Kochani, stara kuchenke oddalam. Potrzebuje Waszej pomocy w sprawie wyboru nowej kuchenki elektrycznej. Musze dokonac wyboru na odleglosc, tzn. nie moge pochodzic po polskich sklepach i "naocznie" sie przekonac, czy towar jest dobry, pogadac ze sprzedawcami. Do tego nie znam sie na tego rodzaju sprzetach, w koncu nie kupuje sie kuchenek codziennie:) Prosba do tych, co nabyli ustrojstwo i sa zadowoleni. Jeszcze raz powtorze, ze chodzi o kuchenke elektryczna, nie musi byc z jakimis wielkimi bajerami, ma byc dobra jakosciowo. Ile wogole takie kuchenki kosztuja???
Borykam sie z tam samym dylematem.moja stara kuchnia jest juz do nieczego,piekarnik przypala ogolnie do kitu.Mysla nad nowa,nie mam pojecia jaka.Jest to niebanalny wydatek.Mieszkam w Niemczech, taka jak bymnie interesowala kosztuje niestety ok1500 euro.Bede sledzila Twoj watek, moze ktos cos podszepnie :)Pozdrawiam
Kochani, stara kuchenke oddalam. Potrzebuje Waszej pomocy w sprawie wyboru nowej kuchenki elektrycznej. Musze dokonac wyboru na odleglosc, tzn. nie moge pochodzic po polskich sklepach i "naocznie" sie przekonac, czy towar jest dobry, pogadac ze sprzedawcami. Do tego nie znam sie na tego rodzaju sprzetach, w koncu nie kupuje sie kuchenek codziennie:)
Prosba do tych, co nabyli ustrojstwo i sa zadowoleni. Jeszcze raz powtorze, ze chodzi o kuchenke elektryczna, nie musi byc z jakimis wielkimi bajerami, ma byc dobra jakosciowo. Ile wogole takie kuchenki kosztuja???
Borykam sie z tam samym dylematem.moja stara kuchnia jest juz do nieczego,piekarnik przypala ogolnie do kitu.Mysla nad nowa,nie mam pojecia jaka.Jest to niebanalny wydatek.Mieszkam w Niemczech, taka jak bymnie interesowala kosztuje niestety ok1500 euro.Bede sledzila Twoj watek, moze ktos cos podszepnie :)Pozdrawiam