sos do Spaghetti with Meatballs (spaghetti z kulkami miesnymi - niestety, nie znam wloskiej nazwy)?
Czy powinno sie uzyc swiezych pomidorow, czy koncentratu? Czy uzywac cebuli? Jaka konsystencje ma miec ten sos? Czy go zageszczac i dodawac smietane? Czy dodawac czosnek? Jakimi przyprawami i ziolami doprawiac? Jaki ma byc efekt koncowy?
sos do Spaghetti with Meatballs (spaghetti z kulkami miesnymi - niestety, nie znam wloskiej nazwy)?
Czy powinno sie uzyc swiezych pomidorow, czy koncentratu? Czy uzywac cebuli? Jaka konsystencje ma miec ten sos? Czy go zageszczac i dodawac smietane? Czy dodawac czosnek? Jakimi przyprawami i ziolami doprawiac? Jaki ma byc efekt koncowy?
Bardzo prosze o pomoc i porady. Z gory dziekuje!
Kamilko, ja robie ten sos bardzo czesto bo wszyscy go uwielbiaja. Jesli masz ochote to sprobuj
http://wielkiezarcie.com/recipe44904.html
Dziekuje! dodalam do ulubionych.