Forum

Pomysł czy Problem?

Brak edycji przepisu

• Autor: ekkore Data: 2009-10-29 08:09:24

Przez przypadek zobaczyłam dzisiaj, ze przepisy, które brały udział w konkursie nie mają możliwosci edycji. Czy tylko  ja tak mam - czy to na stałe?

• Autor: jola995 Data: 2009-10-29 08:30:48

Witam
    Tak mają wszystkie przepisy które brały udział w konkursie, po rozstrzygnięciu konkursu wszystko miało wrócić i miały być odblokowane.Pozdrawiam

• Autor: Wkn Data: 2009-10-29 09:46:18

Cytuję punkt regulaminu konkursowego, trzeci podpunkt bardzo wyraźnie odnosi się do publikacji przepisów.
    Nie powinno być więc żadnych wątpliwości.

Warunki uczestnictwa

1. Konkurs przeznaczony jest wyłącznie dla osób, które mogą podać adres wysyłki nagród na terenie Polski.
    2. Warunkiem uczestnictwa w Konkursie są:
      • prawidłowe wypełnienie formularza przepisu konkursowego w serwisie wielkiezarcie.com; należy podać: nazwę deseru, składniki, krótki opis deseru stanowiący rodzaj wstępu do przepisu, sposób przyrządzania
      • zaznaczenie oświadczenia „Oświadczam, że jestem autorem zgłaszanego przepisu i posiadam wszelkie prawa autorskie do przesyłanego zdjęcia. Oświadczam, że zapoznałe(a)m się z regulaminem i akceptuję jego warunki. Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych, niezbędnych do przesłania nagród, wyłącznie w celach związanych przedmiotowo z Konkursem.”
      • zaznaczenie oświadczenia „Wyrażam zgodę na stałą publikację w serwisie wielkiezarcie.com nadesłanego przeze mnie przepisu.”
    3. Uczestnik Konkursu nie może zgłosić do Konkursu przepisów: skopiowanych z innych źródeł, zawierających w treści wyrazy wulgarne, przepisów nie własnego autorstwa, przepisów, które były już nagradzane w innych konkursach.

• Autor: as Data: 2009-10-29 09:54:50

Czyli w tych przepisach nigdy nie będzie działała edycja?

„Wyrażam zgodę na stałą publikację w serwisie wielkiezarcie.com nadesłanego przeze mnie przepisu.” - Co w przypadku gdy ktoś zlikwiduje konto kiedyś. Gdzie wtedy ten przepis będzie widoczny, a może przez ten podpunkt osoba nie będzie mogła nigdy usunąć konta?

• Autor: ekkore Data: 2009-10-29 10:30:39

No to wszystko jasne...Choć pierwotnie ciut inaczej rozumiałam zapis - a w zasadzie nie podejrzewałam braku edycji (bo i tak nie zamierzałam go usuwać, skoro już go zamieściłam)

A co z ewentualnymi poprawkami? Albo np lepszym zdjęciem czy w ogóle zdjęciem? Za Waszym posrednictwem?
    Nie jest to na już - że akurat musze to zrobić - tylko w kwestii wyjaśnienia.

Przejdź do pełnej wersji serwisu