Norwegia jest piękna,moim marzeniem jest tam pojechać:)) jeszcze bardziej zbliżyła mi ją Margit Sandemo,moja mama ma prawie wszystkie jej książki,z których i ja korzystam.Pisarka w niektórych z nich opisała właśnie zimę w górach w Norwegi,piękne:) szkoda że Twoje zdjęcie się nie otwiera.
Tak przypuszczalam, bo tam na samej polnocy to juz jest zima od lata???...zartuje , ale moi przyjaciele ( Norwedzy) w tym roku wrocili wczesniej, bo zimno bylo cale lato. Norwegia jest pieknym krajem, takim zaczarowanym, prawda? Oj, nasluchalam sie opowiadan :)
A wiesz o tym, ze Norwegia jest na pierwszym miejscu na liscie najlepszego kraju do zycia dla ludzi??? Natomiast Dunczycy maja najbardziej wesole zycie na swiecie, hihihi
No i zaczeło się Aby do wiosny pozdrawiam.
Norwegia jest piękna,moim marzeniem jest tam pojechać:)) jeszcze bardziej zbliżyła mi ją Margit Sandemo,moja mama ma prawie wszystkie jej książki,z których i ja korzystam.Pisarka w niektórych z nich opisała właśnie zimę w górach w Norwegi,piękne:) szkoda że Twoje zdjęcie się nie otwiera.
Piekne i Islandia i Norwegia. A w Szkocji na razie piekna jesien.
właśnie taka jest norwegia jeszcze trochę zimy zobaczysz na forum zapraszam
czyli żyjemy w podobnych krajach :) ale u Ciebie więcej lasów.
Jak ja nie lubię zimy....ale u Was zima piękna ...
Lasów owszem jest dużo ale od 2 miesięcy pada non stop więc i grzybów mało a tak sie szykowałem. Trudno pozdrawiam
Witam!
Ta zima, to w polnocnej Norwegii , prawda?
Bo w poludniowej czesci Oslo, Bergen widzialam plusowe temperatury, wiec sniegu tam nie moze jeszcze byc?
Pozdrawiam.
Tak Tineczko na północy ale nie jest to jeszcze ta daleka północ pozdrawiam.
Tak przypuszczalam, bo tam na samej polnocy to juz jest zima od lata???...zartuje , ale moi przyjaciele ( Norwedzy) w tym roku wrocili wczesniej, bo zimno bylo cale lato.
Norwegia jest pieknym krajem, takim zaczarowanym, prawda?
Oj, nasluchalam sie opowiadan :)
A wiesz o tym, ze Norwegia jest na pierwszym miejscu na liscie najlepszego kraju do zycia dla ludzi???
Natomiast Dunczycy maja najbardziej wesole zycie na swiecie, hihihi
Pozdrawiam:)