Forum

Rozmowy wolne i frywolne

odwieczne...strapienie..co by tu...

• Autor: kamaxyz Data: 2009-11-05 16:51:47

Kurcze...siedzę i tak sobie kombinuję

co by tu...kupić na gwiazdkę
    dla mężczyzny mego życia

pomożecie!!!!!
    pozdrawiam..kamaxyz

• Autor: aggusia35 Data: 2009-11-05 19:30:40

u mnie zawsze sprawdzaja się perfumy

• Autor: tineczka Data: 2009-11-05 19:52:47

Kama, na co Cie stac? Ja nigdy nie kupowalam rzeczy, perfum itd. Moje pomysly to: bilet na mecz ulubionego sportu, bilety na wspolne wyjscie do kina, teatru, albo karta prezentowa na wspolny wieczor w ulubionej restauracji. Karta prezentowa do SPA,  mezczyzni  tez potrzebuja:)
    Najbardziej ucieszyl sie moj mezczyzna z duzego kartonu opakowanego pieknym ozdobnym papierem,ozdobami, w ktorym byly po kolei coraz mniejsze opakowane kartony w trocinach ( otwieral conajmniej pol godziny) w najmniejszym:  zestaw oleji do masazu, kapieli w ziolach itd, oraz kartka ze slowami: "Ten wieczor bedzie tylko Twoj Kochanie" , w kartce bylo moje zdjecie w seksowym stroju  :))))
    Pozdrawiam:)

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-11-06 10:18:25

Fajny pomysl... hmmm pomyslimy czym tu zaskoczyc Lubego....

• Autor: Shanna Data: 2009-11-06 12:35:10

Tez mam ten problem. Najgorsze, ze jak juz cos wykombinowalam, to maz dwa dni pozniej sobie to sam kupil i moj pomysl szlag trafil :/
    Myslalam o zegarku, bo ciagle narzekal ze nie wie ktora godzina. Teraz musze wymyslic cos innego.

• Autor: grazka35 Data: 2009-11-06 13:10:08

A czy twój mężczyzna ma poczucie humoru? Bo ja mam zamiar zamówić na allegro śmieszne galoty na męskie klejnoty te z gwiazdorem hi hi jak znalazł na gwiazdkę (i jeszcze coś do tego już na poważnie, tylko jeszcze nie wiem co)

http://www.allegro.pl/item808717575_smieszne_bokserki_rentgen_i_inne_wzory_prezent.html

• Autor: kamaxyz Data: 2009-11-06 19:08:33

miło mi
    mogę na Was liczyć ...coś wybiorę...
    tineczko Twoje pomysły...zwalają na kolana
    może ... jeszcze...
    pozdrawiam

• Autor: anna702 Data: 2009-11-07 18:56:41

kolejny czerwony nosssss? ;)

Przejdź do pełnej wersji serwisu