Kama, na co Cie stac? Ja nigdy nie kupowalam rzeczy, perfum itd. Moje pomysly to: bilet na mecz ulubionego sportu, bilety na wspolne wyjscie do kina, teatru, albo karta prezentowa na wspolny wieczor w ulubionej restauracji. Karta prezentowa do SPA, mezczyzni tez potrzebuja:) Najbardziej ucieszyl sie moj mezczyzna z duzego kartonu opakowanego pieknym ozdobnym papierem,ozdobami, w ktorym byly po kolei coraz mniejsze opakowane kartony w trocinach ( otwieral conajmniej pol godziny) w najmniejszym: zestaw oleji do masazu, kapieli w ziolach itd, oraz kartka ze slowami: "Ten wieczor bedzie tylko Twoj Kochanie" , w kartce bylo moje zdjecie w seksowym stroju :)))) Pozdrawiam:)
Tez mam ten problem. Najgorsze, ze jak juz cos wykombinowalam, to maz dwa dni pozniej sobie to sam kupil i moj pomysl szlag trafil :/ Myslalam o zegarku, bo ciagle narzekal ze nie wie ktora godzina. Teraz musze wymyslic cos innego.
A czy twój mężczyzna ma poczucie humoru? Bo ja mam zamiar zamówić na allegro śmieszne galoty na męskie klejnoty te z gwiazdorem hi hi jak znalazł na gwiazdkę (i jeszcze coś do tego już na poważnie, tylko jeszcze nie wiem co)
Kurcze...siedzę i tak sobie kombinuję
co by tu...kupić na gwiazdkę
dla mężczyzny mego życia
pomożecie!!!!!
pozdrawiam..kamaxyz
u mnie zawsze sprawdzaja się perfumy
Kama, na co Cie stac? Ja nigdy nie kupowalam rzeczy, perfum itd. Moje pomysly to: bilet na mecz ulubionego sportu, bilety na wspolne wyjscie do kina, teatru, albo karta prezentowa na wspolny wieczor w ulubionej restauracji. Karta prezentowa do SPA, mezczyzni tez potrzebuja:)
Najbardziej ucieszyl sie moj mezczyzna z duzego kartonu opakowanego pieknym ozdobnym papierem,ozdobami, w ktorym byly po kolei coraz mniejsze opakowane kartony w trocinach ( otwieral conajmniej pol godziny) w najmniejszym: zestaw oleji do masazu, kapieli w ziolach itd, oraz kartka ze slowami: "Ten wieczor bedzie tylko Twoj Kochanie" , w kartce bylo moje zdjecie w seksowym stroju :))))
Pozdrawiam:)
Fajny pomysl... hmmm pomyslimy czym tu zaskoczyc Lubego....
Tez mam ten problem. Najgorsze, ze jak juz cos wykombinowalam, to maz dwa dni pozniej sobie to sam kupil i moj pomysl szlag trafil :/
Myslalam o zegarku, bo ciagle narzekal ze nie wie ktora godzina. Teraz musze wymyslic cos innego.
A czy twój mężczyzna ma poczucie humoru? Bo ja mam zamiar zamówić na allegro śmieszne galoty na męskie klejnoty te z gwiazdorem hi hi jak znalazł na gwiazdkę (i jeszcze coś do tego już na poważnie, tylko jeszcze nie wiem co)
http://www.allegro.pl/item808717575_smieszne_bokserki_rentgen_i_inne_wzory_prezent.html
miło mi
mogę na Was liczyć ...coś wybiorę...
tineczko Twoje pomysły...zwalają na kolana
może ... jeszcze...
pozdrawiam
kolejny czerwony nosssss? ;)