Sluchajcie, mam prosbe. Moze ktos wie jak zrobic paprykarz szczecinski samemu w domu? Na WZ jest jeden przepis, ale wydaje mi sie nie zupelnie taki, jakiego szukam.. Juz sama nazwa wskazuje, ze to paprykarz..a w skladnikach ani slowa o papryce :/ Jak myslicie? uda nam sie wspolnie taki przepis wymodzic?? Potrzebuje go pilnie, dla kolezanki z Japonii... ktora tam teskni za tym przysmakiem z PL i nic, tylko sama musi sobie wyprodukowac ten specjal :))))
Specjalnie na ta okazję popróbowałam tego rarytasu, nie stwierdziłam tam papryki , chyba że tylko w proszku...dawno nie jadłam a i na papryce nigdy sie nie skupiałam:)
Przepraszam, jesli jakos niezrecznie sie wyrazilam.. :) poprostu zdziwilam sie, ze w paprykarzu.. nie ma papryki :) Dziekuje Ci za swtawienie przepisu.. juz powedrowal do Japonii :))
Sluchajcie, mam prosbe. Moze ktos wie jak zrobic paprykarz szczecinski samemu w domu? Na WZ jest jeden przepis, ale wydaje mi sie nie zupelnie taki, jakiego szukam.. Juz sama nazwa wskazuje, ze to paprykarz..a w skladnikach ani slowa o papryce :/
Jak myslicie? uda nam sie wspolnie taki przepis wymodzic?? Potrzebuje go pilnie, dla kolezanki z Japonii... ktora tam teskni za tym przysmakiem z PL i nic, tylko sama musi sobie wyprodukowac ten specjal :))))
Wstawię przepis.
http://www.cincin.cc/index.php?showtopic=432&mode=threaded Zerknij tu.
Ciekawa strona. Proponuję jeszcze w jakimś markecie przeczytać skład by wiedzieć który przepis wybrać.
Specjalnie na ta okazję popróbowałam tego rarytasu, nie stwierdziłam tam papryki , chyba że tylko w proszku...dawno nie jadłam a i na papryce nigdy sie nie skupiałam:)
Pozdrawiam.
Przepraszam, jesli jakos niezrecznie sie wyrazilam.. :) poprostu zdziwilam sie, ze w paprykarzu.. nie ma papryki :) Dziekuje Ci za swtawienie przepisu.. juz powedrowal do Japonii :))
Jest tu taki przepis NAJLEPSZY PAPRYKARZ - przepyszny! Daje tylko podwojna porcje ryby. W smaku nawet lepszy od tego zapuszkowanego.
Rowniez Tobie dziekuje, slodki buraczku :) a przepis juz wedruje do Japonii :)