Jak to Lotto nie przestanie mi zaslaniac czytanie watkow......to nie wiem co zrobie!!!! Rozumiem potrzebe reklamy na stronie, ale ta reklama to chyba jakies nieporozumienie???
Lotto mi nie przeszkadza ale ten filmik chodzi na całym ekranie i nie mam dostępu do krzyżyka. Musze go zatrzymać. Chwilę poczekać i dopiero wtedy krzyżyk się pokaże.
no nie....co to sie dzieje..u mnie latał po całym ekranie biały kwadracik.. jak zwariowany ..z przekreślonym iksem...to cholerstwo wyprowadziło mnie z równowagi...prosiłam bahusa..o pomoc..ale juz widocznie zapadł w sen zimowy... i się nie doczekałam .. jakos sama zlikwidowałam te bestię...ale ulga..łooo..
Tineczko, jeśli posiadasz przeglądarkę Firefox proponuję zainstalować taki dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 polecem, mam go od długiego czasu i miedzy innymi Lotto o którym piszecie kompletnie mnie nie dotyczy :) O wiele mniej reklam mnie bombarduje nie tylko na W Ż-cie :)
Dziekuje bardzo! Ja nie chce zmieniac na inne , mam IE i nie bombarduja mnie reklamy nigdzie indziej:) Znosze wszystko spokojnie, ale to Lotto to osobiscie zbombarduje....hihihi
A u mnie to Lotto wogule nie ma krzyżyka żeby go wyłączyć i mnie chce coś trafić,inne reklamy mi nie przeszkadzają bo je klikam i już ale ta to mnie doprowadza do szału.
To zwykle wina posiadanej przeglądarki i konfiguracji komputera - z domu bez problemu klikam w krzyżyki, jeśli chcę zamknać reklamę, z pracy nie jestem w stanie tego zrobić. A reklam powinno być jeszcze więcej, jeśli chcecie nadal zaglądać na Wielkie Żarcie :( - nie będę wspominać o kosztach utrzymania strony włączając w to pracę ludzką przy programowaniu itp., samo życie :{
Dziekuje! Jest krzyzyk wreszcie i nic nie zmienilam w przegladarce ani konfiguracji komputera:) Reklamy sa potrzebne, to nam nie przeszkadza, ale jak reklama zaslania tekst i nic nie mozna przeczytac, to nie ma tu po co zagladac:) Pozdrawiam.
moze i powinno byc wiecej reklamy. Tylko ze jak bezie ona zbyt uporczywa to coraz wiecej osob uruchomi ogolnodostepne programy blokujace i nie wygra nikt. Ani Wy jako Wlasciciele ani my jako Uzytkownicy.
Jak to Lotto nie przestanie mi zaslaniac czytanie watkow......to nie wiem co zrobie!!!!
Rozumiem potrzebe reklamy na stronie, ale ta reklama to chyba jakies nieporozumienie???
Lotto mi nie przeszkadza ale ten filmik chodzi na całym ekranie i nie mam dostępu do krzyżyka. Musze go zatrzymać. Chwilę poczekać i dopiero wtedy krzyżyk się pokaże.
no nie....co to sie dzieje..u mnie latał po całym ekranie biały kwadracik.. jak zwariowany ..z przekreślonym iksem...to cholerstwo wyprowadziło mnie z równowagi...prosiłam bahusa..o pomoc..ale juz widocznie zapadł w sen zimowy... i się nie doczekałam .. jakos sama zlikwidowałam te bestię...ale ulga..łooo..
watpie , ze zlikwidowalas:)))
on nie caly czas lata, ale jak lata, to bialej goraczki mozna dostac :))))))))))
a u mnie nie lata :):):)
)
(obym tylko w złej godzinie nie powiedziała
masz IE ???, bo na Mozzilii tez nie lata:))))
tineczka...masz rację ta zmora się pojawiła ponownie u mnie... zaraz zwariuję..!!
hehehe...u mnie się wylatało...i nie ma
wroci.....hihihi
Tineczko, jeśli posiadasz przeglądarkę Firefox proponuję zainstalować taki dodatek: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 polecem, mam go od długiego czasu i miedzy innymi Lotto o którym piszecie kompletnie mnie nie dotyczy :) O wiele mniej reklam mnie bombarduje nie tylko na W Ż-cie :)
Dziekuje bardzo! Ja nie chce zmieniac na inne , mam IE i nie bombarduja mnie reklamy nigdzie indziej:) Znosze wszystko spokojnie, ale to Lotto to osobiscie zbombarduje....hihihi
Ja jak pisałam lotto mi nie przeszkadza wcale.
Mnie nawet na IE reklamy nie wskakuja...czary jakies czy co?
Napewno ustawienie, a ja mu zaraz zeby wybije, temu smiejacemu sie w tym Lotto:)))))
A u mnie to Lotto wogule nie ma krzyżyka żeby go wyłączyć i mnie chce coś trafić,inne reklamy mi nie przeszkadzają bo je klikam i już ale ta to mnie doprowadza do szału.
To zwykle wina posiadanej przeglądarki i konfiguracji komputera - z domu bez problemu klikam w krzyżyki, jeśli chcę zamknać reklamę, z pracy nie jestem w stanie tego zrobić.
A reklam powinno być jeszcze więcej, jeśli chcecie nadal zaglądać na Wielkie Żarcie :( - nie będę wspominać o kosztach utrzymania strony włączając w to pracę ludzką przy programowaniu itp., samo życie :{
Dziekuje! Jest krzyzyk wreszcie i nic nie zmienilam w przegladarce ani konfiguracji komputera:)
Reklamy sa potrzebne, to nam nie przeszkadza, ale jak reklama zaslania tekst i nic nie mozna przeczytac, to nie ma tu po co zagladac:)
Pozdrawiam.
moze i powinno byc wiecej reklamy. Tylko ze jak bezie ona zbyt uporczywa to coraz wiecej osob uruchomi ogolnodostepne programy blokujace i nie wygra nikt. Ani Wy jako Wlasciciele ani my jako Uzytkownicy.
przeładuj stronę-zniknie.
http://media.lotech.pl/traffic/lotto/kreacje/*
Weźcie i wygrajcie już w to lotto..
to może przestanie tyle lottać:)