Wlasnie wrocilam z dziecmi z jesiennego spaceru ,siadlam do komputera i....spacer trwa dalej.Takie same liscie jakie przynieslismy do domu rozsialy mi sie na monitorze:)Wielkie dzieki dla moderatotow za nowa, piekna szate graficzna.
A ja wlasnie przegladalam swoj plik z jesiennymi zdjeciami... Zerknelam na WZ i nagle zglupialam, bo pomyslalam, ze jedna strona nalozyla sie na druga :-D Juz chcialam pomstowac na kompoter, ze sie nie wyrabia i nie moze zaladowac strony a tu prosze... nowa, wspaniala jak zwykle szata. Dziekujemy :-)
Wlasnie wrocilam z dziecmi z jesiennego spaceru ,siadlam do komputera i....spacer trwa dalej.Takie same liscie jakie przynieslismy do domu rozsialy mi sie na monitorze:)Wielkie dzieki dla moderatotow za nowa, piekna szate graficzna.
A ja wlasnie przegladalam swoj plik z jesiennymi zdjeciami... Zerknelam na WZ i nagle zglupialam, bo pomyslalam, ze jedna strona nalozyla sie na druga :-D
Juz chcialam pomstowac na kompoter, ze sie nie wyrabia i nie moze zaladowac strony a tu prosze... nowa, wspaniala jak zwykle szata. Dziekujemy :-)
Ale fajnie wygląda,można się w liściach zanurzyć:)
Tez bylam zaskoczona, tak ladnie,
Ladnie i przytulnie ;) Dobra robota.
no ladnie t<lko od zmian< ciezko mi sie otwier<a :-(
Użytkownik Dorota zza plota napisał w wiadomości:
> no ladnie tylko od zmian ciezko mi sie otwiera
Dorotko u mnie tez ciezej sie otwiera (pewnie cos - za cos) :-) Pozdrawiam cieplo.
Październikowo-listopadowa rdza,lubię takie klimaty.Dziękuję.
Miło,że ktoś pomyślał o mnie-ha!ha!ha! Choć wcale nie jest mi do śmiechu...
Super szata.
Stronka wygląda przepięknie. Jak widać jesień nie musi się tylko kojarzyć z zimnem i deszczem.
dokladnie to samo zauwazylam wchodzac dzis na strone... tak pieknie kolorowo jesiennie!
właśnie miałam otworzyc podobny watek, ale sprawdziłam i już jest ;)))
ślicznie i przytulnie , bardzo mi sie podoba ;))
To fakt, pięknie nam się zrobiło! Moderatorzy jak zwykle się postarali o nasze dobre samopoczucie!
Ja kolorowo i pięknie.
Pięknie pachnie jesienią i butami można poszurać....dziękuję.
Mi się też bardzo podobają te liście na monitorze a w nich My :)))
Piękny pomysł mieli moderatorzy :)
Liście poleciały wraz z ostatnim wiatrem w pogodzie?!
Szkoda,bo to oznacza,że trzeba szykować się do zimy...