Naprawdę "zwaliło mnie z nóg". Podziwiam przede wszystki precyzję. Jakie one wszystkie wykończone pięknie. Każdy detal wypieszczony. Czy to na pewno są torty jadalne:))
Ktoś tu ma wielki talent!!!!!!!!! Gratuluję talentu i pomysłowości! Wszystkie torciki takie mniamuśne, że aż żal by było ich zjeść! Cieszą oko i podniebienie pewnie też... Mojemu małemu synkowi wpadła w oko biedrona i pszczółki. Brawo!!!
łałałałałałałałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł szczęka mi opadła ślicznie podaj przepis na marcepanową kombinacje żeby takie códa stwożyć pozdrawiam
Bój się Boga człowieku - niedawno na forum była ożywiona dyskusja, że WZ jest także dla dzieci!!! A nawiązując do info na Twojej stronie, jak widać zawód biologa też można z powodzeniem wykorzystać w cukiernictwie :)
Dziekuję za słowa uznania:) Wszystkie torty są jadalne ;) Fakt! Zawód biologa pomaga czasem w dopracowaniu detali... ;) Nie potrafię udekorowac torta zwyklym kremem przy pomocy szprycy i tylek, ale lukier plastyczny to jest coś dla mnie. Korzystam z przepisu na Białą masą cukrową autorstwa Dorotaxx z drobnymi poprawkami :)
Bardzo dużo osób publikuje w galerii zdjęcia swoich tortów, więc postanowiłem sie też pochwalic. To moje wyroby:)
sliczne szkoda ze ja nie umie tak:(
śliczne te torciki,a szczególnie ten z myszkami
Śliczne , masz talent...
Wylądają bardzo realistycznie
Brawo !!
Piekne.Masz chlopie talent :=) Pozdrawiam
Przesliczne te torciki, szkoda ze ja nie mam takiego talentu.Pozdrawiam
Brawo :) śliczne
jestem pod wrażeniem, BRAWO
Cudne :) Jestem pod wrazeniem..:)) <powinnam sie wstydzic..nawet jesli jestem tylko poczatkujaca gospodynia..;) >
Piękne torty. Gratuluję talentu:-)
facet i takie cuda robi? super,gratuluje talentu
rany, cudeńka. może nam kursik zorganizujesz :)
WOW!!! Twoje torty wygladaja rewelacyjnie!!!, wszystko takie dopracowane. Gratuluje talentu i pomyslow.
Jestem pod ogromnym wrażeniem! Super!
Poprostu cudo ,chciałabym chociaz takiego jednego mieć na urodzinach,nigdy takiego nie miałam hmmmmm, marzenie.....)
jestem pod wrazeniem;) brawo!!!
Zjawiskowe! Piękne! Przecudnej urody!
Nie ukrywam ze chetnie zamowilabym niejeden z nich! A ten z rozowymi butkami to snic mi sie dzis bedzie...
Gratuluje tych cudnych wyrobow
Sliczne a niektóre bardzo pomysłowe :-)))
Gratuluję talentu! Niektóre rzeczy na tych zdjeciach wyglądają jak żywe! ;)))
PIĘKNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cudeńka!!!!!!!
Naprawdę "zwaliło mnie z nóg". Podziwiam przede wszystki precyzję. Jakie one wszystkie wykończone pięknie. Każdy detal wypieszczony. Czy to na pewno są torty jadalne:))
Ktoś tu ma wielki talent!!!!!!!!! Gratuluję talentu i pomysłowości!
Wszystkie torciki takie mniamuśne, że aż żal by było ich zjeść! Cieszą oko i podniebienie pewnie też...
Mojemu małemu synkowi wpadła w oko biedrona i pszczółki.
Brawo!!!
Szczęka mi opadła:))
Piękne kolory i pomysły!
Gratuluję! Małżonka to ma z Tobą dobrze:)))
Ja to niestety ze słodyczy najbardziej lubię...sledzie z czosnkiem, ale twoje to prawdziwe dzieła sztuki.Podziw prawdziwy.
łałałałałałałałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł szczęka mi opadła ślicznie podaj przepis na marcepanową kombinacje żeby takie códa stwożyć pozdrawiam
Śliczne torty, mi najbardziej spodobał się ten z myszkami i ten z dżdżownicami:))
Piękne te Twoje torty:)
Bój się Boga człowieku - niedawno na forum była ożywiona dyskusja, że WZ jest także dla dzieci!!!
A nawiązując do info na Twojej stronie, jak widać zawód biologa też można z powodzeniem wykorzystać w cukiernictwie :)
Dziekuję za słowa uznania:) Wszystkie torty są jadalne ;) Fakt! Zawód biologa pomaga czasem w dopracowaniu detali... ;) Nie potrafię udekorowac torta zwyklym kremem przy pomocy szprycy i tylek, ale lukier plastyczny to jest coś dla mnie. Korzystam z przepisu na Białą masą cukrową autorstwa Dorotaxx z drobnymi poprawkami :)
Super, Bardzo mi się podoba, ten z dżdżownicami:-))
Super torty!!!!!!!!!! Gratuluję talentu:)