Całkiem niedawno było tak,że aby obejrzeć czyjś profil na WŻ, trzeba było być zalogowanym użytkownikiem. Działa to nadal na forum, nie można uczestniczyc w dyskusjach nie będąc zalogowanym. Wiem,że pokazanie swojego profilu jest sprawą indywidualną, ale jakoś nie mam ochoty wpisując w wujka Google: nonka4, żeby oglądało mnie pół świata. Stąd ten wątek i pytanie: czy dostęp do profilu powróci do starej wersji i czy bedzie dostępny tylko dla zalogowanych uzytkowników WŻ, czy pozostanie tak jak jest w tej chwili dla wszystkich jak leci..?
Ni ebyło tak całkiem niedawno. Już od dość dawna profile są widoczne dla wszystkich. Na razie nie przewiduje zmian. Jeżeli wydaje się Wam, że blokowanie dostępu do profili zapewnia anonimowość, to zadajcie sobie pytanie: Ile znam osób spośród poda 38 tys zarejestrowanych osób? Czy faktycznie mój profil oglądają tylko znajomi?
Ok dzięki:) a mnie jednak sie wydawało,że to niedawno..:) dowiedziałam się przez przypadek i postanowiłam sprawdzić. Pewnie,że nie zapewnia..ale jakoś wolę widzieć chociaż nick niż nic..(czyt.niezalogowany) I o to mi chodziło,żeby nieznajomi nie oglądali. No ale to już mój wybór w tej sytuacji. Dzięki raz jeszcze.
A ja sie zgadzam z nonka4,ze profile powinny byc udostepnione tylko osobom zalogowanym. Jesli ktos sie zaloguje to prosze bardzo niech sobie wchodzi na profil, ale osoba niezalogowana, to co ma do szukania na innych profilach? O ile dobrze pamietam to wszedzie, gdzie sie wchodzi, to zeby w ogole cos zobaczyc, to trzeba sie zalogowac, nie wspominajac o profilach...Moim zdaniem logowanie hamuje troche ''zapedy'' na zobaczenie profilu danego uzytkownika. Jestes niezalogowany, to nie widzisz profilu....W koncu profil tworzymy dla uzytkownikow WZ a nie dla calego internetu... Pozdrawiam :)
Zerknelam i rzeczywiscie malo widzi ktos, kto jest niezalogowany, ale mimo wszystko na 100% nie jestem przekonana...Jednak dziekuje za zwrocenie mi na to uwagi - pozdrawiam :)
Pampasie, czyżby się cosik zmieniło? Wydaje mi się,że chyba tak..:) Informacji znacznie mniej niż rano, chyba,że mi oczy mgłą zalazły po pobudce o 2.40..:)))
Całkiem niedawno było tak,że aby obejrzeć czyjś profil na WŻ, trzeba było być zalogowanym użytkownikiem.
Działa to nadal na forum, nie można uczestniczyc w dyskusjach nie będąc zalogowanym.
Wiem,że pokazanie swojego profilu jest sprawą indywidualną,
ale jakoś nie mam ochoty wpisując w wujka Google: nonka4,
żeby oglądało mnie pół świata.
Stąd ten wątek i pytanie:
czy dostęp do profilu powróci do starej wersji i czy bedzie dostępny tylko dla zalogowanych uzytkowników WŻ,
czy pozostanie tak jak jest w tej chwili dla wszystkich jak leci..?
Ni ebyło tak całkiem niedawno. Już od dość dawna profile są widoczne dla wszystkich. Na razie nie przewiduje zmian.
Jeżeli wydaje się Wam, że blokowanie dostępu do profili zapewnia anonimowość, to zadajcie sobie pytanie: Ile znam osób spośród poda 38 tys zarejestrowanych osób? Czy faktycznie mój profil oglądają tylko znajomi?
Ok dzięki:)
a mnie jednak sie wydawało,że to niedawno..:)
dowiedziałam się przez przypadek i postanowiłam sprawdzić.
Pewnie,że nie zapewnia..ale jakoś wolę widzieć chociaż nick niż nic..(czyt.niezalogowany)
I o to mi chodziło,żeby nieznajomi nie oglądali.
No ale to już mój wybór w tej sytuacji.
Dzięki raz jeszcze.
A ja sie zgadzam z nonka4,ze profile powinny byc udostepnione tylko osobom zalogowanym. Jesli ktos sie zaloguje to prosze bardzo niech sobie wchodzi na profil, ale osoba niezalogowana, to co ma do szukania na innych profilach? O ile dobrze pamietam to wszedzie, gdzie sie wchodzi, to zeby w ogole cos zobaczyc, to trzeba sie zalogowac, nie wspominajac o profilach...Moim zdaniem logowanie hamuje troche ''zapedy'' na zobaczenie profilu danego uzytkownika. Jestes niezalogowany, to nie widzisz profilu....W koncu profil tworzymy dla uzytkownikow WZ a nie dla calego internetu... Pozdrawiam :)
Czy sprawdziłaś przed napisaniem tego posta co widzi użytkownik zalogowany, a co nie zalogowany?
Jeżeli nie, to może zerknij i nam napisz.
Zerknelam i rzeczywiscie malo widzi ktos, kto jest niezalogowany, ale mimo wszystko na 100% nie jestem przekonana...Jednak dziekuje za zwrocenie mi na to uwagi - pozdrawiam :)
Pampasie, czyżby się cosik zmieniło?
Wydaje mi się,że chyba tak..:)
Informacji znacznie mniej niż rano,
chyba,że mi oczy mgłą zalazły po pobudce o 2.40..:)))