Skoro temat odejścia Ediego tak pięknie się rozwija to i ja może mam odejść? Dowiem się ciekawych rzeczy o sobie hahahahahaha. Acha, daję Wam termin 72 godz.15 min i 18 sek. potem podejmę decyzję zgodną z wolą większości.
a odejdz!!!!! za to : >lajanowka tylko smaka robisz!!! >do tego nawet sie w watku o diecie chwalisz ze zrzuciles 22kg i golonke zjadles. >jestes fajny facet >kolekcje nalewek
No kurcze te osiemnascie sekund to za krotko - daj przynajmniej 20 noooo. bo nie zdaze se wypowiedziec i Cie przeanalizowac, tudziesz przerobic na szynke. Na kaszanke i salceson chyba za mocno schudles a szynka pasuje do protalu:-) no wiec nie badz taki daj 2 sekundy wiecej bo jak nie to...to...to...to juz nic nie powiem.:-)
ale skoro mowisz co mowisz, gdzie mowisz i do kogo mowisz oraz to ze w ogole....mowisz mowi wiele o tym o czym mowisz :-)))))))))))) A czy to sie kwalifikuje do kolka rozancowego, wzajemnej adoracji, "a" z ogonkiem i "e" z ogonkiem powiedza nam zaraz ..inni...:-)))) Buziaka ci i tak wysle choc to niepolitycznie, publicznie i niehigienicznie (zapomnialam o czyms?) :-)))
1. Kto zastapi Naddwornego Poete??? 2. Profil psychologiczny ( Twoj ) nie jest jeszcze gotowy :) 3. Za bardzo sie odchudziles i nie bedziesz dobra kaszanka!!!
O matko chłopie ... !! Nie przynudzaj juz ,, wiecej ...!! Pełna andropauza u ciebie .. Pozdrawiam i życze duuuuuuzo zdrowia psychicznego jak najwiecej .....!! )))
Jak chcemy szyneczkę to trzeba się śpieszyć bo chudnie w zastraszajacym tempie:)) Potem tylko na galarete z rapetek sie nada:)) Kurcze jakoś makabrycznie sie robi. Czyżby wpływ Halloween ?:)))
Hmm może zostań... Bo w tym czasie - znając naszych rodaków komisja śledcza nie zdąży się zebrać i rozpatrzyć Twoich wypowiedzi. Co najwyżej zrobią z Ciebie Lajanówkę i ku uciesze gawiedzi spożyją komisyjnie ;D
Użytkownik abiola napisał w wiadomości: > Hmm może zostań...Bo w tym czasie - znając naszych rodaków komisja > śledcza nie zdąży się zebrać i rozpatrzyć Twoich wypowiedzi.Co > najwyżej zrobią z Ciebie Lajanówkę i ku uciesze gawiedzi spożyją > komisyjnie ;D
Zgłaszam się do komisji (jako jej uczestnik) Bahus
Nie przepraszaj, nastepny watek na ten sam temat otworzy pewnie Bahus:))) Panowie nie wykazuja zbytniej inwencji tworczej to tylko kopiuja, a szkoda:))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Nie przepraszaj, nastepny watek na ten sam temat otworzy pewnie Bahus:))) > Panowie nie wykazuja zbytniej inwencji tworczej to tylko kopiuja, a > szkoda:))
Natomiast niektóre panie zasypują nas "nadtwórczością" i nadmiarem inwencji twórczej. Coś mi się wydaje, że Ty też do nich należysz....a szkoda
Użytkownik as napisał w wiadomości: > Przed 1 kwietnia bahus już otwierał wątek by kopiować jego przepisy bo > odchodzi. Potem już wcale się nie odniósł do tego wątku.
Lajanie po raz kolejny robisz sobie "jaja" z odejścia . Pragnę Ci przypomnieć, że już raz w tym roku odchodziłeś i powracałeś ponownie z prędkością światła , więc po co ten cyrk? Wiem , że to jest żart z Twej strony, ale on mnie jakoś nie śmieszy. Dla przypomnienia pozwolę sobie przytoczyć wiersz napisany z okazji Twego poprzedniego odejścia 14 02 br , który to okazał się proroczy:))
Jeszcze się kiedyś zasmucisz Jeszcze na WŻet powrócisz, Lajanie Choć ja i tak nie zapłaczę Czy Cię zobaczę , czy nie zobaczę, Lajanie
WŻet nie będzie w żałobie Nie będzie kłaniał się Tobie, Lajanie Nikt tu przed Tobą nie klęknie Gdy kiedys serce Ci zmięknie, Lajanie
Edi, Zbych ma prawo nie lubiec tego typu zartow, jednak nie musial pisac w ten sposob w jaki napisal. To co Zbych napisal jest zwykla zlosliwoscia skierowana do Lajana i ja tego nie lubie.
Powaga powagą, żartować też należy. Wiem, że taki głupi żart nie każdemu leży. Poważnie to w trumnie sobie poleżę, choć jak siebie znam, wcale w to nie wierzę. Może to całe odchudzanie tak wpływa, że razem z ciałem i humor mi ubywa? Lecz Ci co mnie znają już wiedzą, że jeszcze do znudzenia ze mną tu posiedzą. Inni żartować sobie różnie pozwalają, a mi , choć głupio pożartować nie dają. Bodek np.wymienia choć przyczyny, mojego odejścia, i to z mojej winy. Bahus jak papuga za nim też gardłuje, a ja nie odejdę, co mi, niech żałuje. Ekkore najlepiej nas podsumowała, bojowymi kogutami wnet nas nazwała. Rzymianka o rechocie coś wspomniała, czyżby z Ekkore żaby naśladowała? Dorota zza płota analizę już szykuje, lecz brak czasu, dwóch sekund jej brakuje. Do tego obiecanki będzie składała, lajana na kaszankę będzie przerabiała. Jeszcze dokładniej wypowiedzieć się chciała, lecz nie zrozumiałem, kogo będzie całowała? Tineczka jedna tylko łzami tak szafuje, Mój Boże, lajanie, ciebie mi brakuje. Megi65, jak zwykle lekarstwo mi zaleca, masz endropauzę, lecz się psychicznie poleca. Makusia mi przypomina co obiecałem, przecież więcej godzin na odpowiedź dałem. Alfa_beta, Dorota zza płota już się oblizują, talerze na zakąskę ze mnie szykują. Basienkaa0 dobrą radę mi proponuje, tylko ucieczka lajanie cię uratuje. Maddalena wyraźnie wpis zrozumiała, to ma być żart, będzie się więc śmiała. Abiola, nim całą komisję powoła, wypije lajanówkę i będzie wesoła. Luckystar bardzo poważnie wszystko traktuje, panów o brak inwencji twórczej strofuje. As do bahusa stare zarzuty ma, że On coś pisał, lecz odpowiedź kiedyś da? Edi poważnie wątek ten traktuje, myśl Władysława Lorenca mi dedykuje. Dajanka, lico moje barw nabrało, kiedy tak dziewcze mnie całowało. Zbyh1, wyluzuj, odpisać Ci różnie mogę, lecz Tobie nie zależy, po co bić na trwogę? Stać mnie na to by odejść, tym się różnimy, pobiegać na luzie bo potem i tak wrócimy. Tym wszystkim, którzy żart zrozumieli, podtekst do podobnego wątku pojęli, spokój wszystkim na WŻ zalecam, swoje rymowanki, każdemu polecam.
Wycofuję się:))) Nie chcę ja już z Ciebie szynki. Większą ucztą są dla mnie od Ciebie "wierszynki":)) Dorotka mam nadzieję już zdanie zmieniła, Wie,że z Twoją twórczością atmosfera miła Tu, na WŻ panuje. I niech tak zostanie. Baw nas , wzruszaj,rozśmieszaj i zostań Lajanie:))))
alfo-beto swiete slowa! I juz moja jest w tym glowa, by Lajanek caly ostal ktoz by Jego wierszom sprostal, Gdy Lajanka nam zabraknie? Nawet Bahus nic nie kwaknie, szynka weny nie przmyci i natchnienia nie uchwyci - gdy Lajanek to Nieboze (mowie wszystko to w pokorze). zaromieni sie nam caly w szynkowarze posrod pary. .... i WZ by posmutnialo Lezke tu i tam wylalo i nie mialo z tego chwaly ze zostaly.... konowaly :-)
tak.. mało , ale Zbyh jest , tylko układa sie do snu zimowego chyba...musimy go od tego odwieźć a może Pola dołączy?? właśnie ,gdzie jest Pola?? Bogusiu odezwij sie
Ze Zbyhem znamy sie już kilka lat.I ręczę Ci,że nie odebrał tego jako złosliwość i popiera to co napisałam. I zdziwiona jestem ,że Ty je tak własnie odebrałaś.Ani krzty złośliwości w tym nie widzę a zwłaszcza wobec Zbyszka. Dystanst do innych, to jest to czego nam potrzeba jak najwięcej :)
Dlatego zapytałam, czy to chęć zmobilizowania Zbyha do większej aktywności:)No nie dziw się Beatko, bo nie widziałaś usmiechu na mojej twarzy ani nie słyszalaś intonacji mojego głosu kiedy to pisałam:) Kurcze emotka miala byc dowcipna , że niby Cie postraszę jak bedziesz dokuczać Zbyhowi ale mi widocznie nie wyszło tak jak chcialam:(( Jednak słowo pisane można zinterpretować na wiele sposobów:((
Własnie, to jest ułomność netu.Ogromna i dlatego potrzebny jest dystans w czytaniu. A Zbyhu? Jak najdzie go wena to na pewno ucieszy nas jeszcze niejednym wierszykiem.
Dorotko szynkowar to jest pomysł boski:)) Mógły rozwiązac Lajanowe troski. Zastosowany jako sauna do biologicznej odnowy, Szybciutko by wytopił tluszczyk Lajanowy
Dorotko rymy częstochowskie są najprostrzą formą poetycką i każdy może być poetą. A tak na marginesie strawiłabyś Pana Tadeusza albo Dziady, nie mówiąc o Kordianie pisane rymem częstochowskim? :) Może Lajan otworzy nowy wątek i każdy będzie po kolei przerabiał kilka wersów Dziadów na rymy częstochowskie. To może być niezła zabawa :)
Beo moim rymem o konowalach nie chce i nie chcialam nikogo ani ob- ani urazac. To byl zart, autoironiczny ZART a nie ocena jakielkowiek poza Lajanowa teorczosci.
Mnie nie interesuje czy moje badz Lajanowe rymy zasluguja na miano czestochowskich. One maja rozweselic, pobudzic a nie wygrac konkurs literacki - przynajmniej ja tak rymowanie tu na forum odbieram. <:-) Inaczej nie odwazyla bym sie produkowac :-))))
Skoro nie o Dorotki rymach to pewnie o moich:)A ja myślałam ,że mogę się z Szymborską równać:))) Może dla przeciwwagi moich częstochowskich wstawisz coś ze swojej twórczości. Kiedyś wspominalaś ,że popełnilaś tomik. Chętnie poczytam:)
Miało byc do innego wątku Dorotki :).I nie wiem,czemu od razu odebrałaś to jako nasmiewanie się z Twoich rymów? I własnie dlatego dyskusje sie kończą jak się kończą, bo niektóre wypowiedzi odbierane są jako ataki na konkretna osobę.A potem burza w szklance wody. Jak tak dalej pójdzie poza kawiarenką i wątkami co na obiad...śniadanie forum będzie świeciło pustkami. A co mojego tomiku, popełniłam ale moje wiersze są zbyt osobiste. :) I nie uważam się za poetkę i nie konkuruję o laur
Beatko, przecież ja sama z siebie sie śmieję, bo ani nie umiem ani nie mam zaciecia na poetkę. Zabawa i tyle:)) Interesuje i mnie jedno i proszę nie odbierz tego jako złosliwość raczej jako ciekawość:) Napisalas,że twoje wiersze są zbyt osobiste aby je tutaj wstawić (tak to odebralam), ale kiedyś napisałaś w którymś wątku ,że wydałaś tomik. Czy wstawienie wierszy na forum to nie to samo co wydanie w formie książkowej? Wtedy chciałaś sie nimi podzielić dlaczego teraz nie? Wydaje mi się ,że każdy wiersz jest osobisty, zobacz wiersze Tajger, Janka. Naprawdę chętnie bym poczytała:)))
:) Popełniłam tomik, ale nie jest to równoznaczne z wydaniem. No, może inaczej,sama oprawiłam, ozdobiłam ilustracjami i były prezentem dla najbliższych przyjaciół. Masz rację, ale też popatrz kiedy Grazynka dodała ostatni wiersz. Teraz jako matka dorastającej młodzieży, dbająca o brak oddechu dla rodzicielki mało mam czasu na "artystyczne życie" :). Nigdy nie odbieram tego co jest pisane jako złośliwość czy atakowanie i zawsze daleka jestem od tego. Czasem nie mogę wyjść z podziwu jak niewinne zapytanie może wywołać awanturę z gromami i niemal banami uczestników. Wystarczy załozyć,że to złośliwa uwaga i......dalej już samo się toczy. Chociaż niektóre są wyraźnie zaakcentowanymi postami.Ale te od razu biją agresją i nie ma wątpliwości co autor chciał powiedziec.Ale każdy może przecież mieć lepszy i gorszy dzień :)
Czos, ja nie pretenduję do miana poety i pisania poezji. Piszę swoimi słowami co czuję, to , że takim rymem jest wygodniej to tak sobie piszę. Masz jakiś problem z czytaniem?
W szynkowarze już widzę lajana, jak się tam gnieździ na kolanach. Pary Dorotka też by dodała, ciekawe, co też z lajana by miała? Chudy jestem, szyneczki zmalały i jakiś niepokaźny jestem cały. Lecz humor mi doskonale dopisuje, na Wasze odpowiedzi zaraz sobie rymuję. Niech to będą i rymy częstochowskie, mi się podobają, choć nie są boskie. Piszę co widzę, wszystko rymuję, z tymi rymami dobrze się czuję. A przy okazji, sami to widzicie, czytacie i różnie się bawicie. Choć pomysł Dorotki jest boski, ja się dobrze czuję, opuściły mnie troski. Odrobina odnowy też by się przydała, pod warunkiem, że Dorotka by rymowała. Zbyh1, bież się też szybko do roboty, na Twoje wierszyki,dziewczyny nabrały ochoty.
Niepokorny to jest Stachursky :))) A Twoja " menda " była po prostu chamska . I tak z discopolo zrobiło się chamopolo ... Pomyliłam się niestety :( Myślałam , że jesteś wyluzowany i zdystansowany , a kicz jest świadomie wybranym środkiem wyrazu ...
Użytkownik kojonkosky napisał w wiadomości: > Niepokorny to jest Stachursky :)))A Twoja " menda " była po prostu chamska .I > tak z discopolo zrobiło się chamopolo ...Pomyliłam się niestety > :(Myślałam , że jesteś wyluzowany i zdystansowany , a kicz jest świadomie > wybranym środkiem wyrazu ...
Nie wydaje mi się abyś była warta mojego wpisu tutaj, ale na przekór sobie zrobię to. Obrażasz Lajana, którego celem była tylko zabawa. Nie przedstawiasz sobą żadnych wyższych wartości więc nie uzurpuj sobie praw oceniania innych bo te Twoje oceny ranią. Tą wypowiedzią pokazałaś, że nie wychodzisz ponad "discopolo". Żenada. Bahus
PS> Określenie jakiego użył pod wpływem silnego wzburzenia..nie zawierało cech wulgaryzmu, wyrażało jedynie niechęć do osoby nie znającej się na żartach. Tak dokładnie to nie napisał kogo dotyczy, ale nie zdziwiłbym się gdyby dotyczył Ciebie.
A o poziomie zartu Lajana się nie wypowiesz????? Byłabym STRASZNIE ciekawa Twojej opinii...
Bo dla zabawy, tak??? Bo dla zabawy można wszystko, tak??? maniupulować, obrazać...
Założe wątek taki typowo dla zabawy, co? " jak się zapatrujecie na manipulacje ? hahaha, jakie to śmieszne" a potem rzucę focha o scianę, że nie ma juz ludzi z poczucie humoru... Spróbuj zwalić to na mój mały babski rozumek :///////
jestem rozczarowana Wami, Chłopaki. jedn strzela fochem oi ścianę i męczennika z siebie robi drugi roboi aferę, tam gdzie ( ponoć, ponoć) miał być żart trzeci zamyka temat, potem go znowu otwiera
"gdzie te chłopy??? gdzieeeeeeeeeeeeee???
i to nawet nie chodzi o to, ze jestem rozczarowana. Chodzi o to, ze jestem BARDZO rozczarowana.
Mówisz tak bo jesteś młoda i nie masz takiego doświadczenia życiowego jak Lajan czy ja. A co do ponownego otwarcia wątku to moja w tym "zasługa". Bodek go zamknął bo nie zauważył mojego wpisu skierowanego do Kajkonosy. Ja uważam, że nie powinno się jej pozbawiać możliwości odpowiedzi (wypowiedzi) dlatego go ponownie otwarłem.. Bahus
Będziesz długo tak wykręcał kota ogonem??? ( koty tego strasznie nie lubią i mają rację)
"nie daj mi Boże, broń boże skosztować, tak zwanej życiowej mądrości..." ... a takim razie nie chcę być bogata ( jak już będę w Waszym wieku :////) w takie "doświadczenie".... bo póki co to zwykła piaskownica.
Pozdrawiam Cię bardzo ciepło Lajana też- dorośnij Chłopie, bo to aż żal patrzec, jak sobie takie rzeczy robisz.
Halo, Bahusku, a ja chyba starsza od Ciebie i Lajana....a z tym doswiadczeniem zyciowym, to tak do konca jeszcze nie wiem.....hihihi
Potrzebowalam usmiechnac sie chociaz przez minute, dowalijes mnie ta " Kajkonosy" zamiast "Kojonkosky". Kajki nosy, kajka to chyba ptak???, nosy jak nos, czyli kajkowy dziob by bardziej pasowal:))))
Bardzo cenie Wszystkich tutaj, serce mi krwawi, ze Lajan odszedl. Uwielbiam ciety jezyk Agik i inteligentne wypowiedzi Kojonkowsky, lubie Ediego, lubie Ciebie z tym diabelskim smiechem, lubie Bodkowe powitania rano, lubie Dorotkowe psychologiczne wywody, lubie Nonke i Jej brzuszek, uwielbiam czytac co Smakosia ma do powiedzenia, lubie Kropciowe troski o moje zdrowie, lubie Mysche , Majolike, Daniusze, Dajanke, wszystkie Agatki, Agulka, lubie Beatke z ktora uwielbiam sie przekomarzac, Maryle amerykansko-polska, lubie rowniez Tych Wszystkich , ktorych nie wymienilam, po prostu lubie!
Dzisiaj w nocy mozna zobaczyc spadajace gwiazdy, czyjas gwiazda zgasnie na zawsze. Nie znamy dnia ani godziny, cieszmy sie soba , dopuki nam dane:)
Nie jestem pewna , czy to mi tak wspaniałomyślnie dałeś możliwość odpowiedzi , czy Kajkonosie :))) , dedukuję jednak , że to ja powinnam być wdzięczna dozgonnie ... Mogę tylko napisać , że nie postąpię wbrew sobie , i pozostawię bez komentarza Twój nad wyraz wartościowy wpis dotyczący mej nędznej osoby ...
Użytkownik kojonkosky napisał w wiadomości: > Nie jestem pewna , czy to mi tak wspaniałomyślnie dałeś możliwość > odpowiedzi , czy Kajkonosie :))) , dedukuję jednak , że to ja powinnam być > wdzięczna dozgonnie ...Mogę tylko napisać , że nie postąpię wbrew sobie > , i pozostawię bez komentarza Twój nad wyraz wartościowy wpis > dotyczący mej nędznej osoby ...
Masz bardzo trudny nick i stąd moja pomyłka...chodziło oczywiście o Ciebie....i ciszę się z Twojej reakcji....pewnie odrobinkę się pomyliłem...co do Twojej osoby. ;) Ale to dobrze, jepiej jednak mylić się w tym kierunku...teraz mogę ze spokojem ten wątek zamknąć jak zrobił to wcześniej Bodek Bahus
Użytkownik agik napisał w wiadomości: ...Spróbuj zwalić to na mój mały babski rozumek...
Zwalam "A o poziomie zartu Lajana się nie wypowiesz????? Byłabym STRASZNIE ciekawa Twojej opinii..."
Zaspokoję twoją wrażliwą ciekawość...żart Lajana być może nie był wysokich lotów ale jednak żartem był i tylko w tych kategoriach należy ten wątek "rozpatrywać" ...
jestem rozczarowana Wami, Chłopaki...
Musisz się jakoś z tym "przespać" to problem,z którym z odrobiną dobrej woli dasz sobie radę.
i to nawet nie chodzi o to, ze jestem rozczarowana. Chodzi o to, ze jestem BARDZO rozczarowana.
Zwróć uwagę, że to działa w obie strony....
są ino, że nie nie dla wszystkich.....(to oczywiście TYLKO ŻART...uprzedzam reakcję ) Bahus
Skoro to miał być żart, to czemu sam Autor się nie śmieje??? Przecież to takie zabawne... Gdzie Twoje poczucie humory Lajanie?hahahahah Już wiem- pewnie jakaś menda Ci humor skwasiła i postanowiłeś się oddalić na z góry upatrzoną pozycję :/ czemu się nie śmiejesz??? przecież tak zabawnie miało być- czyimś kosztem... :/ Teraz się tak ładnie bawimy Twoim - czemu się nie śmiejesz? przeciez to takie zabawne jest... hahahhahah
Agik Kochana, ja tego wlasnie dzisiaj potrzebuje, przytulania .... wirtualnego, mocnego...ech Ty rozumiesz. Pisze tu i tam i wlasciwie tak naprawde , to nie wiem co pisze, bo noc dluga przedemna, a jak zasnac???
Skoro temat odejścia Ediego tak pięknie się rozwija to i ja może mam odejść? Dowiem się ciekawych rzeczy o sobie hahahahahaha.
Acha, daję Wam termin 72 godz.15 min i 18 sek. potem podejmę decyzję zgodną z wolą większości.
A co znudziło Ci się już z nami?
Jeszcze nie, ale skoro na inne wątki jest mało chętnych to ten będzie bardziej owocny hahahahahaha
a odejdz!!!!!
za to :
>lajanowka tylko smaka robisz!!!
>do tego nawet sie w watku o diecie chwalisz ze zrzuciles 22kg i golonke zjadles.
>jestes fajny facet
>kolekcje nalewek
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
heheheheheheh
Bodek ..."wyjąłeś" mi to z ust...niech odchodzi jak najprędzej....powody: te same co Twoje.

Bahus
Ot koguty... Widzicie te napuszone grzebienie... te nastroszone piórka...
A ten rechot - słyszycie ?
Zaby?
No kurcze te osiemnascie sekund to za krotko - daj przynajmniej 20 noooo. bo nie zdaze se wypowiedziec i Cie przeanalizowac, tudziesz przerobic na szynke. Na kaszanke i salceson chyba za mocno schudles a szynka pasuje do protalu:-)
no wiec nie badz taki daj 2 sekundy wiecej bo jak nie to...to...to...to juz nic nie powiem.:-)
To nie na temat...
Moje zresztą też nie
ale skoro mowisz co mowisz, gdzie mowisz i do kogo mowisz oraz to ze w ogole....mowisz mowi wiele o tym o czym mowisz :-))))))))))))
A czy to sie kwalifikuje do kolka rozancowego, wzajemnej adoracji, "a" z ogonkiem i "e" z ogonkiem powiedza nam zaraz ..inni...:-)))) Buziaka ci i tak wysle choc to niepolitycznie, publicznie i niehigienicznie (zapomnialam o czyms?) :-)))
Hehehe, Bron Cie Panie Boze od odchodzenia, bo:
,
1. Kto zastapi Naddwornego Poete???
2. Profil psychologiczny ( Twoj ) nie jest jeszcze gotowy :)
3. Za bardzo sie odchudziles i nie bedziesz dobra kaszanka!!!
http://www.youtube.com/watch?v=PnqtK24ydak&NR=1
O matko chłopie ... !! Nie przynudzaj juz ,, wiecej ...!! Pełna andropauza u ciebie .. Pozdrawiam i życze duuuuuuzo zdrowia psychicznego jak najwiecej .....!! )))
Zrobisz jak zechcesz. Mnie to kruca bomba obojętne, tylko,ze takie wątki tchną piaskownicą. Ty chociaż masz poczucie humoru....
Zosiu!!!!! Nie dasz mi żadnej szansy? Choć jedną!!! Dołożę te 2 sek jak mnie proszą.
To nie fer - naciskasz na użytkowników!
Użytkownik ekkore napisał w wiadomości:
tak tak naciskasz!!
> To nie fer - naciskasz na użytkowników!
Ajajaj, faktycznie, dobrze odezwę się za 24 godz.
E tam naciskasz. Lajanek nie ma juz czym (w sesie wagi :-) naciskac - przecie chuchro z Niego :-))))
Jakie 24...coś tu pan kręcisz....A gdzie kolejne 48? nie mówiąc już o tych sekundach - wynegocjowanych też!
Tez zes wymyslil
No fajnie se wymyślił:))) Chyba ciekawość go zżera na co on może być przerobiony:)
Tylko kto będzie wiersze układał?:))
E co tam wiersze...ale szyneczka to bedzie czysta poezja
Ot co!
Jak chcemy szyneczkę to trzeba się śpieszyć bo chudnie w zastraszajacym tempie:)) Potem tylko na galarete z rapetek sie nada:))
:)))
Kurcze jakoś makabrycznie sie robi. Czyżby wpływ Halloween ?
Lajanie uciekaj stąd czym prędzej, bo jak widzę to Cię już żywcem chcą pożreć, ratuj siem nieboże....
Wlasciwie cieszyc sie trzeba, Panow mamy tu niewielu, ale zdecydowanie staja na glowie, zeby nam rozrywke dac:))
Bo w tym czasie - znając naszych rodaków komisja śledcza
nie zdąży się zebrać i rozpatrzyć Twoich wypowiedzi.
Co najwyżej zrobią z Ciebie Lajanówkę i ku uciesze gawiedzi spożyją komisyjnie ;D
Użytkownik abiola napisał w wiadomości:

> Hmm może zostań...Bo w tym czasie - znając naszych rodaków komisja
> śledcza nie zdąży się zebrać i rozpatrzyć Twoich wypowiedzi.Co
> najwyżej zrobią z Ciebie Lajanówkę i ku uciesze gawiedzi spożyją
> komisyjnie ;D
Zgłaszam się do komisji (jako jej uczestnik)
Bahus
Komisja afery lajanowej????
chyba lajanówki
Nie odchodź, bo zrobię Ci " ekstra " portret psychologiczny !
Przepraszam za "podpięcie " - miało być do "1"
Nie przepraszaj, nastepny watek na ten sam temat otworzy pewnie Bahus:))) Panowie nie wykazuja zbytniej inwencji tworczej to tylko kopiuja, a szkoda:))
My jesteśmy lepsze!!!
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:

> Nie przepraszaj, nastepny watek na ten sam temat otworzy pewnie Bahus:)))
> Panowie nie wykazuja zbytniej inwencji tworczej to tylko kopiuja, a
> szkoda:))
Natomiast niektóre panie zasypują nas "nadtwórczością" i nadmiarem inwencji twórczej. Coś mi się wydaje, że Ty też do nich należysz....a szkoda
Bahus
Przeszkadzam Ci bahusie? to chyba wiesz co zrobic, jestes w koncu moderatorem.
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
. A o tym co mi sugerujesz to nawet nie myśl
. Co byśmy bez Ciebie zrobili? 
> Przeszkadzam Ci bahusie? to chyba wiesz co zrobic, jestes w koncu moderatorem.
Hehehe...powtórzyłem prawie słowo w słowo Twojego posta
Bahus
Przed 1 kwietnia bahus już otwierał wątek by kopiować jego przepisy bo odchodzi. Potem już wcale się nie odniósł do tego wątku.
Użytkownik as napisał w wiadomości:

> Przed 1 kwietnia bahus już otwierał wątek by kopiować jego przepisy bo
> odchodzi. Potem już wcale się nie odniósł do tego wątku.
Uwielbiam tajemniczość....
Bahus
Bahus po co owijasz w bawełnę..mów normalnie:mam ochote na Lajanówkę /hmmm a Lajnówka z dużej literki to żona Lajana?????
E, wolę czytać razem z wami.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
Skoro temat odejścia Ediego tak pięknie się rozwija to i ja może mam odejść?
"Zazdrość to najczęściej sobie świadczone odszkodowanie za bezsilność wobec cudzego sukcesu."
Władysław Loranc
Bardzo mądre słowa:)
Och, lajan kocham Cię za ten wątek:-)
Lajanie po raz kolejny robisz sobie "jaja" z odejścia . Pragnę Ci przypomnieć, że już raz w tym roku odchodziłeś i powracałeś ponownie z prędkością światła , więc po co ten cyrk? Wiem , że to jest żart z Twej strony, ale on mnie jakoś nie śmieszy.
Dla przypomnienia pozwolę sobie przytoczyć wiersz napisany z okazji Twego poprzedniego odejścia 14 02 br , który to okazał się proroczy:))
Jeszcze się kiedyś zasmucisz
Jeszcze na WŻet powrócisz, Lajanie
Choć ja i tak nie zapłaczę
Czy Cię zobaczę , czy nie zobaczę, Lajanie
WŻet nie będzie w żałobie
Nie będzie kłaniał się Tobie, Lajanie
Nikt tu przed Tobą nie klęknie
Gdy kiedys serce Ci zmięknie, Lajanie
Zbych, masz jakis problem ??? Nie rozumiesz zartu???
Ja zaplacze,
Ja sie bede klaniala Lajanowi
I ja klekne przed Nim
Ech...czlowieku, dystans i nie czepiaj sie Naszego Poety, nie warto!!!!!
Użytkownik tineczka napisał w wiadomości:
> Zbych, masz jakis problem ??? Nie rozumiesz zartu???
Tineczko, Zbych pewnie rozumie ten żart, nie lubi jednak jak się w ten sposób żartuje.
Edi, Zbych ma prawo nie lubiec tego typu zartow, jednak nie musial pisac w ten sposob w jaki napisal. To co Zbych napisal jest zwykla zlosliwoscia skierowana do Lajana i ja tego nie lubie.
Powaga powagą, żartować też należy.
Wiem, że taki głupi żart nie każdemu leży.
Poważnie to w trumnie sobie poleżę,
choć jak siebie znam, wcale w to nie wierzę.
Może to całe odchudzanie tak wpływa,
że razem z ciałem i humor mi ubywa?
Lecz Ci co mnie znają już wiedzą,
że jeszcze do znudzenia ze mną tu posiedzą.
Inni żartować sobie różnie pozwalają,
a mi , choć głupio pożartować nie dają.
Bodek np.wymienia choć przyczyny,
mojego odejścia, i to z mojej winy.
Bahus jak papuga za nim też gardłuje,
a ja nie odejdę, co mi, niech żałuje.
Ekkore najlepiej nas podsumowała,
bojowymi kogutami wnet nas nazwała.
Rzymianka o rechocie coś wspomniała,
czyżby z Ekkore żaby naśladowała?
Dorota zza płota analizę już szykuje,
lecz brak czasu, dwóch sekund jej brakuje.
Do tego obiecanki będzie składała,
lajana na kaszankę będzie przerabiała.
Jeszcze dokładniej wypowiedzieć się chciała,
lecz nie zrozumiałem, kogo będzie całowała?
Tineczka jedna tylko łzami tak szafuje,
Mój Boże, lajanie, ciebie mi brakuje.
Megi65, jak zwykle lekarstwo mi zaleca,
masz endropauzę, lecz się psychicznie poleca.
Makusia mi przypomina co obiecałem,
przecież więcej godzin na odpowiedź dałem.
Alfa_beta, Dorota zza płota już się oblizują,
talerze na zakąskę ze mnie szykują.
Basienkaa0 dobrą radę mi proponuje,
tylko ucieczka lajanie cię uratuje.
Maddalena wyraźnie wpis zrozumiała,
to ma być żart, będzie się więc śmiała.
Abiola, nim całą komisję powoła,
wypije lajanówkę i będzie wesoła.
Luckystar bardzo poważnie wszystko traktuje,
panów o brak inwencji twórczej strofuje.
As do bahusa stare zarzuty ma,
że On coś pisał, lecz odpowiedź kiedyś da?
Edi poważnie wątek ten traktuje,
myśl Władysława Lorenca mi dedykuje.
Dajanka, lico moje barw nabrało,
kiedy tak dziewcze mnie całowało.
Zbyh1, wyluzuj, odpisać Ci różnie mogę,
lecz Tobie nie zależy, po co bić na trwogę?
Stać mnie na to by odejść, tym się różnimy,
pobiegać na luzie bo potem i tak wrócimy.
Tym wszystkim, którzy żart zrozumieli,
podtekst do podobnego wątku pojęli,
spokój wszystkim na WŻ zalecam,
swoje rymowanki, każdemu polecam.
brawo Lajan
Lajanku pozwol sie za ten wierszyk usciskac i buziaka poslac :-). No dobra szynki nie bedzie :-)))
Wycofuję się:))) Nie chcę ja już z Ciebie szynki.
Większą ucztą są dla mnie od Ciebie "wierszynki":))
Dorotka mam nadzieję już zdanie zmieniła,
Wie,że z Twoją twórczością atmosfera miła
Tu, na WŻ panuje. I niech tak zostanie.
Baw nas , wzruszaj,rozśmieszaj i zostań Lajanie:))))
alfo-beto swiete slowa!
I juz moja jest w tym glowa,
by Lajanek caly ostal
ktoz by Jego wierszom sprostal,
Gdy Lajanka nam zabraknie?
Nawet Bahus nic nie kwaknie,
szynka weny nie przmyci
i natchnienia nie uchwyci -
gdy Lajanek to Nieboze
(mowie wszystko to w pokorze).
zaromieni sie nam caly
w szynkowarze posrod pary.
....
i WZ by posmutnialo
Lezke tu i tam wylalo
i nie mialo z tego chwaly
ze zostaly.... konowaly :-)
ależ mi tych rymów brakuje:))) proszę o wiecej dziewczynki.. i chłopczyki
Mnie też:))Aż sobie popatrzylam do wątku Kamusi "Calodobowo..". Szkoda,że nie ma juz Nostry i Zbyha mało jakoś..:(((
tak.. mało , ale Zbyh jest , tylko układa sie do snu zimowego chyba...musimy go od tego odwieźć
a może Pola dołączy?? właśnie ,gdzie jest Pola?? Bogusiu odezwij sie
Rymy Zbyha jakoś nie mają powodzeniaq, to po co ma pisać? Po częstochowsku to on nie umie hahaha.
Mam nadzieję Beatko,że to nie była złosliwość,a raczej żeby Zbyh się zmobilizował do większej aktywności
.
Ze Zbyhem znamy sie już kilka lat.I ręczę Ci,że nie odebrał tego jako złosliwość i popiera to co napisałam. I zdziwiona jestem ,że Ty je tak własnie odebrałaś.Ani krzty złośliwości w tym nie widzę a zwłaszcza wobec Zbyszka. Dystanst do innych, to jest to czego nam potrzeba jak najwięcej :)
Dlatego zapytałam, czy to chęć zmobilizowania Zbyha do większej aktywności:)No nie dziw się Beatko, bo nie widziałaś usmiechu na mojej twarzy ani nie słyszalaś intonacji mojego głosu kiedy to pisałam:) Kurcze emotka miala byc dowcipna , że niby Cie postraszę jak bedziesz dokuczać Zbyhowi ale mi widocznie nie wyszło tak jak chcialam:(( Jednak słowo pisane można zinterpretować na wiele sposobów:((
Własnie, to jest ułomność netu.Ogromna i dlatego potrzebny jest dystans w czytaniu. A Zbyhu? Jak najdzie go wena to na pewno ucieszy nas jeszcze niejednym wierszykiem.
Zbyh 1 masz problem z kompem? Bo juz druga Twoja wypowiedz jest pusta. To znaczy ja ja widze jako pusta bez tekstu przez moja FF...
Chyba mam bo już druga wypowiedź poszła....gdzieś poszła poprostu
oooo juz dobrze hurrra !!!
Dorotko szynkowar to jest pomysł boski:))
Mógły rozwiązac Lajanowe troski.
Zastosowany jako sauna do biologicznej odnowy,
Szybciutko by wytopił tluszczyk Lajanowy
Dorotko rymy częstochowskie są najprostrzą formą poetycką i każdy może być poetą. A tak na marginesie strawiłabyś Pana Tadeusza albo Dziady, nie mówiąc o Kordianie pisane rymem częstochowskim? :) Może Lajan otworzy nowy wątek i każdy będzie po kolei przerabiał kilka wersów Dziadów na rymy częstochowskie. To może być niezła zabawa :)
Beo moim rymem o konowalach nie chce i nie chcialam nikogo ani ob- ani urazac. To byl zart, autoironiczny ZART a nie ocena jakielkowiek poza Lajanowa teorczosci.
Mnie nie interesuje czy moje badz Lajanowe rymy zasluguja na miano czestochowskich. One maja rozweselic, pobudzic a nie wygrac konkurs literacki - przynajmniej ja tak rymowanie tu na forum odbieram. <:-) Inaczej nie odwazyla bym sie produkowac :-))))
hihi a ja akurat nie o Twoich rymach :) Miało sie podpiąć pod wczesniejszą wypowiedź :)
Skoro nie o Dorotki rymach to pewnie o moich:)A ja myślałam ,że mogę się z Szymborską równać:)))
Może dla przeciwwagi moich częstochowskich wstawisz coś ze swojej twórczości. Kiedyś wspominalaś ,że popełnilaś tomik. Chętnie poczytam:)
Miało byc do innego wątku Dorotki :).I nie wiem,czemu od razu odebrałaś to jako nasmiewanie się z Twoich rymów? I własnie dlatego dyskusje sie kończą jak się kończą, bo niektóre wypowiedzi odbierane są jako ataki na konkretna osobę.A potem burza w szklance wody. Jak tak dalej pójdzie poza kawiarenką i wątkami co na obiad...śniadanie forum będzie świeciło pustkami.
A co mojego tomiku, popełniłam ale moje wiersze są zbyt osobiste. :) I nie uważam się za poetkę i nie konkuruję o laur
Beatko, przecież ja sama z siebie sie śmieję, bo ani nie umiem ani nie mam zaciecia na poetkę. Zabawa i tyle:))
Interesuje i mnie jedno i proszę nie odbierz tego jako złosliwość raczej jako ciekawość:)
Napisalas,że twoje wiersze są zbyt osobiste aby je tutaj wstawić (tak to odebralam), ale kiedyś napisałaś w którymś wątku ,że wydałaś tomik. Czy wstawienie wierszy na forum to nie to samo co wydanie w formie książkowej? Wtedy chciałaś sie nimi podzielić dlaczego teraz nie?
Wydaje mi się ,że każdy wiersz jest osobisty, zobacz wiersze Tajger, Janka.
Naprawdę chętnie bym poczytała:)))
:) Popełniłam tomik, ale nie jest to równoznaczne z wydaniem. No, może inaczej,sama oprawiłam, ozdobiłam ilustracjami i były prezentem dla najbliższych przyjaciół.
Masz rację, ale też popatrz kiedy Grazynka dodała ostatni wiersz. Teraz jako matka dorastającej młodzieży, dbająca o brak oddechu dla rodzicielki mało mam czasu na "artystyczne życie" :).
Nigdy nie odbieram tego co jest pisane jako złośliwość czy atakowanie i zawsze daleka jestem od tego. Czasem nie mogę wyjść z podziwu jak niewinne zapytanie może wywołać awanturę z gromami i niemal banami uczestników. Wystarczy załozyć,że to złośliwa uwaga i......dalej już samo się toczy.
Chociaż niektóre są wyraźnie zaakcentowanymi postami.Ale te od razu biją agresją i nie ma wątpliwości co autor chciał powiedziec.Ale każdy może przecież mieć lepszy i gorszy dzień :)
zabawa moze byc przednia! Tu sie zgadzam zupelnie :-)
To rymy częstochowskie mają coś wspólnego z poezją?
Zadałeś bardzo ważne pytanie!!!!!!!!!!!!!.Ale nie mnie odpowiedzieć :)
Czos, ja nie pretenduję do miana poety i pisania poezji. Piszę swoimi słowami co czuję, to , że takim rymem jest wygodniej to tak sobie piszę. Masz jakiś problem z czytaniem?
" Odchodź " w ten cudownie rozbrajający sposób jak najczęściej Lajanie ;))))
I wracaj równie cudownie ... :))
Superowo, nic ujac, nic dodac:)))
To co skarbie chciales do mnie napisac:)
Odnoszę wrażenie, że Zbych napisał bardzo wyraźnie. To oczywiście moje subiektywne bardzo.
OOOO, to , co napisal??? Bo ja nie widze zadnych liter.....hmmmmmmmmm
Też nic nie widzę a chętnie poczytam.
Lajanku, moze lepiej nie widziec:))))
Zawsze znajdzie się menda która popsuje humor.
Użytkownik lajan napisał w wiadomości:
> Zawsze znajdzie się menda która popsuje humor.
No niech mi teraz ktoś powie że tylko ja jestem niegrzeczny
Noooo, niech tylko ktoś powie:)))))
Zawsze byłem niepokorny. Można się bawić ale czy trzeba psuć humor?
Lajan nie denerwuj się:)) Nie warto. Łyk lajanówki ,olewator i rób swoje:))
W szynkowarze już widzę lajana,
jak się tam gnieździ na kolanach.
Pary Dorotka też by dodała,
ciekawe, co też z lajana by miała?
Chudy jestem, szyneczki zmalały
i jakiś niepokaźny jestem cały.
Lecz humor mi doskonale dopisuje,
na Wasze odpowiedzi zaraz sobie rymuję.
Niech to będą i rymy częstochowskie,
mi się podobają, choć nie są boskie.
Piszę co widzę, wszystko rymuję,
z tymi rymami dobrze się czuję.
A przy okazji, sami to widzicie,
czytacie i różnie się bawicie.
Choć pomysł Dorotki jest boski,
ja się dobrze czuję, opuściły mnie troski.
Odrobina odnowy też by się przydała,
pod warunkiem, że Dorotka by rymowała.
Zbyh1, bież się też szybko do roboty,
na Twoje wierszyki,dziewczyny nabrały ochoty.
Lajanku Kochany!! Wracaj do nas!! Natychmiast!!
Niepokorny to jest Stachursky :)))
A Twoja " menda " była po prostu chamska .
I tak z discopolo zrobiło się chamopolo ...
Pomyliłam się niestety :(
Myślałam , że jesteś wyluzowany i zdystansowany , a kicz jest świadomie wybranym środkiem wyrazu ...
Użytkownik kojonkosky napisał w wiadomości:
> Niepokorny to jest Stachursky :)))A Twoja " menda " była po prostu chamska .I
> tak z discopolo zrobiło się chamopolo ...Pomyliłam się niestety
> :(Myślałam , że jesteś wyluzowany i zdystansowany , a kicz jest świadomie
> wybranym środkiem wyrazu ...
Nie wydaje mi się abyś była warta mojego wpisu tutaj, ale na przekór sobie zrobię to. Obrażasz Lajana, którego celem była tylko zabawa. Nie przedstawiasz sobą żadnych wyższych wartości więc nie uzurpuj sobie praw oceniania innych bo te Twoje oceny ranią. Tą wypowiedzią pokazałaś, że nie wychodzisz ponad "discopolo". Żenada.
Bahus
PS> Określenie jakiego użył pod wpływem silnego wzburzenia..nie zawierało cech wulgaryzmu, wyrażało jedynie niechęć do osoby nie znającej się na żartach. Tak dokładnie to nie napisał kogo dotyczy, ale nie zdziwiłbym się gdyby dotyczył Ciebie.
A o poziomie zartu Lajana się nie wypowiesz?????
Byłabym STRASZNIE ciekawa Twojej opinii...
Bo dla zabawy, tak???
Bo dla zabawy można wszystko, tak???
maniupulować, obrazać...
Założe wątek taki typowo dla zabawy, co?
" jak się zapatrujecie na manipulacje ? hahaha, jakie to śmieszne"
a potem rzucę focha o scianę, że nie ma juz ludzi z poczucie humoru...
Spróbuj zwalić to na mój mały babski rozumek :///////
jestem rozczarowana Wami, Chłopaki.
jedn strzela fochem oi ścianę i męczennika z siebie robi
drugi roboi aferę, tam gdzie ( ponoć, ponoć) miał być żart
trzeci zamyka temat, potem go znowu otwiera
i to nawet nie chodzi o to, ze jestem rozczarowana.
Chodzi o to, ze jestem BARDZO rozczarowana.
Mówisz tak bo jesteś młoda i nie masz takiego doświadczenia życiowego jak Lajan czy ja. A co do ponownego otwarcia wątku to moja w tym "zasługa". Bodek go zamknął bo nie zauważył mojego wpisu skierowanego do Kajkonosy. Ja uważam, że nie powinno się jej pozbawiać możliwości odpowiedzi (wypowiedzi) dlatego go ponownie otwarłem..
Bahus
Będziesz długo tak wykręcał kota ogonem???
( koty tego strasznie nie lubią i mają rację)
... a takim razie nie chcę być bogata ( jak już będę w Waszym wieku :////) w takie "doświadczenie"....
bo póki co to zwykła piaskownica.
Pozdrawiam Cię bardzo ciepło
Lajana też- dorośnij Chłopie, bo to aż żal patrzec, jak sobie takie rzeczy robisz.
Halo, Bahusku, a ja chyba starsza od Ciebie i Lajana....a z tym doswiadczeniem zyciowym, to tak do konca jeszcze nie wiem.....hihihi
Potrzebowalam usmiechnac sie chociaz przez minute, dowalijes mnie ta " Kajkonosy" zamiast "Kojonkosky". Kajki nosy, kajka to chyba ptak???, nosy jak nos, czyli kajkowy dziob by bardziej pasowal:))))
Bardzo cenie Wszystkich tutaj, serce mi krwawi, ze Lajan odszedl. Uwielbiam ciety jezyk Agik i inteligentne wypowiedzi Kojonkowsky, lubie Ediego, lubie Ciebie z tym diabelskim smiechem, lubie Bodkowe powitania rano, lubie Dorotkowe psychologiczne wywody, lubie Nonke i Jej brzuszek, uwielbiam czytac co Smakosia ma do powiedzenia, lubie Kropciowe troski o moje zdrowie, lubie Mysche , Majolike, Daniusze, Dajanke, wszystkie Agatki, Agulka, lubie Beatke z ktora uwielbiam sie przekomarzac, Maryle amerykansko-polska, lubie rowniez Tych Wszystkich , ktorych nie wymienilam, po prostu lubie!
Dzisiaj w nocy mozna zobaczyc spadajace gwiazdy, czyjas gwiazda zgasnie na zawsze. Nie znamy dnia ani godziny, cieszmy sie soba , dopuki nam dane:)
Caluski tineczka
Nie jestem pewna , czy to mi tak wspaniałomyślnie dałeś możliwość odpowiedzi , czy Kajkonosie :))) , dedukuję jednak , że to ja powinnam być wdzięczna dozgonnie ...
Mogę tylko napisać , że nie postąpię wbrew sobie , i pozostawię bez komentarza Twój nad wyraz wartościowy wpis dotyczący mej nędznej osoby ...
Użytkownik kojonkosky napisał w wiadomości:
> Nie jestem pewna , czy to mi tak wspaniałomyślnie dałeś możliwość
> odpowiedzi , czy Kajkonosie :))) , dedukuję jednak , że to ja powinnam być
> wdzięczna dozgonnie ...Mogę tylko napisać , że nie postąpię wbrew sobie
> , i pozostawię bez komentarza Twój nad wyraz wartościowy wpis
> dotyczący mej nędznej osoby ...
Masz bardzo trudny nick i stąd moja pomyłka...chodziło oczywiście o Ciebie....i ciszę się z Twojej reakcji....pewnie odrobinkę się pomyliłem...co do Twojej osoby. ;) Ale to dobrze, jepiej jednak mylić się w tym kierunku...teraz mogę ze spokojem ten wątek zamknąć jak zrobił to wcześniej Bodek
Bahus
Użytkownik agik napisał w wiadomości:

...Spróbuj zwalić to na mój mały babski rozumek...
Zwalam
"A o poziomie zartu Lajana się nie wypowiesz?????
Byłabym STRASZNIE ciekawa Twojej opinii..."
Zaspokoję twoją wrażliwą ciekawość...żart Lajana być może nie był wysokich lotów ale jednak żartem był i tylko w tych kategoriach należy ten wątek "rozpatrywać" ...
jestem rozczarowana Wami, Chłopaki...
Musisz się jakoś z tym "przespać" to problem,z którym z odrobiną dobrej woli dasz sobie radę.
i to nawet nie chodzi o to, ze jestem rozczarowana.
Chodzi o to, ze jestem BARDZO rozczarowana.
Zwróć uwagę, że to działa w obie strony....
są ino, że nie nie dla wszystkich.....(to oczywiście TYLKO ŻART...uprzedzam reakcję )
Bahus
Skoro to miał być żart, to czemu sam Autor się nie śmieje???
Przecież to takie zabawne...
Gdzie Twoje poczucie humory Lajanie?hahahahah
Już wiem- pewnie jakaś menda Ci humor skwasiła i postanowiłeś się oddalić na z góry upatrzoną pozycję :/
czemu się nie śmiejesz??? przecież tak zabawnie miało być- czyimś kosztem... :/
Teraz się tak ładnie bawimy Twoim - czemu się nie śmiejesz? przeciez to takie zabawne jest... hahahhahah
Edi, co ma menda do niegrzecznosci? Menda menduje i wymenduje ........dzisiaj mam wisielczy humor:(
Tineczko- menda- to wsza łonowa...
Nie wiem, o kim pisał Lajan, ale grzeczne to na pewno nie było...
Zdaje mi się, ze rozumiem Ediego.
I jeszcze chciałam dodać, że mnie tez temat nie śmieszy, jakoś nie znajduję się w takim poczuciu humoru... nawet jeśli ktoś ma mnie nazwać mendą...
A Ciebie przytulam mocno. Wirtualnie, ale mocno.
Agik Kochana, ja tego wlasnie dzisiaj potrzebuje, przytulania .... wirtualnego, mocnego...ech Ty rozumiesz. Pisze tu i tam i wlasciwie tak naprawde , to nie wiem co pisze, bo noc dluga przedemna, a jak zasnac???
Oj, to poczucie humoru mamy tez podobne:)) Uwielbiam sie smiac, ale raczej z siebie niz kosztem innych:)
Hehe, dobrze, ze nie muchomory:))))))))
a mówiłam że Zbyh zapada w sen zimowy ..
, nawet literki zbiera:)))
"Jeszcze się kiedyś rozsmucę,
jeszcze do Ciebie powrócę, Chrystusie.
Jeszcze tak strasznie zapłaczę,
że przez łzy Ciebie zobaczę, Chrystusie.
I z taką wielką żałobą,
będę się żalił przed Tobą , Chrystusie.
Że duch mój przed Tobą klęknie,
i wtedy serce mi pęknie, Chrystusie. "
Julian Tuwim
Już ktoś też kiedyś " napisał " - "ZChN zbliża się " , czyżbyś też uprawiał ten rodzaj poezji ? , to ja już wolę częstochowskie rymy Lajana.