Witam potrzebuje pomocy kogoś kto zna się na komputerach . Zainstalowałam program Adobe Shockwave Updates i niewiem czy dobrze zrobiłam.Prosze jezeli może mi ktoś napisać co to jest za program i do czego służy .
Poprosiłam synka o pomoc i tak powiedział:jest to wtyczka dzięki której odtwarzamy rózne strony pisane flashem np.gry. jak masz czas to radzę też zainstalować adobe flash player jak nie masz. służy do odtwarzania filmów i także niektórych gier.Myślę że pomógł
Witam potrzebuje pomocy kogoś kto zna się na komputerach . Zainstalowałam program Adobe Shockwave Updates i niewiem czy dobrze zrobiłam.Prosze jezeli może mi ktoś napisać co to jest za program i do czego służy .
Wiem ,że nie jest to miejsce ani pora na takie prośby ale nie wiem kto i gdzie mógłby mi pomóc. Licze na was .
Witaj, mój domowy zawodowy informatyk mówi, że program ten służy do odtwarzania zaawansowanych gier Flash.
Poprosiłam synka o pomoc i tak powiedział:jest to wtyczka dzięki której odtwarzamy rózne strony pisane flashem np.gry. jak masz czas to radzę też zainstalować adobe flash player jak nie masz. służy do odtwarzania filmów i także niektórych gier.Myślę że pomógł
jak ja wam dziękuje
wiedziałam że można na was polegać
Synek jest dumny,że ktoś skorzystał z jego porady:-))))))).Poleca się na gg(moje)
Dziękuje jeszcze raz
dobrze zrobiłaś program słuzy do wyświetlania reklam, gier i innych zawartości stron www - jest nieszkodliwy :)