Witaj Suhabie! A do bahusa - nie przejmuj się tym szczegolnym wrażeniem - taka juz nasza psychika ludzka, ze dzieją się z nią różne rzeczy - zdarzaja się np. ludzie, którzy rozmawiają sami ze sobą...
Użytkownik agafi9 napisał w wiadomości: > Witaj Suhabie!A do bahusa - nie przejmuj się tym szczegolnym wrażeniem - > taka juz nasza psychika ludzka, ze dzieją się z nią różne rzeczy - > zdarzaja się np. ludzie, którzy rozmawiają sami ze sobą...
Z ust mi to wyjęłaś....(choć to niehigienicznie). Ale przyznaję Ci rację to wynika z naszej ludzkiej psychiki...też czasami mi się to zdarza
no cóż, i mi sie zdarza- przyznaję, ale jak do tej pory tylko w formie werbalnej. pomysł z formą pisemną bardzo mi sie podoba, dzięki za inspirację - spróbuję!
Użytkownik Zofked napisał w wiadomości: > Witaj !!! Myślę, że tym napojem nie pogardzisz. Mam jakieś takie dziwne > przeczucie, że uwielbiasz ten napój !!!
No fakt bardzo lubię...przejrzałaś mnie na wskroś...ciekawe skąd wiedziałaś?
Witam wszystkich a najbardziej Janla. Cieszę się, że mogę tutaj być.
Witaj serdecznie...mam wrażenie jakbym Cię znał od lat. Wybacz ale czasami tak mam
Witaj Suhabie!
A do bahusa - nie przejmuj się tym szczegolnym wrażeniem - taka juz nasza psychika ludzka, ze dzieją się z nią różne rzeczy - zdarzaja się np. ludzie, którzy rozmawiają sami ze sobą...
Użytkownik agafi9 napisał w wiadomości:
> Witaj Suhabie!A do bahusa - nie przejmuj się tym szczegolnym wrażeniem -
> taka juz nasza psychika ludzka, ze dzieją się z nią różne rzeczy -
> zdarzaja się np. ludzie, którzy rozmawiają sami ze sobą...
Z ust mi to wyjęłaś....(choć to niehigienicznie). Ale przyznaję Ci rację to wynika z naszej ludzkiej psychiki...też czasami mi się to zdarza
no cóż, i mi sie zdarza- przyznaję, ale jak do tej pory tylko w formie werbalnej. pomysł z formą pisemną bardzo mi sie podoba, dzięki za inspirację - spróbuję!
witaj :)
miłego :)
Witaj ,
W*E*S*O*L*E*G*O* G*O*T*O*W*A*N*I*A*
PS. Ciekawy nick.. Bahusie- co Ty na to??
Użytkownik agus2404 napisał w wiadomości:
> Witaj , W*E*S*O*L*E*G*O* G*O*T*O*W*A*N*I*A* PS. Ciekawy nick..
> Bahusie- co Ty na to??
Przyznaję, że też bardzo mi się podoba....Taki niecodzienny i ciekawy
Bahus
Użytkownik Zofked napisał w wiadomości:
> Witaj !!! Myślę, że tym napojem nie pogardzisz. Mam jakieś takie dziwne
> przeczucie, że uwielbiasz ten napój !!!
No fakt bardzo lubię...przejrzałaś mnie na wskroś...ciekawe skąd wiedziałaś?
W jakim celu to rozdwojenie jaźni ? Może jak z tymi policjantami - jeden dobry, drugi zły ?
Użytkownik Rzymianka napisał w wiadomości:
> W jakim celu to rozdwojenie jaźni ? Może jak z tymi policjantami - jeden
> dobry, drugi zły ?
No właśnie? Wjakim celu? Pytanie to zostało zadane w innym wątku.
Bahus
Witaj !
Witaj!!