Witam, może mnie ktoś oświeci w sprawie rozmów video na Skypie. Mam kamerkę zainstalowaną w laptopie, kamera poza Skypem działa bez zarzutu. Natomiast na Skypie raz mogę prowadzić rozmowę video - innym razem mam komunikat, że Skype nie wykrył kamerki internetowej. Identyczną sytuację miałam na komputerze stacjonarnym. Co tu jest grane?
Moj brat tak mial ze przy kazdym wlaczeniu skype musial cos zmieniac w ustawieniach kamerki bo inaczej sie nie widzielismy. Pomoglo dopiero ponowne zaistalowanie skype. Teraz kamerka dziala mu bez zarzutu.
Witam,
może mnie ktoś oświeci w sprawie rozmów video na Skypie. Mam kamerkę zainstalowaną w laptopie, kamera poza Skypem działa bez zarzutu. Natomiast na Skypie raz mogę prowadzić rozmowę video - innym razem mam komunikat, że Skype nie wykrył kamerki internetowej. Identyczną sytuację miałam na komputerze stacjonarnym. Co tu jest grane?
Spóbuj jeszcze raz zainstalować Skype , może coś się powiesiło :)
Dioda kamerki musi się zaświecić - wtedy działa, jeżeli nie świeci to znaczy, że jest wyłączona.
Dodatkowo wchodzisz w opcje i ustawienia Video i jak widzisz siebie to spoko .Zaznaczasz tam rownież preferencje.
Moj brat tak mial ze przy kazdym wlaczeniu skype musial cos zmieniac w ustawieniach kamerki bo inaczej sie nie widzielismy. Pomoglo dopiero ponowne zaistalowanie skype. Teraz kamerka dziala mu bez zarzutu.