tak mniej wiecej mozna przetlumaczyc napis, ktory sie mi pojawia b.czesto na monitorze kiedy probuje wejsc na Wielkie Zarcie. Pojawia sie tabliczka z napisem "Internet Explorer nie moze otworzyc serveru http.wielkiezarcie.com. Operacja przerwana" i zadnych szans na wejscie na stronke. Wczoraj caly wieczor tak bylo, teraz na szczescie dziala bez zarzutu. Staje sie tak dosyc czesto, co to ?
Użytkownik majolika napisał w wiadomości: > U mnie dziś już działa.Ale tam pojawiał się komunikat,że IE nie > mógł otworzyć.Logiczne,że to błąd przeglądarki.Przeszłam > na Firefox-i było OK.
Nie takie logiczne - ja używam Maxthona i również wczoraj i dziś rano nie mogłam wejść na WZ, ani przez maxthona ani przez inną przeglądarkę. Pojawiał się dokładnie ten sam komunikat explorera... No nic, ważne, że dziś działa:)
Użytkownik edziakalitowa napisał w wiadomości: > Przegladarka Maxthon bazuje na silniku aplikacji Internet Explorer > http://www.dobreprogramy.pl/Maxthon,Program,Windows,13264.htmlczyli logiczne
wczoraj mialam to samo dzis nie ma nowych komentarzy. Raczej nie wierze ze nikt niczego nie komentowal - chyba ze bardzo duzo osob nie moglo wejsc na strone.
Tą "oceną" w ogóle się nie przejmujcie - ona będzie dotyczyła wyłącznie przepisów "Polecanych", które dopiero wspólnymi siłami utworzymy. Pampas po prostu trochę wyprzedził sytuację i już dokleił zakładkę.
Wczoraj nie moglam odpowiedziec na "wiadomosci prywatne". Ekran robil sie szary, komputer zawieszal. Wyslane odpowiedzi (niektore) nie doszly. Nie moge zrobic edycji moich przepisow. Nie moge ( w dalszym ciagu) odpowiedziec na komentarz pod przepisem wlasnym. Zobaczymy, czy tak bedzie dalej?
też miałąm to samo wczoraj, pomogło zinstalowanie aktualizacji u mnie dla IE 8 system Windows Vista, teraz chodzi jak burza:))),długaśne wątki ładują sie w trymiga.
tak mniej wiecej mozna przetlumaczyc napis, ktory sie mi pojawia b.czesto na monitorze kiedy probuje wejsc na Wielkie Zarcie.
Pojawia sie tabliczka z napisem "Internet Explorer nie moze otworzyc serveru http.wielkiezarcie.com. Operacja przerwana" i
zadnych szans na wejscie na stronke. Wczoraj caly wieczor tak bylo, teraz na szczescie dziala bez zarzutu. Staje sie tak dosyc czesto, co to ?
To czas aby przejść na inną przeglądarkę.
U mnie dziś już działa.Ale tam pojawiał się komunikat,że IE nie mógł otworzyć.Logiczne,że to błąd przeglądarki.Przeszłam na Firefox-i było OK.
Użytkownik majolika napisał w wiadomości:
> U mnie dziś już działa.Ale tam pojawiał się komunikat,że IE nie
> mógł otworzyć.Logiczne,że to błąd przeglądarki.Przeszłam
> na Firefox-i było OK.
Nie takie logiczne - ja używam Maxthona i również wczoraj i dziś rano nie mogłam wejść na WZ, ani przez maxthona ani przez inną przeglądarkę. Pojawiał się dokładnie ten sam komunikat explorera... No nic, ważne, że dziś działa:)
Przegladarka Maxthon bazuje na silniku aplikacji Internet Explorer http://www.dobreprogramy.pl/Maxthon,Program,Windows,13264.html
czyli logiczne
Użytkownik edziakalitowa napisał w wiadomości:
> Przegladarka Maxthon bazuje na silniku aplikacji Internet Explorer
> http://www.dobreprogramy.pl/Maxthon,Program,Windows,13264.htmlczyli logiczne
Zwracam honor..;)
W Firefoxie też wczoraj całe popołudnie i wieczór nie działała strona. Najważniejsze, że już jest okey
A jakiego masz Firefoxa - może starą wersje? U mnie wszystko należycie wczoraj działało..
u mnie pierwszy raz zrobiło się tak wczoraj wieczorem,wogóle nie mogłam wejść na WŻ,pokazywał mi się ten sam komunikat co Tobie .
A ja nie widzę dodanych dzisiaj komentarzy do przepisów :-(
Wczoraj to samo u mnie było .
wczoraj mialam to samo dzis nie ma nowych komentarzy. Raczej nie wierze ze nikt niczego nie komentowal - chyba ze bardzo duzo osob nie moglo wejsc na strone.
chciałam dodać dziś komentarz,owszem,
wpisałam,wysłałam ale go nie ma:)
natomiast pojawiła się oprócz "dyskusja","opinia"...jeszcze "OCENA"....???
teraz się będzie działo...
Ja też właśnie chciałam dodać komentarz,napisałam,i owszem,ale w ogóle nie dał się wysłać:(
Tą "oceną" w ogóle się nie przejmujcie - ona będzie dotyczyła wyłącznie przepisów "Polecanych", które dopiero wspólnymi siłami utworzymy. Pampas po prostu trochę wyprzedził sytuację i już dokleił zakładkę.
Wczoraj nie moglam odpowiedziec na "wiadomosci prywatne". Ekran robil sie szary, komputer zawieszal. Wyslane odpowiedzi (niektore) nie doszly. Nie moge zrobic edycji moich przepisow. Nie moge ( w dalszym ciagu) odpowiedziec na komentarz pod przepisem wlasnym.
Zobaczymy, czy tak bedzie dalej?
Pozdrawiam serdecznie
tineczka
Dzisiaj chciałam dodać komentarz i się nie dało przez operę.
też miałąm to samo wczoraj,
pomogło zinstalowanie aktualizacji u mnie dla
IE 8 system Windows Vista, teraz chodzi jak burza:))),długaśne wątki ładują sie w trymiga.
Ja również dzisjaj od rana nie mogę wejśc do dodanych komentarzy ( niewiem co jest ? tez macje podobnie dzisjaj?
Mi też się cały wczorajszy dzień tak działo! W końcu weszłam na Mozzilli...
Wczoraj wieczorem też tak miałam, ale dzisiaj już wszystko ok.
Pora na Firefox'a !!!!!!