Kilka dni temu prosiłam Was o wsparcie w czasie egzaminu,dzis z dumą mog epowiedzieć ,że zdałam spiewająco .Cięzko bylo ale dzięki Wam dałam radę.Jesteście kochani i zawsze można na Was liczyć .Raz jeszcze Wszystkim dziękuję .http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=293285&post=293285&offset=0
moje gratulacje!!! a zdałas tylko i wyłącznie bo w to wierzyłaś , miałaś wiedzę i umiejętność , to tylko i wyłacznie Twoja zasługa!! jeszcze raz gratuluje :) "gumowych drzew" i szerowkiej drogi:)
Ciesze sie, ze sie udalo. Najgorsze za toba. Teraz bedziesz mogla czerpac przyjemnosc z jazdy nie martwiac sie o to, ze nad glowa wisi widmo egzaminu. Gratulacje.
Fajny ten kwiatek Super, że zdałaś, ale to tylko Twoja zasługa (takie kciuki nie odbędą za Ciebie jazdy, co najwyżej podniosą na duchu ) Gratuluję i - szerokiej drogi (czy jak się to mówi )
Kilka dni temu prosiłam Was o wsparcie w czasie egzaminu,dzis z dumą mog epowiedzieć ,że zdałam spiewająco .Cięzko bylo ale dzięki Wam dałam radę.Jesteście kochani i zawsze można na Was liczyć .Raz jeszcze Wszystkim dziękuję .
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=293285&post=293285&offset=0
Avea przede wszystkim zdałaś dzięki swoim umiejętnościom i przychylnemu egzaminatorowi :)))
Gratulacje i niech Ci się bezpiecznie jeździ:)
moje gratulacje!!!
a zdałas tylko i wyłącznie bo w to wierzyłaś , miałaś wiedzę i umiejętność , to tylko i wyłacznie Twoja zasługa!! jeszcze raz gratuluje :)
"gumowych drzew" i szerowkiej drogi:)
Ciesze sie, ze sie udalo. Najgorsze za toba. Teraz bedziesz mogla czerpac przyjemnosc z jazdy nie martwiac sie o to, ze nad glowa wisi widmo egzaminu.
Gratulacje.
Gratulację i do zobaczenia na szosie :):)
Fajny ten kwiatek
Super, że zdałaś, ale to tylko Twoja zasługa (takie kciuki nie odbędą za Ciebie jazdy, co najwyżej podniosą na duchu
)
Gratuluję i - szerokiej drogi (czy jak się to mówi
)
Brawo ! Szerokiej drogi .
szerokiej drogi...i gumowych słupów..
pozdrawiam..!
Serdeczne gratulacje, wiem jak ciężko jest na egzaminach.
Raz jeszcze Wszystkim wielkie dzięki za wszystkie miłe słowa.