Wiem, ze w PL jeszcze wiecej sniegu spadlo.. ale stanowczo protestuje, zeby zima byla juz w listopadzie.. :/ Wlasciwie, to mialam zamiar pojsc jeszcze do lasu i poszukac grzybow.. a teraz to co?? chyba beda odrazu mrozonki.. :/ Aktualnie tak u mnie wyglada...
W Zakopanym mozna jezdzic smialo na nartach sniegu mnostwo Bez przerwy sypie Glumandziu zima zaatakowala w pazdzierniku bo w listopadzie to juz nie taka anomalia
Nawet w Itali zima...w gorach snieg....z dnia na dzien z 28 stopni na 12 zeszla temperatura! Osobiscie czuje sie jak niedzwiedz...nie wychodzilabym z lozka, znowu klimat nie dal nam czasu na oswojenie sie ze zmiana...z roku na rok coraz wieksze anomalia...tydzien temu kapiel w morzu a dzisiaj narty...brrrr....spac mi sie chce
:((((Ja też miałam wczoraj w planie iść na grzybki a tu zima się zrobiła:( Dzisiaj śniegu już nie ma,na weekend nadają nawet znośne ciepło,więc na grzybki jeszcze pójdę,a co!Może coś się jeszcze znajdzie-może chociaż gąski...:)
to absurdalne. ja tez sie nie zgadzam. jeszcze miesiąc temu na basenach na Węgrzech, a tydzien temu na spacerze w zoo....a teraz w domu opatulona w koc z kubkiem kakao i smutkiema na twarzy bo tesknie....za latem!
Wiem, ze w PL jeszcze wiecej sniegu spadlo.. ale stanowczo protestuje, zeby zima byla juz w listopadzie.. :/
Wlasciwie, to mialam zamiar pojsc jeszcze do lasu i poszukac grzybow.. a teraz to co?? chyba beda odrazu mrozonki.. :/
Aktualnie tak u mnie wyglada...
W Zakopanym mozna jezdzic smialo na nartach sniegu mnostwo
Bez przerwy sypie
Glumandziu zima zaatakowala w pazdzierniku bo w listopadzie to juz nie taka anomalia
Nawet w Itali zima...w gorach snieg....z dnia na dzien z 28 stopni na 12 zeszla temperatura! Osobiscie czuje sie jak niedzwiedz...nie wychodzilabym z lozka, znowu klimat nie dal nam czasu na oswojenie sie ze zmiana...z roku na rok coraz wieksze anomalia...tydzien temu kapiel w morzu a dzisiaj narty...brrrr....spac mi sie chce
:((((Ja też miałam wczoraj w planie iść na grzybki a tu zima się zrobiła:(
Dzisiaj śniegu już nie ma,na weekend nadają nawet znośne ciepło,więc na grzybki jeszcze pójdę,a co!Może coś się jeszcze znajdzie-może chociaż gąski...:)
przez tą zimę to u nas 2 dni prądu niebyło i strasznie zimno brrrrrrrrr
Ja tam nie wiem o czym wy mówicie u mnei normalna jesień jest
Wczoraj założyłam taki temat http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=289363&post=289363&offset=40
Przepraszam, nie widzialam... :(
to absurdalne. ja tez sie nie zgadzam. jeszcze miesiąc temu na basenach na Węgrzech, a tydzien temu na spacerze w zoo....a teraz w domu opatulona w koc z kubkiem kakao i smutkiema na twarzy bo tesknie....za latem!