Forum

Rozmowy wolne i frywolne

KRONIKA-gallawużetowicza

• Autor: kamaxyz Data: 2009-10-01 11:24:17

Przeglądając nasze forum, co jest niewątpliwe jedno z większych for,
    osobiście cieszę się że mogę uczestniczyć w nim, choć czasami sił brakuje, albo nawet czasu

i nagle a może stworzymy wspólnie wątek na kształt kroniki wużetowicza
    ot tak poprostu co się w danym dniu istotnego wydarzyło, co można spisać ku uciesze swoiej i miłym poczytaniu dla innych

na początek" kronika 1 wżetowicza

zapraszam wszystkich do wspólnej zabawy w pisaniu tego co zda się być śmiesznym informującym a czasami i denerwującym naszych czytelników

no tak na pierwszym planie...ta afera hazardowa co o niej mysleć i jak nie mysleć nie da się nie pomyśleć

pisząc ten post rozlałam kawę i mam całą klawiaturę po brzegi w cieczy kawowej
    oj będzie się działo jak przestanie mi działać ,,,
    póki co wytarłam ściereczką miękką taką do szkła, ale nie będę mogła tę ścieczką... szkła przecierać z kurzu
    więc ruszam do sklepu po zakupy
    reszta niech poczeka
    pozdrawiam wszystkich i i do pisania
    i jeszcze jedno ...dziwnie ..
    .za oknem spadł pierwszy jesienny tej jesieni liść Boże jaki kolorowy

• Autor: eyta Data: 2009-10-01 13:24:25

Tegoroczna wiosna, lato... a dzisiaj wiatr wieje silny i bardzo jesienią czuć taką listopadową.
    Drugi dzień wolnego po nocy oznacza nadaktywność gospodarczą : pranie, gotowanie, prasowanie sprzątanie....a po południu , może szarlotkę upiekę.

Pozdrawiam.

• Autor: Wkn Data: 2009-10-01 14:37:23

To ja napiszę o pogodzie 1 października - raz swieci słońce i cudnie zółte liscie miękko osypują się z drzew, które widzę za oknem, a za kilkanaście minut porywy wiatru i zacinający deszcz strącają nawet co mniejsze gałęzie.
    Zimno :/
    Chyba niedobrze się czuję - to pewnie wynik latającego wte i wewte ciśnienia.

• Autor: bytomianka Data: 2009-10-01 18:55:34

A ja opiszę dzisiejzse spotkanie urodzinowe z moimi koleżankami. Mąż przywiózł 4 koleżanki moje o godz. 9 rano,na kawę urodzinową i ciasteczko. po złożeniu mi życzeń zaczęło się najpierw od samopoczucia każdej z osobna., radość że zaczęli nam ogrzewać mieszkanie i nie trzeba grubo się ubierać. potem nowy temat: jak szybko nam wnuki sie starzeją, hi hi hi, Zrobiło się raptem 13.30 i trzeba było wracać do swoich obowiązków rodzinnych typu ; wnuki wracają ze szkoły na obiad do dziadków.Było bardzo miło i do następnego spotkania urodzinowego kolejnej koleżanki.

• Autor: kamaxyz Data: 2009-10-02 13:39:29

przeczytałam wszystkie....wszytkie ...
    no prawie wszystkie zaległe nie przeczytane posty. nazbierało się ,że hej....!!! nie zaglądałam tu prawie od pół wieku
    ..w końcu mogę mieć obraz o czym piszą nasi mili wżetowcy.
    Nie powiem nazbierało się ...każdy piszący przedstawia swój problem i w jakiś sposób odnosi się do pozostałych postów.
    Jeżeli chodzi o mnie jestem rada z tego że dzielimy się swoimi problemami może czasami zbyt błahymi, ale też to są problemy.
    Jezeli chodzi o mnie
    .....a.mam .....
    cieche dręczenie duszy i ciała
    czy się obnaże przed Wami...???
    jak to będzie ....choć w małym stopniu zaiteresowanie,,
    no może nie zainteresowanie ale potrzeba z Waszej strony podpowiedzenia co mam z danym fantem zrobić..podzielę się nim niewątpliwie.
    Na początek...dość banalne ...może to szyderczo zabrzmi..ale cóż takie jest życie
    ------ brak mi odwagi, żeby poprostu wziąć" byka za rogi"chyba nie udźwignę może dostanę minimalnych fluidów z Waszej strony???

• Autor: eyta Data: 2009-10-02 14:23:37

Po to byk ma rogi by go za nie brać:) Trzymam kciuki i ślę kilka tirów dobrych fluidów.
    Pozdrawiam.

• Autor: tineczka Data: 2009-10-05 18:53:23

Kama, wysylam wagon dobrych fluidow!!!
    Bierz byka za rogi i dzialaj:)

• Autor: Kropcia Data: 2009-10-06 21:42:07

No co Ty Kochana piszesz? Bierz tego byka za rogi jak najmocniej i nie puszczaj!! Pokonasz wszystko, zobaczysz!!! Już nie jedna Osoba na tym forum dała radę pokonać wszystkie trudności, więc i Tobie się uda! Miliardy dobrych fluidów przesyłam i jeszcze jedno, musiasz wierzyć w siebie!!!!!!!

• Autor: eyta Data: 2009-10-02 14:26:03

Dzisiaj moc jest ze mną :)
    Chce mi się i robie rózne rzeczy np piekę szarlotkę, o właśnie , gdzie jest wątek szarlotkowy????

• Autor: eyta Data: 2009-10-02 20:02:25

Sama założyłam. hihihih

• Autor: eyta Data: 2009-11-03 21:47:04

A to jesienne kupki na naszym trawniku:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu