Żeby tytuł się wyróżniał. No witam serdecznie wszystkich. Gotowanie lubię i praktykuję, a tutaj, mam coś takiego wrażenie, znajdę jakieś konkretniejsze instrukcje. Od czasu do czasu postaram się wrzucić jakieś własne wymysłym - przysięgam, że wszystkie wcześniej sama przetestuję na sobie...
Ha, pięĸne powitanie, a z ostatnim zdaniem Twojego opisu na stronie domowej podpisuję się obiema ręcyma :) Mogę nawet kawę do pierogów, jak dobrego barszczu nie będzie :) Witamy
Uppss ... chciałam jeszcze dopowiedzieć , ze czekam z niecierpliwoscia na twoje '' recepturki '' i .....bardzo sympatycznie z oczu Ci patrzy ...... Serdecznie pozdrawiam !!
Żeby tytuł się wyróżniał.
No witam serdecznie wszystkich. Gotowanie lubię i praktykuję, a tutaj, mam coś takiego wrażenie, znajdę jakieś konkretniejsze instrukcje. Od czasu do czasu postaram się wrzucić jakieś własne wymysłym - przysięgam, że wszystkie wcześniej sama przetestuję na sobie...
Ha, pięĸne powitanie, a z ostatnim zdaniem Twojego opisu na stronie domowej podpisuję się obiema ręcyma :)
Mogę nawet kawę do pierogów, jak dobrego barszczu nie będzie :)
Witamy
Witaj i gotuj razem z nami !!!
Serdecznie witaj .... ! Juz Cię lubie ... bardzo narracyjnie podajesz przepis..( mam nadzieje , ze to nie koniec twojej prozy kucharskiej )
Uppss ... chciałam jeszcze dopowiedzieć , ze czekam z niecierpliwoscia na twoje '' recepturki '' i .....bardzo sympatycznie z oczu Ci patrzy ......
Serdecznie pozdrawiam !!
A dziękuję, dziękuję :-) A co do przepisów: wychodzę z założenia, że bezokoliczniki zniechęcają do gotowania...
salvete!*
*liczba mnoga :D