Witam wszystkich, znów mam do Was pytanko: czy ktoś z Was ma do czynienia z kuchenką Amica GHP 88512? Szukałam w necie opinii, jednak nie natrafiłam na nie, a przymierzam się do zakupu tego właśnie modelu. Będę wdzięczna za jakieś informacje. Pozdrawiam!
Użytkownik babolik napisał w wiadomości: > Witam wszystkich, znów mam do Was pytanko: czy ktoś z Was ma do > czynienia z kuchenką Amica GHP 88512? Szukałam w necie opinii, jednak nie > natrafiłam na nie, a przymierzam się do zakupu tego właśnie modelu. Będę > wdzięczna za jakieś informacje. Pozdrawiam! Ja mam Amikę, ale nie wiem czy ten model (jak sprawdzę to Ci napiszę), w każdym razie kupiłam ją jakieś 4 lata temu i jestem z niej zadowolona. Jeżeli mogę Ci doradzić, to nie kupuj kuchenki z wszystkimi bajerami (tak jak ja to zrobiłam), bo np. moja kuchenka jest samoczyszcząca, ale żeby się "sama" wyczyściła, to musi być załączona na najwyższą moc przez godzinę (wiadomo ile zje prądu przez tę godzinę) i ma jeszcze inne różne bajery, których wogóle nie używa. Najlepiej kup taką która ma grzałki górną, dolną i termoobieg, ewentualnie z opiekaczem lub grilem. Moja wtedy kosztowała gdzieś kilka stówek więcej od takiej bez tych wszystkich bajerów, których i tak nie używam, pozdrawiam Basia.
Też mam Amicę już 5 lat więc na pewno inny model. Moja ma termoobieg, grzałki górną i dolną, zegar elektorniczny i parę innych rzeczy ale w zasadzie uzywam tylko tych - jestem zadowolona.
Użytkownik basia19 napisał w wiadomości: > Użytkownik babolik napisał w wiadomości: > Witam wszystkich, znów > mam do Was pytanko: czy ktoś z Was ma do > czynienia z kuchenką Amica GHP > 88512? Szukałam w necie opinii, jednak nie > natrafiłam na nie, a > przymierzam się do zakupu tego właśnie modelu. Będę > wdzięczna za > jakieś informacje. Pozdrawiam!Ja mam Amikę, ale nie wiem czy ten model (jak > sprawdzę to Ci napiszę), w każdym razie kupiłam ją jakieś 4 lata temu i > jestem z niej zadowolona. Jeżeli mogę Ci doradzić, to nie kupuj kuchenki z > wszystkimi bajerami (tak jak ja to zrobiłam), bo np. moja kuchenka jest > samoczyszcząca, ale żeby się "sama" wyczyściła, to musi być załączona > na najwyższą moc przez godzinę (wiadomo ile zje prądu przez tę godzinę) > i ma jeszcze inne różne bajery, których wogóle nie > używa. Najlepiej kup taką która ma grzałki górną, dolną i > termoobieg, ewentualnie z opiekaczem lub grilem. Moja wtedy kosztowała > gdzieś kilka stówek więcej od takiej bez tych wszystkich > bajerów, których i tak nie używam, pozdrawiam Basia.
Potwierdzam. Swoja amikę mam 2 lata i jak na razie jestem z niej zadowolona. Tylko nie wiem, na co był mi wyświetlacz, który na nic się nie przydaje - zbędny bajer. Wyświetla jedynie godzinę, a w kuchni mam jeszcze mikrofalę z wyświetlaczem godzinowym i radio - oczywiście z wyświetlaczem:-). Co mnie podkusiło do takiego zakupu, nie wiem. Ale wiem, że za wyświetlacz, porównując ze "zwykłą" kuchenką zapłaciłam ok 200zł więcej.
Powiem Ci tylko jedno ja mam amicę w kolorze inox ,zrobiłam błąd i bardzo tego żałuję .Jest bardzo trudna w utrzymaniu czystośći. Chyba ,że ktoś ma sprawdzony płyn do czyszczenia inoxu,ja wypróbowałam już kilka i z żadnego nie jestem zadowolona.
Witam wszystkich, znów mam do Was pytanko: czy ktoś z Was ma do czynienia z kuchenką Amica GHP 88512? Szukałam w necie opinii, jednak nie natrafiłam na nie, a przymierzam się do zakupu tego właśnie modelu. Będę wdzięczna za jakieś informacje. Pozdrawiam!
Użytkownik babolik napisał w wiadomości:
> Witam wszystkich, znów mam do Was pytanko: czy ktoś z Was ma do
> czynienia z kuchenką Amica GHP 88512? Szukałam w necie opinii, jednak nie
> natrafiłam na nie, a przymierzam się do zakupu tego właśnie modelu. Będę
> wdzięczna za jakieś informacje. Pozdrawiam!
Ja mam Amikę, ale nie wiem czy ten model (jak sprawdzę to Ci napiszę), w każdym razie kupiłam ją jakieś 4 lata temu i jestem z niej zadowolona. Jeżeli mogę Ci doradzić, to nie kupuj kuchenki z wszystkimi bajerami (tak jak ja to zrobiłam), bo np. moja kuchenka jest samoczyszcząca, ale żeby się "sama" wyczyściła, to musi być załączona na najwyższą moc przez godzinę (wiadomo ile zje prądu przez tę godzinę) i ma jeszcze inne różne bajery, których wogóle nie używa. Najlepiej kup taką która ma grzałki górną, dolną i termoobieg, ewentualnie z opiekaczem lub grilem. Moja wtedy kosztowała gdzieś kilka stówek więcej od takiej bez tych wszystkich bajerów, których i tak nie używam, pozdrawiam Basia.
Też mam Amicę już 5 lat więc na pewno inny model. Moja ma termoobieg, grzałki górną i dolną, zegar elektorniczny i parę innych rzeczy ale w zasadzie uzywam tylko tych - jestem zadowolona.
Użytkownik basia19 napisał w wiadomości:
> Użytkownik babolik napisał w wiadomości: > Witam wszystkich, znów
> mam do Was pytanko: czy ktoś z Was ma do > czynienia z kuchenką Amica GHP
> 88512? Szukałam w necie opinii, jednak nie > natrafiłam na nie, a
> przymierzam się do zakupu tego właśnie modelu. Będę > wdzięczna za
> jakieś informacje. Pozdrawiam!Ja mam Amikę, ale nie wiem czy ten model (jak
> sprawdzę to Ci napiszę), w każdym razie kupiłam ją jakieś 4 lata temu i
> jestem z niej zadowolona. Jeżeli mogę Ci doradzić, to nie kupuj kuchenki z
> wszystkimi bajerami (tak jak ja to zrobiłam), bo np. moja kuchenka jest
> samoczyszcząca, ale żeby się "sama" wyczyściła, to musi być załączona
> na najwyższą moc przez godzinę (wiadomo ile zje prądu przez tę godzinę)
> i ma jeszcze inne różne bajery, których wogóle nie
> używa. Najlepiej kup taką która ma grzałki górną, dolną i
> termoobieg, ewentualnie z opiekaczem lub grilem. Moja wtedy kosztowała
> gdzieś kilka stówek więcej od takiej bez tych wszystkich
> bajerów, których i tak nie używam, pozdrawiam Basia.
Potwierdzam. Swoja amikę mam 2 lata i jak na razie jestem z niej zadowolona. Tylko nie wiem, na co był mi wyświetlacz, który na nic się nie przydaje - zbędny bajer. Wyświetla jedynie godzinę, a w kuchni mam jeszcze mikrofalę z wyświetlaczem godzinowym i radio - oczywiście z wyświetlaczem:-). Co mnie podkusiło do takiego zakupu, nie wiem. Ale wiem, że za wyświetlacz, porównując ze "zwykłą" kuchenką zapłaciłam ok 200zł więcej.
Powiem Ci tylko jedno ja mam amicę w kolorze inox ,zrobiłam błąd i bardzo tego żałuję .Jest bardzo trudna w utrzymaniu czystośći. Chyba ,że ktoś ma sprawdzony płyn do czyszczenia inoxu,ja wypróbowałam już kilka i z żadnego nie jestem zadowolona.
Użytkownik Scooby napisał w wiadomości:
>
Gdzieś słyszałam,że inox polerujemy na końcu olejem. Mam amicę,z termoobiegiem,chwalę ją sobie.