A ja pomyślałam że masz dwóch braciszkow (widze ze mam skreroze ,oj niładnie tak stresowac) , a to jeden kawaler i to niczego az szkoda ze nie mam nikogo w tym wieku ( jedna wnuczka ma 8 lat i to wszystko)
Gratuluje braciszka rozyczko,fajny i duzy chlopak.Jannaj mnie sie wydawalo ze dzieci wczesniej siedza,tak bylo w przypadku corki mojej,jako 10 miesieczne dziecko zasuwala juz na dwoch nozkach,chwiejnie bo chwiejnie,ale wczas zaczela chodzic choc byla szczuplutka i drobna,ale u nas to rodzinne podobno.
Rozyczko, przez chwile zupelnie mnie zamurowalo. Pomyslalam sobie, ze Twoja mama dopiero co urodzila Piotrusia wiec to chyba nie jest Twoj brat tylko ja zwyczajnie czegos nie zrozumialam. No a tu sie okazuje, ze On ma juz 7 miesiecy, sam siedzi i na dodatek pozuje jak zawodowiec :-) Alez ten czas pedzi! Znow macie sie czym chwalic. Rosnie super silny chlopak. Pogratuluj koniecznie Mamie a Ciebie prosze przytul ode mnie braciszka. Aaaa! No i pochwal sie jeszcze za jakies kolejne 7 miesiecy.
Fajny chlopak. A ja sie wlasnie chcialam rozyczki zapytac ile on juz ma. Ale jak sobie przypomne- rozyczki mama rodzila jakos przede mna, a przeciez moj Kevin bedzie mial niedlugo 6.
Aniu ale z twojego braciszka to już kawał chłopa, ma 7 miesiecy i już sam siedzi,musi byc silny.bo mój wnuczek 12 Listopada skończy 9 miesiecy i jeszcze dobrze nie siedzi,na wszystkie strony sie chwieje.Ale dlatego może,że ma skaze białkową i nie może jeść wszystkiego,to co zdrowe dzieci.Pozdrawiam maluszka i niech sie wam zdrowo chowa.
maskotka?? to juz chlopak pozadny a nie maskotka:):):):) gratuluje braciszka!! :):):):) tylko go od garow nie odganiac z mama prosze.. moze kucharz bedzie z niego :):):):)
Urosła rodzinna maskotka, czy nie?
Kawał pięknego faceta z Piotrusia. Buziaki.
Dopiero zaowazylam watek! Slicznosci i juz faktycznie kawal chlopa z Niego, Superancki a jaki elegancki!
A ja pomyślałam że masz dwóch braciszkow (widze ze mam skreroze ,oj niładnie tak stresowac) , a to jeden kawaler i to niczego az szkoda ze nie mam nikogo w tym wieku ( jedna wnuczka ma 8 lat i to wszystko)
Jaki słodziak :) Urósł Ci braciszek. Ale ma prześliczne oczęta, będzie nimi kiedyś wodził na pokuszenie :)
Śliczny chłopczyk " pod muchą ", a te oczy będą kłamać ? , chyba nie ...
Różyczko a ile ma twoj braciszek miesiecy??
W listopadzie skończy 7 miesięcy,jest duży i bardzo silny,bo duży się urodził:)
O Matko!! i on juz siedzi sam? moj synek skonczy 2listopada 7m-c ale jeszcze nie siedzi samodzielnie :):) ale to chyba zalezy wlasnie od dziecka.
Moja młoda ma 8 i pół miesiąca i siedzi od tygodnia, ale się chwieje.
Gratuluje braciszka rozyczko,fajny i duzy chlopak.Jannaj mnie sie wydawalo ze dzieci wczesniej siedza,tak bylo w przypadku corki mojej,jako 10 miesieczne dziecko zasuwala juz na dwoch nozkach,chwiejnie bo chwiejnie,ale wczas zaczela chodzic choc byla szczuplutka i drobna,ale u nas to rodzinne podobno.
Siedzi już sam:) jest bardzo silny i już mnie nawet mocno ugryzł.
To ile ma ząbków? Moja córka pierwszy urósł gdy miała 10 miesięcy. Jest powód do dumy. Gratulacje dla rodziców:)
Prześliczny!!!!! , a jak umie pozować do zdjęć.....(może lepiej nie będę się tak zachwycać.....)
Witaj Piotrusiu :)
Ale kawaler z Ciebie jak sie patrzy..urosles jak na drozdzach :)
Gratuluje Ani i Rodzicom takiego fajnego syneczka i braciczka :)
Rozyczko, przez chwile zupelnie mnie zamurowalo. Pomyslalam sobie, ze Twoja mama dopiero co urodzila Piotrusia wiec to chyba nie jest Twoj brat tylko ja zwyczajnie czegos nie zrozumialam. No a tu sie okazuje, ze On ma juz 7 miesiecy, sam siedzi i na dodatek pozuje jak zawodowiec :-) Alez ten czas pedzi! Znow macie sie czym chwalic. Rosnie super silny chlopak. Pogratuluj koniecznie Mamie a Ciebie prosze przytul ode mnie braciszka. Aaaa! No i pochwal sie jeszcze za jakies kolejne 7 miesiecy.
Fajny chlopak.
A ja sie wlasnie chcialam rozyczki zapytac ile on juz ma. Ale jak sobie przypomne- rozyczki mama rodzila jakos przede mna, a przeciez moj Kevin bedzie mial niedlugo 6.
Czyli na roczek?
W niedzielę miał chrzciny:) a pozował,bo babcia stała z tyłu,pokazywała mu gadającego miśka :)
Ale śliczny kawaler!! szkoda że moje wnuczki już prawie dorosłe.Całusy dla Piotrusia, pozdrowienia dla rodziców i dla Ciebie Aniu.:))
Ale super facet. Gratuluję maskotki.
Jejku , jaki już duży a cerę ma taką jakby w solarium był :) Śliczny
Uwielbia soki marchwiowo-jabłkowe:) dlatego ma taką cerę.
Lo matko, Piotrus wyglada na 2 lata, ale fajny chlopczyk!
Masz sie czym chwalic Aniu:)
Pozdrawiam serdecznie!
Aniu ale Ci braciszek urósł. Widać że zdrowy z niego chłopczyk.
Pozdrawiam cieplutko :)
Alez slicznego masz braciszka Aniu, a jaki duzy chlopczyk.
Aniu ale z twojego braciszka to już kawał chłopa, ma 7 miesiecy i już sam siedzi,musi byc silny.bo mój wnuczek 12 Listopada skończy 9 miesiecy i jeszcze dobrze nie siedzi,na wszystkie strony sie chwieje.Ale dlatego może,że ma skaze białkową i nie może jeść wszystkiego,to co zdrowe dzieci.Pozdrawiam maluszka i niech sie wam zdrowo chowa.
katalogowy chłopak:)) ale musisz być dumna z braciszka , i pewnie chętnie chodzisz z nim na spacerki :)
Alez sliczny chlopczyk.Widac rozyczko,ze kochasz braciszka skoro sie nim chwalisz.Gratuluje braciszka, jest przeuroczy:)
gratulacje ,przystojniak rośnie
maskotka??
to juz chlopak pozadny a nie maskotka:):):):)
gratuluje braciszka!! :):):):)
tylko go od garow nie odganiac z mama prosze.. moze kucharz bedzie z niego :):):):)
Urósł bardzo, chłopak na schwał a jaki sliczny. Cudnościowy Piotruś.
oj jaki śliczny chłopczyk gratulacje duzo zdrowka dla niego i wiecej zdjec bo az miło tak na forum poczytac i poogladac takeigo przystojniaka:)
Nie powiem, nie powiem bardzo sympatyczny tan Twój braciszek. A na poważnie maluch jak z reklamy. Cud - miód.
śliczny braciszek..ale ten czas pędzi..juz 7 miesięcy...pozdrawiam szczęśliwą rodzinkę..Aniu a Piotrusia ucałuj ode mnie w stopki...