Jak w temaice? Moje drogie zamawiałyście już kiedyś jedzonko przez internet? Chodzi mi konkretnie o wędliny. Na jakimś forum ogólnym znalazłam ciekawy sklep lap-pol.pl. Ludzie zachwalali ich wybory i rzeczywiście na zamieszczonych zdjęciach wszystko wygląda bardzo apetycznie i tak ... swojsko, jakby ich szyneczki i kiełbaski były bez żadnych konserwantów . Strasznie naszło mnie żeby zamówić szynkę, wygląda jak ta wędzona u babci na wsi i zastanawiam się czy tak też smakuje (a gdzie mogę prosić o takie "specjalistyczne" info jak nie na forum o jedzonku). Słyszał ktoś o tym sklepie, a jeszcze lepiej zamawiał tam ktoś?
Wyglądają bardzo smakowicie ale czy wygląd jest adekwatny do smaku???Ja osobiście jeszcze nigdy nie zamawiałam żywnosci przez neta więc nie doradzę,widzę natomiast że firma mieści się w Karczewie-to niedaleko moich rodziców.Może namówię ich na krótką wycieczkę i zakupy,niech później podzielą się wrażeniami jakimi były pieszczone ich kubki smakowe;-)
Jak w temaice? Moje drogie zamawiałyście już kiedyś jedzonko przez internet? Chodzi mi konkretnie o wędliny. Na jakimś forum ogólnym znalazłam ciekawy sklep lap-pol.pl. Ludzie zachwalali ich wybory i rzeczywiście na zamieszczonych zdjęciach wszystko wygląda bardzo apetycznie i tak ... swojsko, jakby ich szyneczki i kiełbaski były bez żadnych konserwantów
. Strasznie naszło mnie żeby zamówić szynkę, wygląda jak ta wędzona u babci na wsi i zastanawiam się czy tak też smakuje (a gdzie mogę prosić o takie "specjalistyczne" info jak nie na forum o jedzonku).
Słyszał ktoś o tym sklepie, a jeszcze lepiej zamawiał tam ktoś?
Wyglądają bardzo smakowicie ale czy wygląd jest adekwatny do smaku???Ja osobiście jeszcze nigdy nie zamawiałam żywnosci przez neta więc nie doradzę,widzę natomiast że firma mieści się w Karczewie-to niedaleko moich rodziców.Może namówię ich na krótką wycieczkę i zakupy,niech później podzielą się wrażeniami jakimi były pieszczone ich kubki smakowe;-)
Użytkownik izusia7 napisał w wiadomości:
Strasznie naszło mnie żeby zamówić szynkę
Nie lepiej zrobić samemu???, to takie proste, uwędzić można nawet na balkonie