Witajcie, może to nie jest miejsce na takie rozterki, ale mam problem. Chyba popsułam komputer, choć nawet nie wiem jak. Nie działa mi gg. Komputer jakby go w ogóle nie widzi. Zaczyna je otwierać, po czym przestaje. Brat zainstalował mi nowe gg, nawet działało, ale po ponownym uruchomieniu znów nie mogłam go uruchomić. Nie wiem o co chodzi. Dodam tylko że reszta chodzi normalnie. Mam windows xp, gg77 choć to chyba nie ma większego znaczenia.
Pewnie strasznie lamersko opisałam mój problem, ale komputery to nie jest moja mocna strona. Może ktoś wie co powinnam zrobić? Czy wszystko wgrać od początku łącznie z systemem?
Pampasku, może Ty swoją mądrą głową coś byś doradził...
Pozdrawiam serdecznie :((
Po ponownym zainstalowaniu programu, działa, ale jak wyłączę komputer i potem włącze go, to gg znów nie działa. Restart też nie pomaga. I to chyba nie jest awaria gg, bo inni mają :( a ja nie :( O Boże, komputery mnie nie lubią :(( dobrze chociaż że WZ działa bez zarzutu :) pozdrówki!
Wynika, że coś nie tak z ustawieniami ale niestety tak dobra w te klocki nie jestem by rozwiązać problem. Wygląda jakby np zapora systemowa go blokowała.
moje gadu tez sie czasami nie otwiera.... nawet caly wieczor... a na drugi dzien dziala juz normalnie... nasi informatycy w firmie mowia: cos sie dzieje- zresetuj(uruchom ponownie) komputer, jak nie pomoze to wtedy zaczniemy sie martwic.. :)
AQQ ściąga na komputer mnóstwo wirusów. Tak czytałam w internecie i u mojego szwagra się sprawdziło. Nie wiem jakiego antywirusa miał zainstalowanego (jeżeli w ogóle miał) ale jak sprawdziliśmy to wykryło ze 500 wirusów i robaków. to było straszne bo mieliśmy ustawione, że jak coś wykryje to ma piszczeć. Piszczał 500 razy.
Witajcie, może to nie jest miejsce na takie rozterki, ale mam problem. Chyba popsułam komputer, choć nawet nie wiem jak. Nie działa mi gg. Komputer jakby go w ogóle nie widzi. Zaczyna je otwierać, po czym przestaje. Brat zainstalował mi nowe gg, nawet działało, ale po ponownym uruchomieniu znów nie mogłam go uruchomić. Nie wiem o co chodzi. Dodam tylko że reszta chodzi normalnie. Mam windows xp, gg77 choć to chyba nie ma większego znaczenia. Pewnie strasznie lamersko opisałam mój problem, ale komputery to nie jest moja mocna strona. Może ktoś wie co powinnam zrobić? Czy wszystko wgrać od początku łącznie z systemem? Pampasku, może Ty swoją mądrą głową coś byś doradził... Pozdrawiam serdecznie :((
Najłatwiej było by odinstalować gg i zainstalować od nowa wpisując ten sam nr gg i to samo hasło co obecnie.
Po ponownym zainstalowaniu programu, działa, ale jak wyłączę komputer i potem włącze go, to gg znów nie działa. Restart też nie pomaga. I to chyba nie jest awaria gg, bo inni mają :( a ja nie :( O Boże, komputery mnie nie lubią :(( dobrze chociaż że WZ działa bez zarzutu :) pozdrówki!
Wynika, że coś nie tak z ustawieniami ale niestety tak dobra w te klocki nie jestem by rozwiązać problem. Wygląda jakby np zapora systemowa go blokowała.
moje gadu tez sie czasami nie otwiera.... nawet caly wieczor... a na drugi dzien dziala juz normalnie... nasi informatycy w firmie mowia: cos sie dzieje- zresetuj(uruchom ponownie) komputer, jak nie pomoze to wtedy zaczniemy sie martwic.. :)
Zainstaluj AQQ, działa tak samo i zajmuje mniej miejsca na dysku.
AQQ ściąga na komputer mnóstwo wirusów. Tak czytałam w internecie i u mojego szwagra się sprawdziło. Nie wiem jakiego antywirusa miał zainstalowanego (jeżeli w ogóle miał) ale jak sprawdziliśmy to wykryło ze 500 wirusów i robaków. to było straszne bo mieliśmy ustawione, że jak coś wykryje to ma piszczeć. Piszczał 500 razy.
Moja córka ma AQQ, ale nie wiem jaki ma antyvirus, ale jest w porządku.