- mniej wiecej o której zacznie się ucztowanie? - ile osób zasiądzie za stołem? - z ilu dań ma się składać uczta? - jakie są Twoje zasoby finansowe? - jakie masz możliwości zakupowe, tzn. czy masz dostęp do różnych delikatesów?
Użytkownik as napisał w wiadomości: > I co lubią lub nie lubią rodzice?
Zawsze jest lepiej wiedzieć czego nie lubią! Bo jak zrobisz to co lubią, ale po swojemu, a będzie to inaczej niż to, do czego są przyzwyczajeni, to też będzie kwas
Zgadza się. Najważniejsze co nie lubią. Można zrobić super danie zawierające szpinak, brokuły czy papryka a jak dana osoba tego nie znosi to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Zgadza się. Najważniejsze co nie lubią. Można zrobić super danie > zawierające szpinak, brokuły czy papryka a jak dana osoba tego nie znosi to > nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Co gorsza, może sobie pomyśleć, że chciało się jej w ten sposób dokuczyć!
witam wszystkich serdecznie. ;D.
w moich przepisach znajdziesz dorsz z pomyslem :) polecam :)
Mam parę dodatkowych pytań:
- mniej wiecej o której zacznie się ucztowanie?
- ile osób zasiądzie za stołem?
- z ilu dań ma się składać uczta?
- jakie są Twoje zasoby finansowe?
- jakie masz możliwości zakupowe, tzn. czy masz dostęp do różnych delikatesów?
I co lubią lub nie lubią rodzice?
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> I co lubią lub nie lubią rodzice?
Zawsze jest lepiej wiedzieć czego nie lubią! Bo jak zrobisz to co lubią, ale po swojemu, a będzie to inaczej niż to, do czego są przyzwyczajeni, to też będzie kwas
Zgadza się. Najważniejsze co nie lubią. Można zrobić super danie zawierające szpinak, brokuły czy papryka a jak dana osoba tego nie znosi to nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Zgadza się. Najważniejsze co nie lubią. Można zrobić super danie
> zawierające szpinak, brokuły czy papryka a jak dana osoba tego nie znosi to
> nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Co gorsza, może sobie pomyśleć, że chciało się jej w ten sposób dokuczyć!