Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Potrzebuje pomocy kogoś kto zna angielski

• Autor: wipat Data: 2009-10-20 12:20:50

Witam, potrzebuje przetłumaczyć taki tekst: 
    My names is Captain James Hagil and i am interested in your service and would like you to contact me personally on my private email adress. You have to contact me in english language as i cannot speak your language. And make the contact with your personal email, i have a business proposal for you and detail explaination.
    I jeszcze pytanie, jak myślicie czy mogę to traktować poważnie, ponieważ wpisałam nazwisko tego pana w google i wyszło mi że takie same wiadomości były wysłane do podobnych ogłoszeń jak moje tylko na zagranicznych stronach?

• Autor: atas Data: 2009-10-20 12:30:06

Nazywam się ....... i jestem zainteresowany  twoją propozycją  chciałbym skontaktowac sie z tobą osobiscie na mój prywatny adres  e-mailowy. Prosze o kontakt po angielsku gdyz nie mówię w twoim języku. Mam propozycję handlową, której szczegóły objasnie w prywatnym kontakcie e-mailowym. Tak to mniej więcej wygląda. jeśli mogę coś zasugerowac, to wyglada mi to na jakąś "ściemkę"
    pozdrawiam

• Autor: alfa_beta Data: 2009-10-20 12:45:07

Dostałam taki sam tekst tylko od niejakiej Christiny:)) wywalilam do kosza.

• Autor: wipat Data: 2009-10-20 12:50:04

Dzięki, tak myślałam, że to jakaś ściema tylko chciałam się upewnić i wiedzieć co tam dokłanie napisane. pozdrawiam

• Autor: renarb Data: 2009-10-20 15:38:01

spam

• Autor: emeska1974 Data: 2009-10-20 20:26:51

bezsens - zignoruj

• Autor: Kamilla Data: 2009-10-20 22:13:20

najlepiej to zignoruj, bo zaczna ci zasmiecac skrzynke, pozdrawiam

Przejdź do pełnej wersji serwisu