Bahus, wiesz jak to jest w tych czasach...Musisz coś zaoferować sponsorowi w zamian :-).
Trzynaście lat temu prowadziłam imprezę z okazji 50-lecia Polmosu. Wtedy też dostałam zaproszenie do piwnic tej firmy aby popróbować owych Starek m.in. tej 50-tetniej. Podziękowałam i nie skorzystałam, bo nie lubię takich alkoholi więc pewnie bym nie doceniła ich szlachetności. Wiem wiem, trudno Ci w to uwierzyć :-))) Może gdybym wtedy Ciebie znała...
Ja też szukam sponsora... Już którąś godzinę oglądam sobie menu naj... wykwintniejszych, naj... droższych, naj... bardziej polecanych reastauracji w Polsce.
Oglądam piekne zdjęcia deserów, o tajemniczej treści, podanych w wazonikach, takich, jak ja robię kompozycje kwiatowe...
Dania z dziczyzny, raków, ryb...
Ogladam i sobie tak myślę: a może by mnie ktoś zaprosił do takiej restauracji????
Przyłaczam się do apelu o sponsora, mam mniejsze wymagania, bo taki obiadek, co bym go chciała spróbować to jakieś 300 zł ( chyba bez napojów) Luby może zostać w domu... później mu opowiem ;))
Ewentualnie reflektuję też na bardziej badawcze podejscie- tzn na kilka takich obiadków, zebym mogła spróbowac różnych rzeczy...
Mnie też by się przydał sponsor - jeszcze nei wiem na co...ale jak się kasa znajdzie to i będzie na co.. Albo wiem na co - na remont kuchni łącznie z całym osprzętem
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości: > Poczekaj troche, jak wygram w tego latajacego przed oczami lotka, to sponsruje > Ci te Starke!:)Zastanawiam sie troche, czy jest warta swojej wagi w > zlocie, jak stoi w cieple i swietle 9 lat????Ps. A nie mozesz zwinac pod > koszule, hihihi
To nie wino. Alkoholowi tej mocy w butelce nic się nie stanie....ani nie polepszy się, ani nie pogorszy... Bahus
No może światło ma jakiś wpływ ale na 100% to nie wiem.
Nie zgadzam się z Tobą Bahusie !!! Alkoholowi tej mocy smak może zdecydowanie się poprawić w miarę starzenia . I nie światło może mieć wpływ,tylko oko ciekawskiego i spragnionego klienta sprawi , że pęknie butelka w momęcie gdy ślinka wspomnianego klienta spadnie na pępek. Pozdrawiam
Bahusie- mimo,ze Cie lubie to jednak troche kasy kosztuje.Piszesz,ze to gorna polka .Nie ma nic ....tanszego na dolnej?Poczekaj od piatku mamy tutaj nowa gre i beda placic min.10 milionow za "7" trafnych,moze wtedy.Chyba ze,jakis sponsor znajdzie sie wczesniej.Pozdrawiam.
Bahus, na mój gust to typowa ściema. Stoja takie trunki w sklepie od 9 lat i nikt ich nie kupuje, Ktoś chciał sobie podwyższyć standard placówki handlowej i nalał herbaty marki SAGA ,zaopatrzył to cosik w kosmiczną cenę i szpanuje :))) a Ty to przeżywasz jak przysłowiowa "żaba okres" Chłopie wyluzuj !!! , Nie patrz na te najwyższe półki , tylko przyjedź do mnie Mam w swych zapasach różne trunki, może nie tak markowe ale stare i w dodatku " własną piersią wykarmione " Napijemy się , pogadamy o "starych karabinach" i będzie tanio , wesoło i przyjemnie. Jak by coś to adres podam na priv
U mnie takie starocie można znaleźć w domu. Na pewno nie mają 50 lat ale ponad 20 lat się znajdzie tylko nie ma kto pić. Najstarszy trunek to miód pitny którzy dostali moi rodzice w1975 roku.
Szukam sponsora na tę Starkę. Stoi ona od 9 lat na górnej półce sklepu, w którym robię codzienne zakupy....
Bahus
Łoj, po wypiciu tego, miałabym chyba kaca przez kilka miesięcy.
Głównie moralnego, że wydałam wszystkie środki przeznaczone na wyżywienie rodziny ;P
Bahus, wiesz jak to jest w tych czasach...Musisz coś zaoferować sponsorowi w zamian :-).
Trzynaście lat temu prowadziłam imprezę z okazji 50-lecia Polmosu. Wtedy też dostałam zaproszenie do piwnic tej firmy aby popróbować owych Starek m.in. tej 50-tetniej. Podziękowałam i nie skorzystałam, bo nie lubię takich alkoholi więc pewnie bym nie doceniła ich szlachetności. Wiem wiem, trudno Ci w to uwierzyć :-))) Może gdybym wtedy Ciebie znała...
Ja też szukam sponsora...
Już którąś godzinę oglądam sobie menu naj... wykwintniejszych, naj... droższych, naj... bardziej polecanych reastauracji w Polsce.
Oglądam piekne zdjęcia deserów, o tajemniczej treści, podanych w wazonikach, takich, jak ja robię kompozycje kwiatowe...
Dania z dziczyzny, raków, ryb...
Ogladam i sobie tak myślę: a może by mnie ktoś zaprosił do takiej restauracji????
Przyłaczam się do apelu o sponsora, mam mniejsze wymagania, bo taki obiadek, co bym go chciała spróbować to jakieś 300 zł ( chyba bez napojów)
Luby może zostać w domu... później mu opowiem ;))
Ewentualnie reflektuję też na bardziej badawcze podejscie- tzn na kilka takich obiadków, zebym mogła spróbowac różnych rzeczy...
A ja szukam sponsora co by mi zapłącił czynsz, prąd, gaz przedszkole i zabrał na zakupy
w jakim sklepie Ty robisz zakupy??????/
Użytkownik basiulka napisał w wiadomości:
> w jakim sklepie Ty robisz zakupy??????/
W normalnym niezbyt drogim mini markecie "Złoty Grosz". Ta starka stoi na najwyższej półce od 9 lat i jest najdroższym towarem w całym sklepie.
Bahus
Czyli Bahus mieszka na Piatkowie
Jak stoi 9 lat, to jaka ona pięćdziesięcioletnia????
Stoi 9 a wcześniej 41 leżała
Może wymiennie? Ty mnie podłączasz kanalizację i wodę ja Tobie Starkę :)
Mnie też by się przydał sponsor - jeszcze nei wiem na co...ale jak się kasa znajdzie to i będzie na co..
Albo wiem na co - na remont kuchni łącznie z całym osprzętem
Aaaaaaa......nie możesz być tańszy w użyciu ;-)
ha ha ha
Poczekaj troche, jak wygram w tego latajacego przed oczami lotka, to sponsruje Ci te Starke!:)
Zastanawiam sie troche, czy jest warta swojej wagi w zlocie, jak stoi w cieple i swietle 9 lat????
Ps. A nie mozesz zwinac pod koszule, hihihi
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Poczekaj troche, jak wygram w tego latajacego przed oczami lotka, to sponsruje
> Ci te Starke!:)Zastanawiam sie troche, czy jest warta swojej wagi w
> zlocie, jak stoi w cieple i swietle 9 lat????Ps. A nie mozesz zwinac pod
> koszule, hihihi
To nie wino. Alkoholowi tej mocy w butelce nic się nie stanie....ani nie polepszy się, ani nie pogorszy...
Bahus
No może światło ma jakiś wpływ ale na 100% to nie wiem.
Nie zgadzam się z Tobą Bahusie !!! Alkoholowi tej mocy smak może zdecydowanie się poprawić w miarę starzenia . I nie światło może mieć wpływ,tylko oko ciekawskiego i spragnionego klienta sprawi , że pęknie butelka w momęcie gdy ślinka wspomnianego klienta spadnie na pępek. Pozdrawiam
W latającego toto lotka chyba nie możesz zagrać bo wydaje mi się, że osoby mieszkajace poza Polską chyba nie mogą. Oczywiście nie jestem pewna.
Bahusie- mimo,ze Cie lubie to jednak troche kasy kosztuje.Piszesz,ze to gorna polka .Nie ma nic ....tanszego na dolnej?Poczekaj od piatku mamy tutaj nowa gre i beda placic min.10 milionow za "7" trafnych,moze wtedy.Chyba ze,jakis sponsor znajdzie sie wczesniej.Pozdrawiam.
a może by tak jakaś wielka zbiorowa zbiórka- w kilkadzisiąt osób np? Każdy siorbnie w zamian ociupinkę na smak?
ja się piszę :)
a ja szukam chetna osobe na zaplacenie kredytu za ogrzewanie i samochod :)
Bahus, na mój gust to typowa ściema. Stoja takie trunki w sklepie od 9 lat i nikt ich nie kupuje, Ktoś chciał sobie podwyższyć standard placówki handlowej i nalał herbaty marki SAGA ,zaopatrzył to cosik w kosmiczną cenę i szpanuje :))) a Ty to przeżywasz jak przysłowiowa "żaba okres" Chłopie wyluzuj !!! , Nie patrz na te najwyższe półki , tylko przyjedź do mnie Mam w swych zapasach różne trunki, może nie tak markowe ale stare i w dodatku " własną piersią wykarmione " Napijemy się , pogadamy o "starych karabinach" i będzie tanio , wesoło i przyjemnie. Jak by coś to adres podam na priv
a no :) dobrze gadasz:)
smakowalem i mam jeszcze troszke w domciu :)
Zmień sklep:)
U mnie takie starocie można znaleźć w domu. Na pewno nie mają 50 lat ale ponad 20 lat się znajdzie tylko nie ma kto pić. Najstarszy trunek to miód pitny którzy dostali moi rodzice w1975 roku.