Forum

Rozmowy wolne i frywolne

noc zakupów

• Autor: kasiqqq Data: 2009-11-05 18:48:36

Jutro w Galerii Krakowskiej jest noc zakupów. Czy warto jechac?? Słyszałam pozytywne i negatywne opinie i sama niewiem. Może ma ktoś ochotę wyrazić swoje zdanie na ten tamat?? :)

Dodam ze zawsze kupuje mase niepotrzebnych ubrań które tylko zalegają w szafie. A taka NOC to nie lada wyzwanie:)

• Autor: ewka63 Data: 2009-11-05 18:56:31

Myślę,że wydasz kolejną kasę na kolejne ciuchy zalegające w Twojej szafie. I na pewno będzie dużo ludzi.

• Autor: malka200 Data: 2009-11-05 19:21:36

absolutnie nie warto!  teraz dostaniesz 15-25 % rabatu, a na początku grudnia wchodzi zimowa wyprzedaż i rabaty 40-50%. lepiej zaczekać.

• Autor: as Data: 2009-11-05 19:21:58

Gdybym miała blisko to bym się wybrała. Są wtedy duże obniżki:) Niestety wszędzie mam daleko i nie chce mi się.

• Autor: aggusia35 Data: 2009-11-05 19:25:30

Byłam dziś -  pustki nie widziałam nic co warto kupić. Chciałam kupić dla córki jakieś bluzki w H&M-  nic jak nigdy, zawsze tam były różne pakowane po 2 a tu pustka. Zrobisz jak zechcesz ale mnie w nocy nikt by do galerii  nie wyciągnął - co to za atrakcja. Odnośnie tego co napisałaś w ostatnim zdaniu. Niedawno się zastanawiałam nad tym zaleganiem ubrań i doszłam do wniosku że wszystko co potrzebuje to mam, ileż można kupywać tych ciuchów. :)

• Autor: kasiqqq Data: 2009-11-05 22:41:01

Hmm myśle ze sobie jednak odpuszcze tą noc :) dziekuje za pomoc:) 

• Autor: Dorota zza plota Data: 2009-11-06 10:09:33

Normalnie na takich akcjach oprocz roznych roznosci sklepy "przy okazji" pozbywaja sie tego co zalega magazyny. A klijeci "w szale zakupow" kupuja  "jak leci" czesto wiecej i w gorszej jakosci nizby kupili "przy zdrowych zmyslach". Bo wydaje im sie ze tanio - nie mysla o tym ze tanie jet to co nie idzie, co moze w przyszlym sezonie juz nie bedzie modne i co moze nie grzeszy jakoscia.  Zaden handlarz nie da nam niczego w prezencie . Ceny sa zawsze tak karkulowane by wyszedl na swoje.

Jezeli komus nie przeszkadza tlok, ma zdrowy rozsadek i dysponuje wiedza o tym co bedzeie jeszcze w przyszlym sezonie modne oraz nie da sie oslepic wizja "taniej " to pewnie i znajdzie cos dla siebie.

• Autor: mysha2006 Data: 2009-11-06 16:16:31

Ja bym nie poszła. Zakupy robię w dzień, w nocy wolę się poprzytulać do mężusia :)

• Autor: aggusia35 Data: 2009-11-06 16:44:11

zgdzdzm się z Tobą Świete słowa

Przejdź do pełnej wersji serwisu