niejestem moderatorem ale dodać już pewnie nie idzie bo tylko do dzisiaj było można zgłaszać przepisy ale nie podano czy dzisiaj czyli do 5 10 włącznie czy tylko do 5 10 bez 5 to juz moderatoży również jestem ciekawa czemu nie ma edycji
Ja też chciałam wstawić jeszcze jedno,ale nie można,pokazuje mi że nie mam udostępnionego przepisu o takiej nazwie.5 jeszcze trwa ,to nie wiem dlaczego nie można.
> Dlaczego nie można wstawić przepisu do konkursu??? Przepisy można dodawać - formularz jest dostępny. Jeżeli jakiś przepis nie chce "wejść" do konkursu, to proszę podać więcej szczegółów i linki do tego przepisu.
> Dlaczego nie można poprawić juz wysłanego przepisu??? Bo byłaby to prosta droga do manipulacji. Dlatego zgłoszone przepisy nie mogą być edytowane do czasu rozstrzygnięcia konkursu.
Dlaczego nie można wstawić przepisu do konkursu???
Dlaczego nie można poprawić juz wysłanego przepisu???
niejestem moderatorem ale dodać już pewnie nie idzie bo tylko do dzisiaj było można zgłaszać przepisy ale nie podano czy dzisiaj czyli do 5 10 włącznie czy tylko do 5 10 bez 5 to juz moderatoży również jestem ciekawa czemu nie ma edycji
Ja też chciałam wstawić jeszcze jedno,ale nie można,pokazuje mi że nie mam udostępnionego przepisu o takiej nazwie.5 jeszcze trwa ,to nie wiem dlaczego nie można.
> Dlaczego nie można wstawić przepisu do konkursu???
Przepisy można dodawać - formularz jest dostępny. Jeżeli jakiś przepis nie chce "wejść" do konkursu, to proszę podać więcej szczegółów i linki do tego przepisu.
> Dlaczego nie można poprawić juz wysłanego przepisu???
Bo byłaby to prosta droga do manipulacji. Dlatego zgłoszone przepisy nie mogą być edytowane do czasu rozstrzygnięcia konkursu.
achi już wszystko jasne dziekuje