Jestem ja, Kazik, a "Janek"... jego już nie ma, dlatego proszę, używajcie mojego nowego nicka, a właściwie imienia, które jest prawdziwym, tak jak ja. Dziekuję za powitanie
Obserwując inne fora z Twoim udziałem...jestem pewny, że stąd znowu wylecisz...to tylko kwestia czasu. Bacznie będę się przyglądał Twoim poczynaniom. Bahus
Obserwując inne fora z PAŃSKIM(!) udziałem ... Ładniej brzmi jeśli o Pana chodzi. Zależy jak wielka świnia zostanie mi znów podłożona ... Na tym kończę odpowiedź na Pańskie impertynencje i prowokacje ( takie jak i ten Pański post), znane też już na innych forach(!) odwiedzanych przez Pana, a to wystąpienie traktuję jako wyraźną groźbę z tytułu władzy posiadanej przez Pana. Kazik45
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości: > Obserwując inne fora z PAŃSKIM(!) udziałem ... Ładniej brzmi jeśli o Pana > chodzi.Zależy jak wielka świnia zostanie mi znów podłożona ...Na > tym kończę odpowiedź na Pańskie impertynencje i prowokacje > ( takie jak i ten Pański post), znane też już na innych > forach(!) odwiedzanych przez Pana, a to wystąpienie traktuję jako > wyraźną groźbę z tytułu władzy posiadanej przez Pana.Kazik45
Jesteś człowiekiem bez honoru...to tyle...Włazisz do nieswojego domu mimo, że zostałeś z niego wielokrotnie wyrzucony za nieodpowiednie zachowanie. Wszelkie Twoje złe zachowania będę tępił z całą stanowczością. Recydywistom mówię stanowczo NIE !!!! Od Ciebie zależy jak długo tu znowu pobędziesz. Bahus
A nie wiesz, że WŻ przyciąga? Na 'dzień dobry' od razu skreśliłeś Kazika (co z tego, że niejednokrotnie dostał bana) - dajesz szansę i tyle, po co te zbędne prowokacje (tak, prowokacje - bo znowu zaczynasz )
Szanowny PANIE o honorze, w PAŃSKIM pojęciu tego słowa nie rozmawiajmy, bardzo proszę, a sprowokować się Panu do awantury, nie dam więcej ani tutaj, ani na innym portalu. Również bardzo proszę o nietykanie mi więcej, na to nawet w świecie wirtualnym Pan nie zasługuje. Z wyrazami szacunku (Pan) Kazimierz
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości: > Szanowny PANIE o honorze, w PAŃSKIM pojęciu tego słowa nie > rozmawiajmy, bardzo proszę, a sprowokować się Panu do awantury, > nie dam więcej ani tutaj, ani na innym portalu.Również bardzo proszę > o nietykanie mi więcej, na to nawet w świecie wirtualnym Pan nie > zasługuje. Z wyrazami szacunku(Pan) Kazimierz
Jeżeli się Tobie nie podoba forma "ty" nie musisz tutaj bywać. Nie mam zamiaru dla Ciebie zmieniać ogólnych zasad panujących na forum. TY możesz mnie tytułować jak chcesz nawet per "ekselencjo", ale ja będę postępował zgodnie z utartym zwyczajem. Bahus
A swoje "wyrazy szacunku" jako dziecinadę możesz sobie podarować :D
Pychol i dla Ciebie. Tak dawno tu nie zaglądałem. Dziś wszedłem na swój wątek by przypomnieć sobie mój powrót i posty/słowa powitania, te ciepłe i te mniej miłe, ale myślę, że tak jedne jak i drugie są szczere. Jakoś przykro zrobiło mi się, gdy ktoś mi jednak dziś "przyłożył". Czy miał ten ktoś jakieś podstawy?...moze....
Kaziku-Janku - ja tam sie cieszę, że wróciłeś :) Wiem, że może stażem tym oficjalnym to ja tu krótko, ale bardzo długo zaglądałam tutaj anonimowo. Nie zawsze zgadzam się z Twoimi poglądami, ale szanuje odrębność myślenia bo co to by było za forum, gdybyśmy wszyscy gadali tak samo :) Czasem tylko Gorąca Głowo powstrzymaj paluszki, pooddychaj, odejdź na chwilę a potem na spokojnie odpisuj :) Mniej nieporozumień z tego wyjdzie :) Pozdrawiam serdecznie
Nie żegnałem się więc nie mówię WITAJCIE, po prostu, jestem z Wami.
Niby ten sam Kazik ale już nie ten sam "Janek", nie taki sam.
No nareszcie jesteś! Witam Cię serdecznie!
Nie żegnałam Cię i nie bede Cię witać.Powiem Ci tylko-NARESZCIE JESTEŚ!
Dobrze, że jesteś !
Fajnie,że jesteś!
oooooo - ale suuuuper :):):) Miło Cię TU na WuŻecie znów widzieć :)
:) pogubiłam się w tym, co takie samo, a co nie...
witaj :)
A ja Cię witam tak jak się wita przyjaciela po dłuższej nieobecności. WITAJ !
Pożegnania źle znoszę ale powitania bywają całkiem fajne...:)
Mam nadzieję, że zwyczajnie tęskniłeś...:)))
O matko .............!!!! Znowu sie zacznie .. !!!! )))) heheheheheh .
Witaj;)
Witaj Janku :)
A o sooo chodzi? Witam
No heeej,witaj :)
Miło Cię znów widzieć:)
Witam Cię Janku;-)
Dobrze,że już jesteś.
Witaj Janku! Miłego....
No nareszcie wróciłeś!!!!!!!!!!! Tak się cieszę!!!!
Witaj..i bądź grzeczny...nie rozrabiaj...Kaziu...!! bo znowu będziesz siedział w ;;kozie;....pozdrawiam.!!!
Jestem ja, Kazik, a "Janek"... jego już nie ma, dlatego proszę, używajcie mojego nowego nicka, a właściwie imienia, które jest prawdziwym, tak jak ja.
Dziekuję za powitanie
Witaj Kazik! :-)
Czekamy na Twoje przepisy.
Użytkownik as napisał w wiadomości:
> Czekamy na Twoje przepisy.
Będzie je dodawał po raz kolejny...aż znowu zostanie usunięty i znowu je skasuje....
Bahus
Panie bahus, chyba Pan ...ma "zamglone oczęta", przepisy były i są ...
Pan jednak zaczyna AWANTURĘ niewybrednym sposobem, prowokując do ... sprostowań
Zazwyczaj tylko czytam... i tym bardziej brakowało mi Ciebie na tym forum. Witaj z powrotem Kaziku - Janku :)
Witaj Kaziku, miło ze wrócileś
Witaj , fajnie że znowu jesteś
Obserwując inne fora z Twoim udziałem...jestem pewny, że stąd znowu wylecisz...to tylko kwestia czasu. Bacznie będę się przyglądał Twoim poczynaniom.
Bahus
Obserwując inne fora z PAŃSKIM(!) udziałem ... Ładniej brzmi jeśli o Pana chodzi.
Zależy jak wielka świnia zostanie mi znów podłożona ...
Na tym kończę odpowiedź na Pańskie impertynencje i prowokacje ( takie jak i ten Pański post), znane też już na innych forach(!) odwiedzanych przez Pana, a to wystąpienie traktuję jako wyraźną groźbę z tytułu władzy posiadanej przez Pana.
Kazik45
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości:
> Obserwując inne fora z PAŃSKIM(!) udziałem ... Ładniej brzmi jeśli o Pana
> chodzi.Zależy jak wielka świnia zostanie mi znów podłożona ...Na
> tym kończę odpowiedź na Pańskie impertynencje i prowokacje
> ( takie jak i ten Pański post), znane też już na innych
> forach(!) odwiedzanych przez Pana, a to wystąpienie traktuję jako
> wyraźną groźbę z tytułu władzy posiadanej przez Pana.Kazik45
Jesteś człowiekiem bez honoru...to tyle...Włazisz do nieswojego domu mimo, że zostałeś z niego wielokrotnie wyrzucony za nieodpowiednie zachowanie. Wszelkie Twoje złe zachowania będę tępił z całą stanowczością. Recydywistom mówię stanowczo NIE !!!! Od Ciebie zależy jak długo tu znowu pobędziesz.
Bahus
A nie wiesz, że WŻ przyciąga? Na 'dzień dobry' od razu skreśliłeś Kazika (co z tego, że niejednokrotnie dostał bana) - dajesz szansę i tyle, po co te zbędne prowokacje (tak, prowokacje - bo znowu zaczynasz )
Szanowny PANIE o honorze, w PAŃSKIM pojęciu tego słowa nie rozmawiajmy, bardzo proszę, a sprowokować się Panu do awantury, nie dam więcej ani tutaj, ani na innym portalu.
Również bardzo proszę o nietykanie mi więcej, na to nawet w świecie wirtualnym Pan nie zasługuje.
Z wyrazami szacunku
(Pan) Kazimierz
Użytkownik Kazik45 napisał w wiadomości:
> Szanowny PANIE o honorze, w PAŃSKIM pojęciu tego słowa nie
> rozmawiajmy, bardzo proszę, a sprowokować się Panu do awantury,
> nie dam więcej ani tutaj, ani na innym portalu.Również bardzo proszę
> o nietykanie mi więcej, na to nawet w świecie wirtualnym Pan nie
> zasługuje. Z wyrazami szacunku(Pan) Kazimierz
Jeżeli się Tobie nie podoba forma "ty" nie musisz tutaj bywać. Nie mam zamiaru dla Ciebie zmieniać ogólnych zasad panujących na forum. TY możesz mnie tytułować jak chcesz nawet per "ekselencjo", ale ja będę postępował zgodnie z utartym zwyczajem.
Bahus
A swoje "wyrazy szacunku" jako dziecinadę możesz sobie podarować :D
No cóż, tego się spodziewałem.
Powtarzam, nie sprowokuje mnie Pan (znów) do awantury.
Bahus, daj spokój. Będzie dobrze
Użytkownik Shaera napisał w wiadomości:
> Bahus, daj spokój. Będzie dobrze
Jestem optymistą...obyś miała rację
Bahus
Jakiś czas temu zastanawiałam się, kiedy pojawisz się na WŻ-cie 'Vitaj z powrotem'
Sie masz, " antyschabowa"
Witaj Wapniaku :)
Sie masz Wściekolowaty Kiziorze, Miaukolu ..itd.itd.
itp..... hihiih :)
Jak miło znowu Cię powitać Kaziku
O !, Kazik wrocił, tak dawno mnie tu nie było, to też nie wiedziałam o powrocie.
Siemasz Kazik, dobrze, że jesteś....
pozdrawiam jasia
Pychol i dla Ciebie.
Tak dawno tu nie zaglądałem. Dziś wszedłem na swój wątek by przypomnieć sobie mój powrót i posty/słowa powitania, te ciepłe i te mniej miłe, ale myślę, że tak jedne jak i drugie są szczere.
Jakoś przykro zrobiło mi się, gdy ktoś mi jednak dziś "przyłożył". Czy miał ten ktoś jakieś podstawy?...moze....
Kaziku-Janku - ja tam sie cieszę, że wróciłeś :) Wiem, że może stażem tym oficjalnym to ja tu krótko, ale bardzo długo zaglądałam tutaj anonimowo. Nie zawsze zgadzam się z Twoimi poglądami, ale szanuje odrębność myślenia bo co to by było za forum, gdybyśmy wszyscy gadali tak samo :) Czasem tylko Gorąca Głowo powstrzymaj paluszki, pooddychaj, odejdź na chwilę a potem na spokojnie odpisuj :) Mniej nieporozumień z tego wyjdzie :) Pozdrawiam serdecznie