Fotografia to jest to! Takze lubie robic zdjecia a wlasciwie chcialabym je robic porzadnym aparatem, bo fascynuje mnie przyroda i wlasnie wszelkie ruszajace sie istoty, poczynajac od jednokomorkowca pantofelka, poprzez ludzi a na wielkich stworzeniach konczac ;) Uwielbiam ogladac zdjecia, gdzie uchwycony jest ruch a czas jakby stanal w miejscu...Uwielbiam rowniez obserwowac przyrode...Jednak do tego potrzeba juz naprawde profesjonalnego sprzetu, na ktory na razie mnie nie stac :(
Jednak pragne serdecznie pogratulowac uzdolnionego syna i najwazniejsze, ze robi to co go fascynuje :)))
P.S.Pamietam jak z ojcem przesiedzialam wiele nocy, zeby zobaczyc jak sie robi te zdjecia, nie liczylo sie, ze to czas na spanie, bo czlowiek byl tak podekscytowany, ze o snie nie bylo mowy ;)))
To nie aparat robi zdjęcie. Polecam obejrzeć zdjecia Ani Pasek, sprzęt miała "tandetny" a zdjecia pierwsza klasa... (np. na www.obiektywni.pl pod pseudonimem "przybylska").
Przepraszam Bahus, że w Twoim temacie, ale jakoś tak mnie podgrzewają stwierdzenia, ze potrzebny jest super aparat....
A syna szczerze gratuluję i synowi również szczerze gratuluje, pasję podzielam i wiem jaka to radość :) cieszę sie razem z Wami :)
Dziekuje za informacje, zdjecia sa faktycznie przesliczne,ale nie moge znalezc wzmianki jakim aparatem ta Pani robila zdjecia i chyba juz sie nie dowiem, bo z tego co przeczytalam to...zmarla niedawno :(
Użytkownik a. napisał w wiadomości: > To nie aparat robi zdjęcie. Polecam obejrzeć zdjecia Ani Pasek, sprzęt > miała "tandetny" a zdjecia pierwsza klasa... (np. na www.obiektywni.pl pod > pseudonimem "przybylska").Przepraszam Bahus, że w Twoim temacie, ale jakoś > tak mnie podgrzewają stwierdzenia, ze potrzebny jest super aparat....A syna > szczerze gratuluję i synowi również szczerze gratuluje, pasję > podzielam i wiem jaka to radość :) cieszę sie razem z Wami :)
Zdjęcie tworzy fotografujący a dobry sprzęt zwiększa tylko możliwości
Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji. Nie da sie jednak ukryc, ze licze na to, iz wstawisz jakies zdjecia autorstwa syna. On wspomina w artykule, ze jego tato tez jest fotografem wiec moze pochwalisz sie rowniez swoimi "dzielami" ,co? :-) Z pewnoscia jestes z Niego dumny...no i slusznie :-)
Dolaczam sie do gratulacji.Dla rodzicow jest wielka satysfakcja moc ogladac sukcesy dzieci.W google przeczytalam o Twoim synu zobaczylam takze zdjecia przez niego wykonane..To nie chwalipiectwo z Twojej strony to duma z takiego syna.
Pochwalę się synem...W zeszłą niedzielę miał wernisaż....Byłem wino piłem. (poniżej folder wydany z tej okazji...)

Bahus
A chwal sie bo jest czym!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję syna!
PS. Jesteś pewny, ze piłeś ... wino?!
Gratuluję syna :)
Zdjęcia pokaż :)
Fotografia to jest to! Takze lubie robic zdjecia a wlasciwie chcialabym je robic porzadnym aparatem, bo fascynuje mnie przyroda i wlasnie wszelkie ruszajace sie istoty, poczynajac od jednokomorkowca pantofelka, poprzez ludzi a na wielkich stworzeniach konczac ;) Uwielbiam ogladac zdjecia, gdzie uchwycony jest ruch a czas jakby stanal w miejscu...Uwielbiam rowniez obserwowac przyrode...Jednak do tego potrzeba juz naprawde profesjonalnego sprzetu, na ktory na razie mnie nie stac :(
gratulacje!!!!
Gratulacje
A co tam dużo pisać,taki SYNUŚ to DUMA dla RODZICÓW !!!!! Moje Gratulacje z tego powodu
!!!!
To nie aparat robi zdjęcie. Polecam obejrzeć zdjecia Ani Pasek, sprzęt miała "tandetny" a zdjecia pierwsza klasa... (np. na www.obiektywni.pl pod pseudonimem "przybylska").
Przepraszam Bahus, że w Twoim temacie, ale jakoś tak mnie podgrzewają stwierdzenia, ze potrzebny jest super aparat....
A syna szczerze gratuluję i synowi również szczerze gratuluje, pasję podzielam i wiem jaka to radość :) cieszę sie razem z Wami :)
Dziekuje za informacje, zdjecia sa faktycznie przesliczne,ale nie moge znalezc wzmianki jakim aparatem ta Pani robila zdjecia i chyba juz sie nie dowiem, bo z tego co przeczytalam to...zmarla niedawno :(
Nadiu - Canon EOS 300D + obiektyw Canon KIT 18-55 mm
niestety Ania nie wróciła z wyprawy na Mt Blanc
Dziekuje :)
Użytkownik a. napisał w wiadomości:
> To nie aparat robi zdjęcie. Polecam obejrzeć zdjecia Ani Pasek, sprzęt
> miała "tandetny" a zdjecia pierwsza klasa... (np. na www.obiektywni.pl pod
> pseudonimem "przybylska").Przepraszam Bahus, że w Twoim temacie, ale jakoś
> tak mnie podgrzewają stwierdzenia, ze potrzebny jest super aparat....A syna
> szczerze gratuluję i synowi również szczerze gratuluje, pasję
> podzielam i wiem jaka to radość :) cieszę sie razem z Wami :)
Zdjęcie tworzy fotografujący a dobry sprzęt zwiększa tylko możliwości
Szczerze gratuluję bahusie !
Serdeczne gratulacje!
GRATULACJE
Gratulacje !!
Gratuluję :) pozdrowienia dla syna:)
Bądz skromny .. !!
Niech inni ciebie pochwalą .. Niemniej fajnie mieć takiego potomka .. !! Pozdrawiam !!
Ja rowniez przylaczam sie do gratulacji. Nie da sie jednak ukryc, ze licze na to, iz wstawisz jakies zdjecia autorstwa syna. On wspomina w artykule, ze jego tato tez jest fotografem wiec moze pochwalisz sie rowniez swoimi "dzielami" ,co? :-) Z pewnoscia jestes z Niego dumny...no i slusznie :-)
Gratuluję a moim pierwszym aparatem był Zorka 4
Gratulacje dla syna ;) A tak przy okazji....myslalam, ze na wernisazach to szampana podaja ;P
gratulacje dla syna i dla ojca:)
Warto było spłodzić geniusza.
I do tego w tak podeszłym wieku ! - to żart , a na poważnie - gratuluję .
Dolaczam sie do gratulacji.Dla rodzicow jest wielka satysfakcja moc ogladac sukcesy dzieci.W google przeczytalam o Twoim synu zobaczylam takze zdjecia przez niego wykonane..To nie chwalipiectwo z Twojej strony to duma z takiego syna.
Chwalcie się też osiągnięciami Waszych bliskich, wątek ten miał być wątkiem vox populi...a nie tylko rodziny Bahusa...
Bahus
Zdjecia naprawde warte obejrzenia.
( Glos Wielkopolski?, jak sie nie myle?).
Gratuluje Syna i Synowi.
No skoro vox populi to ja dziś odebrałam dyplom za wyróżnienie w kategorii fotografia na branżowym OPTAL 2009 za to zdjecie :)
Gratulacje! :) Obejrzalam rowniez Twoje zdjecia i sa naprawde sliczne! Pozdrawiam :)
Dobre geny:) Gratuluje Bahusku!!!!
Gratulacje dla syna :)) i dla taty.