jeszcze posądzą o jakąś reklamę. A to, że tam jest wszystko i bedę sobie zamawiać przez nich to chyba nie grzech. Przepraszam, że się poradzam w takim wypadku....:(
Ja nikogo nie posadzam ani osadzam napisalam swoje zdanie i tyle.Mozesz sie doradzac ile chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego po prostu ja sobie nie wyobrazam jak mozna kupowac tak wazne rzeczy jak do slubu przez internet przeciez wszystko trzeba przymierzyc dopasowac zgrac a zdjecie nic mi nie mowią To tyle na ten temat
Użytkownik ZANTA napisał w wiadomości: > Ja nikogo nie posadzam ani osadzam napisalam swoje zdanie i tyle.Mozesz sie > doradzac ile chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego po prostu ja sobie nie > wyobrazam jak mozna kupowac tak wazne rzeczy jak do slubu przez internet > przeciez wszystko trzeba przymierzyc dopasowac zgrac a zdjecie nic mi nie > mowią To tyle na ten temat
ale ja się umawiam właśnie przez internet ze sklepem, dostaję dodatkowe fotki ... i jadę przymierzać... tak to działa... moja koleżanka tak organizowała ślub i świetnie na tym wyszła... zaoszczędziła czas i pieniądze... może to jest dla Was dziwne, ale w ten sposób też można:)
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości: > ojej to napisalam na prozno moja poprzednia notke "Dlaczego odradzam zakup > przez internet" nie bierz jej wiec sobie do serca ok?
Ok:) Każdy kupuje w taki sposób w jaki chce.:) Nie wezmę sobie na pewno:*
Kasku zrobisz jak uwazasz ja bym jednak sukni nie kupowala przez net - przeciez musisz ja przymierzyc zobaczyc jak lezy ew. dopasowac, sprawdzic jak sie w niej czujesz, obejrzec jak jakosciowo jest uszyta itd. Ok mozna rozeznac sie w modelach. Suknie mozna co prawda przymierzyc i zwrocic ale to juz kosztuje i czas i nerwy. Odradzam zupelnie kupowania butow przez internet- jesli beda niewygodne, nie beda pasowac bo nie zawsze but tak samo lezy a na numeracji tez nie zawsze mozna sie oprzec, masz ten sam problem. A najtrudniejsze do zobaczenia w komputerze - dobranie odcienia. Jesli odcien bieli nie bedzie pasowal do sukni tez musisz odsylac czy wymienic i znow strata czasu a moze i nerwow.
Wcale nie glupie spostrzezenie. Mnie tez zaczyna to pachniec reklama strony. Zalogowana sie 17-go wrzesnia a juz 22-go wie ze MY mamy dobry smak?????
No i bardzo anonimowa ta "nasza" nowa kolezanka:)))
A jeszcze jedno: po co zalogowac sie na stronie o jedzeniu niemiejac zadnego zainteresowania trescia naszej strony??? Ja w kazdym razie juz nie bede odpowiadala na te reklamowe posty!
Mam taką propozycję, zeby zaprzestać tych praktych Sherlocka Holmesa.... Od pilnowania porządku są moderatorzy, jak cos nie spasuje- to sami sobie wyjaśnią.
Dziewczyna wychodzi za mąż, dla mnie to wcale nie dziwne, ze chce mieć każdy szczegół perfekcyjnie opanowany i wszystko zapięte na ostatni guzik. A pytanie Kąska wcale nie odnoszą się tylko do tej jednej strony, bo na forum równoległym jest pytanie o tort. i inna strona podana.
Mnie by się lepiej podobało, gdyby zamiast prowadzić śledztwo- po prostu odpowiedzieć.
Kąsku- butki są fajne, jeśli mają ten sam kolor, co sukienka- to będą ładnie się komponowały. Inną sprawą jest to, czy są wygodne i czy będziesz się w nich dobrze czuła. Ale fajne są, choc ja bym wolała bez tej kokardki.
Moja suknie kupilam tu w Rzymie...razem z suknia, 3 sesje przymiarkowe z dopasowaniem sukni do do figury, firma sama dobiera dodatki tj. co na szyje, glowe, ponczochy i buty, a nawet poduszeczke na obraczki, wszystko jest dobrane jesli chodzi o kolor i rodzaj materialu. Na to musisz wiec zwrocic uwage, buty nie moga sie roznic od sukienki kolorem ani stylem...
JUż zapewne widzieliście sukienkę ślubną (wątek - Podoba się Wam ta sukienka ślubna?). Dziewczyny jesteście super:*:* - swietnie doradzacie. To może jeszcze zapytam Was, czy takie buty: http://slubowisko.pl/products/view/1815/yamilla/victoria/slub_panna_mloda#main_content, będą pasować do całości.
Eh.... stresuję sie bardzo tym dniem...
To naturalne, że się stresujesz:-)
Jeśli te buty mają taki sam odcień, jak sukienka, to z pewnością będą pasowały.
Kobieto nie martw sie tak ;)
-wybierz buty na nizszym obcasie (Pannę Młodą zawsze obtańcują wszyscy)
-najwygodniejsze są zapinane
-kup odpowiednio wcześniej i rozchodź
Mnie się akurat ten model nie podoba,
ale spróbuj kupić na miejscu i zapytaj czy możesz zwrócić
idź do salonu zmierz z kiecką i sprawdź ;)
Powodzenia i gratulacje ;)
Czy wam sie nie wydaje ze jest to reklama strony ślubowisko Dziewczyna sie zarejstrowala na stronie w polowie wrzesnia i pyta zupelnie obce osoby o tak intymne rzeczy jak suknia buty i bizuteria Ja w kazdym badz razie nie wierze w jej szczerośc A co wy o tym myslicie?
Przykromi bardzo, że ktoś mnie o takie rzeczy posądza. Kurcze człowiek chce się doradzić - poradzić i jeszcze posądzą o jakąś reklamę. A to, że tam jest wszystko i bedę sobie zamawiać przez nich to chyba nie grzech.
Przepraszam, że się poradzam w takim wypadku....:(
Ja nikogo nie posadzam ani osadzam napisalam swoje zdanie i tyle.Mozesz sie doradzac ile chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego po prostu ja sobie nie wyobrazam jak mozna kupowac tak wazne rzeczy jak do slubu przez internet przeciez wszystko trzeba przymierzyc dopasowac zgrac a zdjecie nic mi nie mowią To tyle na ten temat
Użytkownik ZANTA napisał w wiadomości:
> Ja nikogo nie posadzam ani osadzam napisalam swoje zdanie i tyle.Mozesz sie
> doradzac ile chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego po prostu ja sobie nie
> wyobrazam jak mozna kupowac tak wazne rzeczy jak do slubu przez internet
> przeciez wszystko trzeba przymierzyc dopasowac zgrac a zdjecie nic mi nie
> mowią To tyle na ten temat
ale ja się umawiam właśnie przez internet ze sklepem, dostaję dodatkowe fotki ... i jadę przymierzać... tak to działa... moja koleżanka tak organizowała ślub i świetnie na tym wyszła... zaoszczędziła czas i pieniądze...
może to jest dla Was dziwne, ale w ten sposób też można:)
acha! dzieki za informacje
ojej to napisalam na prozno moja poprzednia notke "Dlaczego odradzam zakup przez internet" nie bierz jej wiec sobie do serca ok?
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
> ojej to napisalam na prozno moja poprzednia notke "Dlaczego odradzam zakup
> przez internet" nie bierz jej wiec sobie do serca ok?
Ok:) Każdy kupuje w taki sposób w jaki chce.:) Nie wezmę sobie na pewno:*
jesteś pewna, że to oszczędność - suknia z Krakowa a buty z Warszawy?
Mają sklep w Krakowie z tymi butami:)
No to w takim razie rzeczywiście oszczędność czasu. Jak idziesz mierzyć - to wiesz co konkretnie chcesz.
Powodzenia na nowej drodze zycia
Kasku zrobisz jak uwazasz ja bym jednak sukni nie kupowala przez net - przeciez musisz ja przymierzyc zobaczyc jak lezy ew. dopasowac, sprawdzic jak sie w niej czujesz, obejrzec jak jakosciowo jest uszyta itd. Ok mozna rozeznac sie w modelach. Suknie mozna co prawda przymierzyc i zwrocic ale to juz kosztuje i czas i nerwy. Odradzam zupelnie kupowania butow przez internet- jesli beda niewygodne, nie beda pasowac bo nie zawsze but tak samo lezy a na numeracji tez nie zawsze mozna sie oprzec, masz ten sam problem. A najtrudniejsze do zobaczenia w komputerze - dobranie odcienia. Jesli odcien bieli nie bedzie pasowal do sukni tez musisz odsylac czy wymienic i znow strata czasu a moze i nerwow.
Witam mnie sie jak i łancuszek podobał jak i sukienka oraz buty wszytsko śliczne na prawde prosto z serca ci to mowie w tym dniu bedziesz jak ksiezniczka na penwo a keidy ślub mas zjzu wybrany bukiecik bo tu sa śliczne
http://www.allegro.pl/item749582870_bukiety_slubne_dla_panny_mlodej_i_druhny.html
Wcale nie glupie spostrzezenie. Mnie tez zaczyna to pachniec reklama strony. Zalogowana sie 17-go wrzesnia a juz 22-go wie ze MY mamy dobry smak?????
No i bardzo anonimowa ta "nasza" nowa kolezanka:)))
A jeszcze jedno: po co zalogowac sie na stronie o jedzeniu niemiejac zadnego zainteresowania trescia naszej strony???
Ja w kazdym razie juz nie bede odpowiadala na te reklamowe posty!
Przeszło mi to przez myśl ale przecież to nie jest strona konkurencyjna do naszej więc wg mnie problemu nie ma.
Mam taką propozycję, zeby zaprzestać tych praktych Sherlocka Holmesa....
Od pilnowania porządku są moderatorzy, jak cos nie spasuje- to sami sobie wyjaśnią.
Dziewczyna wychodzi za mąż, dla mnie to wcale nie dziwne, ze chce mieć każdy szczegół perfekcyjnie opanowany i wszystko zapięte na ostatni guzik.
A pytanie Kąska wcale nie odnoszą się tylko do tej jednej strony, bo na forum równoległym jest pytanie o tort. i inna strona podana.
Mnie by się lepiej podobało, gdyby zamiast prowadzić śledztwo- po prostu odpowiedzieć.
Kąsku- butki są fajne, jeśli mają ten sam kolor, co sukienka- to będą ładnie się komponowały. Inną sprawą jest to, czy są wygodne i czy będziesz się w nich dobrze czuła.
Ale fajne są, choc ja bym wolała bez tej kokardki.
A kiedy ten ślub?
agik dzięki za miłe słowa, a ślub bedzie w sierpniu 2010 roku:)
Moja suknie kupilam tu w Rzymie...razem z suknia, 3 sesje przymiarkowe z dopasowaniem sukni do do figury, firma sama dobiera dodatki tj. co na szyje, glowe, ponczochy i buty, a nawet poduszeczke na obraczki, wszystko jest dobrane jesli chodzi o kolor i rodzaj materialu. Na to musisz wiec zwrocic uwage, buty nie moga sie roznic od sukienki kolorem ani stylem...