Forum

Rozmowy wolne i frywolne

żywność przez internet?

• Autor: izusia7 Data: 2009-10-07 13:06:50

Jak w temaice? Moje drogie zamawiałyście już kiedyś jedzonko przez internet? Chodzi mi konkretnie o wędliny. Na jakimś forum ogólnym znalazłam ciekawy sklep lap-pol.pl. Ludzie zachwalali ich wybory i rzeczywiście na zamieszczonych zdjęciach wszystko wygląda bardzo apetycznie i tak ... swojsko, jakby ich szyneczki i kiełbaski były bez żadnych konserwantów . Strasznie naszło mnie żeby zamówić szynkę, wygląda jak ta wędzona u babci na wsi i zastanawiam się czy tak też smakuje (a gdzie mogę prosić o takie "specjalistyczne" info jak nie na forum o jedzonku). Słyszał ktoś o tym sklepie, a jeszcze lepiej zamawiał tam ktoś?

• Autor: analena75 Data: 2009-10-07 15:20:21

Wyglądają bardzo smakowicie ale czy wygląd jest adekwatny do smaku???Ja osobiście jeszcze nigdy nie zamawiałam żywnosci przez neta więc nie doradzę,widzę natomiast że firma mieści się w Karczewie-to niedaleko moich rodziców.Może namówię ich na krótką wycieczkę i zakupy,niech później podzielą się wrażeniami jakimi były pieszczone ich kubki smakowe;-)

• Autor: Edi® Data: 2009-10-11 09:00:32

Użytkownik izusia7 napisał w wiadomości:
    Strasznie naszło mnie żeby zamówić szynkę

Nie lepiej zrobić samemu???, to takie proste, uwędzić można nawet na balkonie

Przejdź do pełnej wersji serwisu