Nie mam możliwości edycji moich przepisów. Ten problem mam od wczoraj. Chodzi mi o usunięcie dzisiaj dodanego, zdublowanego przepisu (Buraczki na zimę 1). Proszę o pomoc :(
Ja też mam " fatal error ", aż przepis wszedł mi 4 razy i jak durna szukałam, jak to usunąć, bo nie miałam opcji 'edytuj' . Dzisiaj opcja wróciła, ale z "errorem" i zdjęć nie mogę zmienić.
edycja juz jest ale przy wciskaniu klawisza zapisz pojawia sie:Fatal error: Using $this when not in object context in /var/www/WielkieZarcie/models/article.php on line 366
Nie mam możliwości edycji moich przepisów. Ten problem mam od wczoraj. Chodzi mi o usunięcie dzisiaj dodanego, zdublowanego przepisu (Buraczki na zimę 1). Proszę o pomoc :(
ja mam problem z napisaniem komentarzy,ocen,chyba cos sie zepsulo....
A ja wogóle nie moge zobaczyc dzisjaj dodanych komentarzy do przepisów ;(, też tak macje ?
Ja też tak mam. Widzę ostatni komentarz z wczoraj dodany o godz. 22.00.
Ja także mam problem, widzę swój ostatni komentarz wczoraj o 22.00....Co się dzieje?
Również nie widzę dzisiejszych komentarzy!!
Ja też nie mam edycji przepisów.
Właśnie nie mogłam dodać zdjęcia do wcześniej napisanego przepisu,nie ma opcji edytuj.Może zachodzą zmiany na stroncę i dla tego takie problemy??
Hallo, Admini, nie można edytować przepisów. Chcę dodać zdjęcie i mam fatal error....
Pampas poprawia - będzie dobrze.
Ja też mam " fatal error ", aż przepis wszedł mi 4 razy i jak durna szukałam, jak to usunąć, bo nie miałam opcji 'edytuj' . Dzisiaj opcja wróciła, ale z "errorem" i zdjęć nie mogę zmienić.
edycja juz jest ale przy wciskaniu klawisza zapisz pojawia sie:Fatal error: Using $this when not in object context in /var/www/WielkieZarcie/models/article.php on line 366
Korzystam z Mozilli. wersja najnowsza
No tak, ale nie widzisz przepisu i nie możesz nic zrobić, czyli de facto edycja nie działa. Ja też używam mozilli.