Serdecznie witam użytkowników WŻ ! zalogowałam sie niedawno, choć znam WŻ od jakiegoś roku.Wcześniej korzystałam z przepisów, a teraz postanowiłam się podzielić swoimi.Uwielbiam gotować (najbardziej eksperymentować nowymi przepisami) i buszować po tym portalu.Mam nadzieję, że moje przepisy Wam przypadną do smaku, pozdrawiam megii013
WITAJ! i WZ-etuj razem z nami....Moje pierwsze "wejścia" na WZ tak mnie zajęły,że nie zdążyłam się powitać.....było to w kwietniu-i teraz jak widzę włączony i "wolny "komputer to wiadomo gdzie zaglądam.Czuję się tu podobnie jak wśród koleżanek z pracy,które poradzą,pożartują,pośmiją się razem ze mną i skrytykują(ale tylko czasami)
Serdecznie witam użytkowników WŻ ! zalogowałam sie niedawno, choć znam WŻ od jakiegoś roku.Wcześniej korzystałam z przepisów, a teraz postanowiłam się podzielić swoimi.Uwielbiam gotować (najbardziej eksperymentować nowymi przepisami) i buszować po tym portalu.Mam nadzieję, że moje przepisy Wam przypadną do smaku, pozdrawiam megii013
Witaj i wzbogacaj nasza WZ skarbnice przepisowa w swoje pomysly.Milego WZ-towania
Witamy!
Witaj i gotuj razem z nami !!!
witaj
Witaj !!!
Witaj !!
WITAJ! i WZ-etuj razem z nami....Moje pierwsze "wejścia" na WZ tak mnie zajęły,że nie zdążyłam się powitać.....było to w kwietniu-i teraz jak widzę włączony i "wolny "komputer to wiadomo gdzie zaglądam
.Czuję się tu podobnie jak wśród koleżanek z pracy,które poradzą,pożartują,pośmiją się razem ze mną i skrytykują(ale tylko czasami
)