Forum

Zdrowie i uroda

pomoc dla Adriany

• Autor: olusia1 Data: 2009-10-08 21:43:07

Długo zastanawiałam się czy założyc ten wątek , ale jednak postanowiłam to zrobic , może w ten sposób choć trochę pomogę tej młodej dziewczynie ,która walczy z chorobą .Adriana mieszka w miejscowości obok , nie znam jej osobiście , ale nie ma dnia , żebym nie myslała o tym jak jej pomoć .Może ktoś z Was kochanych żarłoczków będzie chciał przelać choćby malutką kwotę ...
    http://www.adriana.info.pl/

• Autor: Zośka Data: 2009-10-08 23:26:09

Bardzo przejmująca historia, nie można odłożyć myśli o Adrianie na bok. Odczuwam dziwną potrzebę jakiegoś działania, prześpię się z tą myślą. A Tobie należą się oklaski za odwagę, bo trzeba coś robić, gdy można.  Nienawidzę grzechów zaniechania!

• Autor: góralka Data: 2009-10-08 23:49:41

Śledziłam Jej wątek na wizażu od maja,dokładając również swoją "cegiełkę.Z różnych powodów wątek ten we wrześniu został zamknięty.Z tego co się orientuję Ada prosi tylko o wsparcie finansowe.

• Autor: olusia1 Data: 2009-10-09 00:01:37

Ja o chorobie Adriany dowiedziałam się w szkole na wywiadówce u córki , był to dla mnie szok , gdy wrócilam do domu i otworzylam jej stronkę , trzeba mieć naprawdę dużo siły , żeby walczyć z tak cięzką chorobą jak Ona i za to ją podziwiam i nie wydaje mi się , żeby ona potrzebowała tylko wsparcia finansowego ( choć to pewnie najwazniejsze) ale także dobrego słowa .Bo ludzie są rózni i czasami potrafią ranić a tą dziewczynę trzeba wspierać , bo ma o co walczyć , ma cudownego męża , pewnie myśli i dzieciach . Nie mogę jej przelać wielkiej kwoty , symboliczna będzie , ale oprócz pieniążkow , będę się o nią modlić :) Wierzę , że jej się uda-musi się udać .

• Autor: góralka Data: 2009-10-09 00:09:34

Olusia może źle się wyraziłam,Ada prosi również o wsparcie finansowe.

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619 poczytaj,lektura na całą noc.

Niestety na niebiesko się nie udało

• Autor: dycha Data: 2009-10-09 07:30:22

Nie słyszałam o Adzie wcześniej.... dołożę swoją cegiełkę.

• Autor: emeska1974 Data: 2009-10-13 20:10:11

POMOGLAM ILE MOGLAM - dobrze ze wstawilas ten watek!!!!!!!!

Przejdź do pełnej wersji serwisu