Ja co prawda na banerze nie widzę ogonków ( jak już to ogonki w dół, a Tobie chyba chodzi o ogonki w górę???), ale Anay coś wspominała, ze bezwstydny seks będzie ...
Wczoraj "zapodałam " temat i poszłam na nockę, a dzisiaj szczepienie młodej a w nagrodę grzybobranie. Szkoda że tylko nam się troszke kojarzy... Jak opadnięte to można je podpompować. Ja tam same ogonki do góry widzę:)
Obiecała, obiecała... swoją drogą piekne te zdjęcia wszystkie i pomysły... Pozdrawiam.
mnie sie tez kojarzy raczej jednoznacznie.Fuj gdzie nie spojrzysz to bezwstydny seks,nawet w koszyku z owocami i na WZ.Jak sie za nas morowe berety wezma to bedziemy dlugo pamietac:):)Pozdrowionka...(A tak na marginesie...dorodne te ogonki )
Zastanawiające jest ,że na stronie głównej wszystkie owoce prezentuja swoje ogonki:) Oprócz jagodowych ma sie rozumieć:)
Czy tylko mi sie kojarzy??!!
Pozdrawiam
Ja co prawda na banerze nie widzę ogonków ( jak już to ogonki w dół, a Tobie chyba chodzi o ogonki w górę???), ale Anay coś wspominała, ze bezwstydny seks będzie ...
To może to celowo? ;)))
Wczoraj "zapodałam " temat i poszłam na nockę, a dzisiaj szczepienie młodej a w nagrodę grzybobranie. Szkoda że tylko nam się troszke kojarzy... Jak opadnięte to można je podpompować.
Ja tam same ogonki do góry widzę:)
Obiecała, obiecała... swoją drogą piekne te zdjęcia wszystkie i pomysły...
Pozdrawiam.
mnie sie tez kojarzy raczej jednoznacznie.Fuj gdzie nie spojrzysz to bezwstydny seks,nawet w koszyku z owocami i na WZ.Jak sie za nas morowe berety wezma to bedziemy dlugo pamietac:):)Pozdrowionka...(A tak na marginesie...dorodne te ogonki
)