Hi Wczoraj, w jakimś programie śniadaniowym, omawiano taki jakiś poradnik "jak być dobrą zoną" Tylko obiło mi sie o uszy i nie zapamietałam całości. Ale m.in. była tam taka rada: 15 min przed przyjściem męza z pracy, odśwież się, zawiąż sobie we włosach wstazkę, miło męza przywitaj, pamietaj, ze przez kilka ostatnich godzin był w pracy i oglądał samych zmęczonych ludzi...
Więc właśnie zawiazałam sobie wstazkę we włosach, złożyłam lubemu zyczenia ( stosowny prezent dostanie jutro ;)) )
A teraz wszystkim Chłopakom, Panom, Mężom, Kochankom i Konkubentom- wszystkiego naj ( z białą wstażką we włosach)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka ;D
Wszystko to co we mnie z chłopaka zostało w moim imieniu dziękuje.
Hi
Wczoraj, w jakimś programie śniadaniowym, omawiano taki jakiś poradnik "jak być dobrą zoną"
Tylko obiło mi sie o uszy i nie zapamietałam całości.
Ale m.in. była tam taka rada: 15 min przed przyjściem męza z pracy, odśwież się, zawiąż sobie we włosach wstazkę, miło męza przywitaj, pamietaj, ze przez kilka ostatnich godzin był w pracy i oglądał samych zmęczonych ludzi...
Więc właśnie zawiazałam sobie wstazkę we włosach, złożyłam lubemu zyczenia ( stosowny prezent dostanie jutro ;)) )
A teraz wszystkim Chłopakom, Panom, Mężom, Kochankom i Konkubentom- wszystkiego naj ( z białą wstażką we włosach)
A nie mówili co robić, gdy to żona wraca z pracy później od męża??
).
Może wtedy mąż niech się odświeży i założy sobie kokardkę (obojętnie gdzie
Wszystkim tym, którzy czują się chłopakami wszystkiego dobrego życzę
Wszystkiego dobrego!
Dziękuję za życzenia, czekam, z kokardą zawiązaną byle gdzie. hahahahahahaha
Wszystkim panom życzę wszystkiego najlepszego.
przyłączam sie do życzeń;) wszystkiego dobrego chłopaki!!
Ja również życzę wużetowym (i nie tylko) chłopakom wszystkiego co najlepsze. Buziak dla każdego pana