Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jak sądzicie czy takie buty do całości będą pasowały?

• Autor: Kąsek Data: 2009-09-23 12:57:28

JUż zapewne widzieliście sukienkę ślubną (wątek - Podoba się Wam ta sukienka ślubna?). Dziewczyny jesteście super:*:* - swietnie doradzacie. To może jeszcze zapytam Was, czy takie buty: http://slubowisko.pl/products/view/1815/yamilla/victoria/slub_panna_mloda#main_content, będą pasować do całości.
    Eh.... stresuję sie bardzo tym dniem...

• Autor: smakosia Data: 2009-09-23 13:33:09

To naturalne, że się stresujesz:-)

Jeśli te buty mają taki sam odcień, jak sukienka, to z pewnością będą pasowały.

• Autor: abiola Data: 2009-09-23 13:36:59

Kobieto nie martw sie tak ;)
    -wybierz buty na nizszym obcasie (Pannę Młodą zawsze obtańcują wszyscy)
    -najwygodniejsze są zapinane
    -kup odpowiednio wcześniej i rozchodź
    Mnie się akurat ten model nie podoba,
    ale spróbuj kupić na miejscu i zapytaj czy możesz zwrócić
     idź do salonu zmierz z kiecką i sprawdź ;)
    Powodzenia i gratulacje ;)

• Autor: ZANTA Data: 2009-09-23 13:42:09

Czy wam sie nie wydaje ze jest to reklama strony ślubowisko Dziewczyna sie zarejstrowala na stronie w polowie wrzesnia i pyta zupelnie obce osoby o tak intymne rzeczy jak suknia buty i bizuteria Ja w kazdym badz razie nie wierze w jej szczerośc A co wy o tym myslicie?

• Autor: Kąsek Data: 2009-09-23 13:53:12

Przykromi bardzo, że ktoś mnie o takie rzeczy posądza. Kurcze człowiek  chce się doradzić - poradzić i jeszcze posądzą o jakąś reklamę. A to, że tam jest wszystko i bedę sobie zamawiać przez nich to chyba nie grzech.
    Przepraszam, że się poradzam w takim wypadku....:(

• Autor: ZANTA Data: 2009-09-23 14:04:48

Ja nikogo nie posadzam ani osadzam napisalam swoje zdanie i tyle.Mozesz sie doradzac ile chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego po prostu ja sobie nie wyobrazam jak mozna kupowac tak wazne rzeczy jak do slubu przez internet przeciez wszystko trzeba przymierzyc dopasowac zgrac a zdjecie nic mi nie mowią To tyle na ten temat 

• Autor: Kąsek Data: 2009-09-23 14:12:54

Użytkownik ZANTA napisał w wiadomości:
    > Ja nikogo nie posadzam ani osadzam napisalam swoje zdanie i tyle.Mozesz sie
    > doradzac ile chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego po prostu ja sobie nie
    > wyobrazam jak mozna kupowac tak wazne rzeczy jak do slubu przez internet
    > przeciez wszystko trzeba przymierzyc dopasowac zgrac a zdjecie nic mi nie
    > mowią To tyle na ten temat

ale ja się umawiam właśnie przez internet ze sklepem, dostaję dodatkowe fotki ... i jadę przymierzać... tak to działa... moja koleżanka tak organizowała ślub i świetnie na tym wyszła... zaoszczędziła czas i pieniądze...
    może to jest dla Was dziwne, ale w ten sposób też można:)

• Autor: ZANTA Data: 2009-09-23 14:15:23

acha! dzieki za informacje

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-09-23 14:16:42

ojej to napisalam na prozno moja poprzednia notke "Dlaczego odradzam zakup przez internet" nie bierz jej wiec sobie do serca ok?

• Autor: Kąsek Data: 2009-09-23 14:27:24

Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
    > ojej to napisalam na prozno moja poprzednia notke "Dlaczego odradzam zakup
    > przez internet" nie bierz jej wiec sobie do serca ok?

Ok:) Każdy kupuje w taki sposób w jaki chce.:) Nie wezmę sobie na pewno:*

• Autor: ekkore Data: 2009-09-23 14:30:50

jesteś pewna, że to oszczędność - suknia z Krakowa a buty z Warszawy?

• Autor: Kąsek Data: 2009-09-23 14:39:41

Mają sklep w Krakowie z tymi butami:)

• Autor: ekkore Data: 2009-09-23 18:54:23

No to w takim razie rzeczywiście oszczędność czasu. Jak idziesz mierzyć - to wiesz co konkretnie chcesz.

Powodzenia na nowej drodze zycia

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-09-23 14:15:10

Kasku zrobisz jak uwazasz ja bym jednak sukni nie kupowala przez net - przeciez musisz ja przymierzyc zobaczyc jak lezy ew. dopasowac, sprawdzic jak sie w niej czujesz, obejrzec jak jakosciowo jest uszyta itd. Ok mozna rozeznac sie w modelach. Suknie mozna co prawda przymierzyc i zwrocic ale to juz kosztuje i czas i nerwy. Odradzam zupelnie kupowania butow przez internet- jesli beda niewygodne, nie beda pasowac bo nie zawsze but tak samo lezy a na numeracji tez nie zawsze mozna sie oprzec, masz ten sam problem. A najtrudniejsze do zobaczenia w komputerze -  dobranie odcienia. Jesli odcien bieli nie bedzie pasowal do sukni tez musisz odsylac czy wymienic i znow strata czasu a moze i nerwow.

• Autor: MARTA84 Data: 2009-09-23 15:52:50

Witam mnie sie jak i łancuszek podobał jak i sukienka oraz buty wszytsko śliczne na prawde prosto z serca ci to mowie w tym dniu bedziesz jak ksiezniczka na penwo a keidy ślub mas zjzu wybrany bukiecik bo tu sa śliczne
    http://www.allegro.pl/item749582870_bukiety_slubne_dla_panny_mlodej_i_druhny.html

• Autor: tineczka Data: 2009-09-23 16:01:06

Wcale nie glupie spostrzezenie. Mnie tez zaczyna to pachniec reklama strony. Zalogowana sie 17-go wrzesnia a juz 22-go wie ze MY mamy dobry smak?????

No i bardzo anonimowa ta "nasza" nowa kolezanka:)))

A jeszcze jedno: po co zalogowac sie na stronie o jedzeniu niemiejac zadnego zainteresowania trescia naszej strony???
    Ja w kazdym razie juz nie bede odpowiadala na te reklamowe posty!

• Autor: as Data: 2009-09-23 16:11:56

Przeszło mi to przez myśl ale przecież to nie jest strona konkurencyjna do naszej więc wg mnie problemu nie ma.

• Autor: agik Data: 2009-09-23 17:05:24

Mam taką propozycję, zeby zaprzestać tych praktych Sherlocka Holmesa....
    Od pilnowania porządku są moderatorzy, jak cos nie spasuje- to sami sobie wyjaśnią.

Dziewczyna wychodzi za mąż, dla mnie to wcale nie dziwne, ze chce mieć każdy szczegół perfekcyjnie opanowany i wszystko zapięte na ostatni guzik.
    A pytanie Kąska wcale nie odnoszą się tylko do tej jednej strony, bo na forum równoległym jest pytanie o tort. i inna strona podana.

Mnie by się lepiej podobało, gdyby zamiast prowadzić śledztwo- po prostu odpowiedzieć.

Kąsku- butki są fajne, jeśli mają ten sam kolor, co sukienka- to będą ładnie się komponowały. Inną sprawą jest to, czy są wygodne i czy będziesz się w nich dobrze czuła.
    Ale fajne są, choc ja bym wolała bez tej kokardki.

A kiedy ten ślub?

• Autor: Kąsek Data: 2009-09-24 09:15:18

agik dzięki za miłe słowa, a ślub bedzie w sierpniu 2010 roku:)

• Autor: anna702 Data: 2009-09-29 18:13:56

Moja suknie kupilam tu w Rzymie...razem z suknia, 3 sesje przymiarkowe z dopasowaniem sukni do do figury, firma sama dobiera dodatki tj. co na szyje, glowe, ponczochy i buty, a nawet poduszeczke na obraczki, wszystko jest dobrane jesli chodzi o kolor i rodzaj materialu. Na to musisz wiec zwrocic uwage, buty nie moga sie roznic od sukienki kolorem ani stylem...

Przejdź do pełnej wersji serwisu