Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Macie jakis fajny pomysł..

• Autor: megii013 Data: 2009-10-03 00:45:59

Tak się zaczytałam, że mnie nocka zastała.Świetna jest ta stronka WŻ, bo prócz przepisów można pogadać o takich codziennych sprawach, wymienić się swoimi doświadczeniami i czegoś fajnego dowiedzić. Tak przy okazji mam pytanko _ MACIE MOŻE JAKIŚ FAJNY POMYSŁ NA PREZENT MĘZOWI W I ROCZNICĘ ŚLUBU, która już w niedzielę.Przyznam, iż przez tyle lat narzeczeństwa to mi się wszelkie pomysły wyczerpały co do niespodzianek.pozdrawiam megii013

• Autor: Shanna Data: 2009-10-03 08:05:40

My nie kupujemy sobie prezentow, za to co rok tego dnia idziemy na uroczysta kolacje. Tak sobie ustalilismy i sie tego trzymamy. Prezenty kupujemy tylko na urodziny (choc niekoniecznie) i na gwiazdke (ja jestem za tym,zeby glownie dla dzieci, a maz to wszystkim pokupuje).

• Autor: malka200 Data: 2009-10-03 08:39:49

ja kupuję bilet na jakiś fajny koncert lub teatr, wspólne wyjście, potem w domu wspólna kolacja.....

• Autor: aggusia35 Data: 2009-10-03 08:45:27

Ty bądź jego prezentem :):) Polecam zapalić świeczki w sypialni powiedźieć mężowi że prezent czeka o godź.... jakiej tam chcesz.
    Sama się ładnie opakuj czyli ładna bielizna , jakieś pończoszki i co tam wyobraźnia Ci podpowie a Twój mąż lubi :):)
    Życzę 100 lat z jednym mężem :):)
    Pozdrowionka

• Autor: jolcia73 Data: 2009-10-03 08:55:52

masz rację to jest świetny pomysł,niebanalny,uroczy,seksowny i mąż będzie długo go wspominał z przyjemnością.Wiem to po mojej drugiej połowie a jesteśmy już razem 16 lat.
    wszystkiego dobrego.Pozdrawiam

• Autor: megii013 Data: 2009-10-03 09:44:13

Pisząc ,,prezent'' niekoniecznie miałam na myśli jakąś rzecz, wręcz przeciwnie jakiś fajny pomysł (właśnie myślałam o tym co piszecie - to było obowiązkowo w planach, hihi)pozdrawiam.A i dziękuję za życzonka!

• Autor: as Data: 2009-10-03 10:25:57

Może pojechali byście gdzieś razem np na weekend? Gdzieś gdzie mogli byście być razem cały dzień. Robić co chcecie i kiedy chcecie i nikt wam nie przeszkadzał. 

Przejdź do pełnej wersji serwisu