Ponieważ nic się nie zmieniło, jeszcze raz proszę moderatorów o wyjasnienie. Pisząc ten post muszę się przełaczać między IE a FF. Czy to już będzie reguła, że strona nie będzie dizałać na IE?? Proszę o info!
Już kilka razy był ten problem ale zostawał usunięty. Jeżeli chcesz sama się pozbyć tego problemu to musisz uaktualnić IE lub czekać aż Pampas coś z tym zrobi. Ja obecnie nie sprawdzałam ale bo wole operę.
Też przez dwa dni miałam "operacja przerwana" i nie mogłam wejść na stronę, ale dzisiaj mężuś coś porobił (bo ja się na tym nie znam) i na szczęście mogłam wejść. Ale wcześniej nie miałam takich problemów, więc czym jest to spowodowane ?
po prawej stronie nie mam nowych przepisów, artykułów i nie mogę czytać komentarzy.. Ale zauważyłam,że z górnego menu można normalnie wejść w najnowsze przepisy i artykuły..hmm no to komentarze pozostają.. czy to tylko u mnie czy u kogoś jeszcze?
Od wczoraj nie mogę wejść na stronę WZ przez IE. Co się dzieje?
ja też:( nie mogę nic zrobic wyskakuje błąd na stronie od wczoraj,proszę zróbcie coś!!!
mam to samo
Ja niestety też... :(
widać WŻ nie lubi się z IE...
Ja też nie mogę.
Ja tez, wchodze tylko przez FF
U mnie bez problemu.
Jak korzystałam z IE to też miałam różne problemy(NP.pisałam i chcąc użyć skrótu wszystko znikało).Teraz użtwam firefoxa i jest OK
Mam IE i wszystko jest ok
ja na IE nie moge dalej wejsc,,,
Ja też proszę moderatorów o załatwienie sprawy, bardzo to dla mnie ważne. Z góry dziekuję. Pozdrawiam.
Ponieważ nic się nie zmieniło, jeszcze raz proszę moderatorów o wyjasnienie. Pisząc ten post muszę się przełaczać między IE a FF. Czy to już będzie reguła, że strona nie będzie dizałać na IE?? Proszę o info!
Już kilka razy był ten problem ale zostawał usunięty. Jeżeli chcesz sama się pozbyć tego problemu to musisz uaktualnić IE lub czekać aż Pampas coś z tym zrobi. Ja obecnie nie sprawdzałam ale bo wole operę.
Pod IE8 działa ale w domu mam IE6 i kiszka. "Operacja przerwana"
ja mam IE8, wczoraj było ok, a dzisiaj zaczyna się "operacja przerywać"..
Też przez dwa dni miałam "operacja przerwana" i nie mogłam wejść na stronę, ale dzisiaj mężuś coś porobił (bo ja się na tym nie znam) i na szczęście mogłam wejść. Ale wcześniej nie miałam takich problemów, więc czym jest to spowodowane ?
z tego co wyglada to poprzednia tapeta lisci jesiennych. Widocznie nie kazda przegladarka je trawila. Liscie zniknely i zniknely problemy....
Nie sadzę by to wina tapety. Ta usterka była już chyba trzeci raz.
ale jeszcze nigdy tak dlugo. Sama wiem z doswidczenia ze tego typu tapety potrafia rozlozyc nie tylko WZ :-)
po prawej stronie nie mam nowych przepisów, artykułów i nie mogę czytać komentarzy..
Ale zauważyłam,że z górnego menu można normalnie wejść w najnowsze przepisy i artykuły..hmm
no to komentarze pozostają..
czy to tylko u mnie czy u kogoś jeszcze?
nieaktualne... juz są!