mam Mozille, Dzis otwarlam strone i sie przestraszylam.Na pasku reklam wstawila sie reklama bielizny.Modelki anorektyczki strasznie wychudzone wszystkie zebra jak na kosciotrupie mozna zobaczyc i wielka wklesla dziura zamiast brzucha...Nastepny: wyznania prostytutki :-). Jeszcze takich reklam na WZ nie widzialam. To nowy trend czy u mnie sie cos poknocilo? Nie wstawilam watku w problemach technicznych bo...nie wiem czy to ma cos z nimi wspolnego.
Dorotko, w Mozillii nie mam wogole reklam na stronie WZ. W IE widze "prostytutki", bielizny jeszcze nie widzialam.
A masz "zielone" slowa w tekstach pisanych w watkach? To mnie wkurza najbardziej, rozumiem potrzeby reklam na finansowanie strony, ale ja nie mam ochoty dokladac sie do reklam hazardu moimi slowami:) Nawet w przepisach sa te "zielone", nowy trend?????
mam Mozille, Dzis otwarlam strone i sie przestraszylam.Na pasku reklam wstawila sie reklama bielizny.Modelki anorektyczki strasznie wychudzone wszystkie zebra jak na kosciotrupie mozna zobaczyc i wielka wklesla dziura zamiast brzucha...Nastepny: wyznania prostytutki :-). Jeszcze takich reklam na WZ nie widzialam. To nowy trend czy u mnie sie cos poknocilo?
Nie wstawilam watku w problemach technicznych bo...nie wiem czy to ma cos z nimi wspolnego.
Dorotko u mnie wszystko w porzadku , nikt mnie nie straszy :-))
Mnie tez straszy, brr.. okropny widok.
Ja mam IE, prostytutki widziałam..:, modelki jeszcze nie...:)
Dorotko, w Mozillii nie mam wogole reklam na stronie WZ. W IE widze "prostytutki", bielizny jeszcze nie widzialam.
A masz "zielone" slowa w tekstach pisanych w watkach? To mnie wkurza najbardziej, rozumiem potrzeby reklam na finansowanie strony, ale ja nie mam ochoty dokladac sie do reklam hazardu moimi slowami:) Nawet w przepisach sa te "zielone", nowy trend?????
U mnie tez spokojnie,tylko jakis mily pan oczkami mruga.Szczescie, ze nie ma tej modelki bo bym sie mogla troche zakompleksic...:)Pozdrawiam