Od przyjaciela dowiedziałem się, że gdzieś w Europie położona jest miejscowość Bergslagen (pewnie gdzieś w Niemczech). Podobno cudowne miejsce ...Ponieważ mam jeszcze trochę urlopu to może bym się wybrał zwiedzić. Ale nie chciałbym tam pojechać nie zaczerpnąwszy wpierw Waszych opinii. Bahus
Hihihi Bahusku , ja nie taka glupia , na jaka wygladam :))))
Ten region Szwecji jest bardzo historyczny. Tutaj wykopywano kiedys najwiecej mineralow w Europie. Teraz pozostaly nam pozamykane kopalnie , czyste powietrze i piekna natura, no i tylko16 ludzi na jeden kilometr kwadratowy (najwiecej jest ich w miastach), chwala tym na Gorze:)
Od przyjaciela dowiedziałem się, że gdzieś w Europie położona jest miejscowość Bergslagen (pewnie gdzieś w Niemczech). Podobno cudowne miejsce ...Ponieważ mam jeszcze trochę urlopu to może bym się wybrał zwiedzić. Ale nie chciałbym tam pojechać nie zaczerpnąwszy wpierw Waszych opinii.
Bahus
To chyba raczej Szwecja.
Wg google wyszło mi, ze to w Szwecji. Wpisz hasło w google to trochę znajdziesz
Kochany Poznaniaku!!!!
Nie ma miejscowosci Bergslagen:) Bergslagen jest tak jak w Polsce Mazury, regionem ( w srodkowej mniej wiecej czesci Szwecji)
http://visitbergslagen.se/en-gb/index2.cmsx
HEHEHE, czekasz na zaproszenie:)))
No co Ty ?? Ja myślałem, że to miejscowość w Niemczech...a nie kraina w Szwecji...przyjaciel wprowadził mnie pewnie niechcący w błąd
:(((((
Bahus
Hihihi Bahusku , ja nie taka glupia , na jaka wygladam :))))
Ten region Szwecji jest bardzo historyczny. Tutaj wykopywano kiedys najwiecej mineralow w Europie. Teraz pozostaly nam pozamykane kopalnie , czyste powietrze i piekna natura, no i tylko16 ludzi na jeden kilometr kwadratowy (najwiecej jest ich w miastach), chwala tym na Gorze:)
Zrobimy zjazd WZ u mnie, co o tym myslisz? :)
Podany link jest do kitu :(((, sorry,
ale tak wyglada moja okolica:)
http://www.bergslagen.se/upload/Bergslagskarta.gif
Ja mieszkam miedzy Lindesberg i Kopparberg :)
O kurcze to Ty tam mieszkasz?....allle zbieg okoliczności.....wow
WOW, hihihi
Coś mi się obiło o uszy...
To chyba koło Kokoczynia???...
Kurcze, ale z absolutną precyjzą nie moge Ci powiedzieć... :((
Oj...właśnie tak...też tak właśnie podejrzewałem :D
Bahus
No to gdzie w koncu pojedziesz , do Kokoczyna, czy do Bergslagen????????????: