Kochani Przedstawiam Wam mojego synusia.Iwo urodził się 25.09.2009,ma 52 cm i 3330g a rodziłam 13 godzin.Mimo bólu warto było.Teraz mam dla kogo żyć...Z tego miejsca chciałabym podziękować nie tyle lekarzom i położniej ze szpitala z Wałbrzycha ale mojemu ukochanemu mężowi który od początku był ze mną.
G R A T U L A C J E i serdeczne życzenia wszystkiego co najlepsze dla Ślicznego Iwo i Jego Rodziców :)
A i ja się tak całkiem po cichutku pochwalę, że tego samego dnia, którego urodził sie Iwo, po raz trzeci zostałam ciocią. Tym razem Malutkiego Chłopczyka, który jeszcze czeka na decyzję swoich rodziców, co do Jego imienia:) Pozdrawiam serdecznie : )
Serdeczne gratulacje! Wrzesień jest miesiącem szczególnym w mojej rodzinie,ponieważ sama jestem z tego miesiąca i moi teściowie,moja siostra i córka również. Pozdrawiam szczęśliwych rodziców i malutkiego Iwo.
Kochani
Przedstawiam Wam mojego synusia.Iwo urodził się 25.09.2009,ma 52 cm i 3330g a rodziłam 13 godzin.Mimo bólu warto było.Teraz mam dla kogo żyć...Z tego miejsca chciałabym podziękować nie tyle lekarzom i położniej ze szpitala z Wałbrzycha ale mojemu ukochanemu mężowi który od początku był ze mną.
śliczny chłopczyk , gratulacje dla rodziców , niech synuś rośnie zdrowo!!!
cudo! Gratuluje z calego serca!
Serdecznie gratuluję!
W dniu Twojego przyjścia na świat życzymy Ci, aby każda łza w Twoim życiu była łzą szczęścia, a uśmiech Twój zjednywał wszystkie serca wokół.
Serdeczne gratulacje! Zdrówka i szczęścia dla Syneczka!
Jeszcze raz gratuluję :) już widziałam tego ślicznego maluszka na NK ... niech się zdrowo chowa i daje rodzicom dużo radości
Ładny chłopiec. Gratuluje.
Gratulacje :)
Serdecznie gratuluje!!!Śliczny chłopiec-niech Wam zdrowo rośnie.
Gratulacje!!! Śliczny Maluszek :)))))))))))
Serdeczne gratulacje!!! Zdrowia dla mamusi i maluszka :)
Piszesz, że syn ma na imię Iwo? Nie było problemu w USC z nadaniem takiego imienia?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Iwo
Co do rejestracji to robimy to jutro ale nie rozumiem z czym miałby byc problem???
http://www.kosciol.pl/article.php/20050515215140722 i dla zainteresowanych jeszcze imieniem Iwo...
Nikuś jestem z Ciebie bardzo dumna.Moje gratulacje!!!!!!!!! Synuś śliczny!!!!
Wielkie gratulacje dla rodziców .!! Dużo zdrówka dla synusia!! :)
Gratulacje!!!!! Dużo szczęścia dla waszej rodzinki.
Gratuluje! Ja rodzilam dokladnie 2 lata wczesniej. 25.09. przyszla na swiat moja coreczka Pola. Rodzilam ponad 40 godzin...
dużo zdrówka dla Synka i Twojej Rodziny.
Gratuluję. Pięknie i odważnie patrzy ,ślicznymi czarnymi oczkami. Dużo zdrowia życzę .
Gratulacje! ŚLiczne maleństwo - niech rośnie zdrowy, duży, szczęśliwy!!!!!
Też urodzilam sie 25-go września, więc serdecznie gratuluję.
G R A T U L A C J E i serdeczne życzenia wszystkiego co najlepsze dla Ślicznego Iwo i Jego Rodziców :)
A i ja się tak całkiem po cichutku pochwalę, że tego samego dnia, którego urodził sie Iwo, po raz trzeci zostałam ciocią. Tym razem Malutkiego Chłopczyka, który jeszcze czeka na decyzję swoich rodziców, co do Jego imienia:)
Pozdrawiam serdecznie : )
Gratulacje!!! I dużo zdrówka dla synka i mamusi.
Cudny...
Dominiko niech się Wam zdrowo chowa :)
Gratulację szczęśliwym rodzicom :)
Serdeczne gratulacje! Życzę Wam duużo zdrówka!
G*R*A*T*U*L*A*C*J*E* :)))
gratulacje !!!
Śliczny bobasek,gratulacje dla rodziców:)
Śliczny dzidziuś,duże gratulacje dla rodziców.
Piękny chłopczyk. Gratulacje
Gratulacje!!!!!Dużo zdrowia dla całej rodzinki.
Moje serdeczne gratulacje,fajny chlopak :)
Fantastyczny synuś...wielkie gratulacje!!!
jest cudowny:)) serdecznie gratuluję ;)
Gratuluję serdecznie;)
Cieszę się zarem z Tobą
Piękny chłopczyk. Gratulacje
Serdeczne gratulacje!
Wrzesień jest miesiącem szczególnym w mojej rodzinie,ponieważ sama jestem z tego miesiąca i moi teściowie,moja siostra i córka również.
Pozdrawiam szczęśliwych rodziców i malutkiego Iwo.
Wszystkiego najlepszego dla Dzidziusia i szczęśliwych Rodziców, niech Synuś rośnie zdrowo i będzie pociechą.
Gratuluję ślicznego synusia. Niech Wam rośnie zdrowo przystojniaczek
Gratuluję!!! Śliczny maluch!!! Niech rośnie zdrowo :)
Gratuluję i życzę dużo, dużo zdrówka.
Gratulujemy i pozdrawiamy Iwka.
Gratulacje i dużo zdrówka!
Wielkie gratulacje dla Rodziców i życzenia zdrówka i pieknego zycia dla Synusia. Jest sliczny.
serdeczne gratulacje dla szczęśliwych Rodziców:)