Witam serdecznie. Przywołana do porządku przez Smakosię, postanowiłam i ja podzielić się naszym małym WIELKIM szczęściem. Miesiąc temu, 9 października, urodził nam się synek Krzyś zwany Krzyniem:) Po urodzeniu ważył 4,350 i mierzył 56cm, a rodził się 1,5 godziny. Straszny z niego cycuch i synuś mamusi. Siostra trochę zazdrosna, ale kocha swojego braciszka:) Zdjęcia kilka dni po urodzeniu... ...Łucja sama już robi sobie zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie:)
Ale duży jest!!!i taki okazały;))Niech sie zdrowo chowa!!To takie optymistyczne, kiedy rodzą sie nasi następcy, którzy poprowadzą świat po nas.Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka!
Jest takie przysłowie ze chłopczyk i dziewczynka to pełna rodzinka maluszek jest śliczny GRATULACJE ja jeszcze około 6 tygodni tez bede miała maleństwo w domku juz nie moge sie doczekac pozdrowienia dla was
Dorotko, Łucja skończy 3 lata za 3,5 miesiąca, choć rozwija się nad podziw szybko. Obecnie ma fazę na punkcie literek i cyferek, jest okropnie wygadana i żywiołowa. Pozdrawiam cieplutko:)
Moje gratulacje. Niech się zdrowo chowa. Buziaczek dla tego przystojniaka.Swoją drogą córka też Wam wyszła. Jak zwykło się mówić, to zapewne po mamusi.
Dużo zdrowia i uśmiechów pisków wrzasków i zabawy moc sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku porozrzucanych wszędzie klocków przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek. GRATULACJE
No to jest nas o jednego więcej. Jaki fajniuni. Dobrze, że ma starszą siostrę. Pewnie już jest rozpieszczany. Łucja, jakie piękne imię. To imie kojarzyło mi się będzie zwsze z Łucją Prus oraz z tą piosenką Skaldów:http://w593.wrzuta.pl/audio/4WD6Zt2jSRN/ Zdrowia i pomyślności całej rodzinie.
eNka Ty szczesciaro! Niech Cie wysciskam. Malo Ci bylo slicznej Lusi (oczywiscie mam na mysli Lucje, tylko pisze na klawiaturze bez polskich znakow), to postaraliscie sie o wspanialego Krzysia, co? :-))) Alez on ladny! Teraz jeszcze czekam na zdjecie calej Waszej rodzinki. Sciskam Cie Mamusiu bardzo cieplo i gratuluje z glebi serducha Tobie i mezowi i oczywiscie Lusi braciszka. Ucaluj dzieciaczki ode mnie.
Witam serdecznie. Przywołana do porządku przez Smakosię, postanowiłam i ja podzielić się naszym małym WIELKIM szczęściem. Miesiąc temu, 9 października, urodził nam się synek Krzyś zwany Krzyniem:) Po urodzeniu ważył 4,350 i mierzył 56cm, a rodził się 1,5 godziny. Straszny z niego cycuch i synuś mamusi. Siostra trochę zazdrosna, ale kocha swojego braciszka:) Zdjęcia kilka dni po urodzeniu...
...Łucja sama już robi sobie zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie:)
Gratulacje eNka dla Was i dla Starszej Siostry:)) Niech Krzys zdrowo chowa :)
Gratulacje.Śliczny synek, zdrówka dla nowego członka rodziny dla Łucji oczywiście też.
Ale duży jest!!!i taki okazały;))Niech sie zdrowo chowa!!To takie optymistyczne, kiedy rodzą sie nasi następcy, którzy poprowadzą świat po nas.Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka!
Basu, nie ma takich słów, które tak radośnie ogarniają duszę patrząc na słodkie maleństwo...
Dużo zdrówka dla Krzysia i dla całej Twojej rodziny:)
Alez sliczny jest ten Twoj chlopczyk.Gratulacje dlacalej rodziny
Jest takie przysłowie ze chłopczyk i dziewczynka to pełna rodzinka
maluszek jest śliczny GRATULACJE ja jeszcze około 6 tygodni tez bede miała maleństwo w domku juz nie moge sie doczekac pozdrowienia dla was
Dziękuję Matruś, czekamy na wieści o Twoim maluszku:) Pozdrawiam:)
Gratuluję i życzę dużo zdrówka dla całej rodzinki! Niech maluszek chowa się zdrowo!
Gratuluję! Synuś śliczny,córcia zresztą też. Życzę zdrowia maluszkowi i mamusi. Pozdrawiam całą szczęśliwą rodzinkę.
Gratulacje dla Rodziców i Łucji:)Niech się zdrowo chowa
Cieazw sie z Wami bardzo! Czekaj a Lucja ma teraz trzy latka ? Bo to tak szybko zlecialo...
Dorotko, Łucja skończy 3 lata za 3,5 miesiąca, choć rozwija się nad podziw szybko. Obecnie ma fazę na punkcie literek i cyferek, jest okropnie wygadana i żywiołowa. Pozdrawiam cieplutko:)
Wiele radości i pociechy z dzieci, niech się zdrowo chowają- pozdrowienia dla Całej Rodziny.
Serdeczne gratulacje! Jest śliczny!
Ale śliczny duży chłopczyk córusia tęż będzie zdowolona że ma braciszka.Życzę dużo radości i zdrowia dla całej rodzinki.
Serdeczne gratulacje dla szczęśliwej rodzinki
Serdeczne gratulacje! Niech się Wam zdrowo chowa!
Jaki śliczny, jejku....niech się zdrowo chowa, a dla Rodziców gratulacje.
Ale córeczka też piękna. Możecie być dumni z tak udanych dzieciaczków.
Moje gratulacje. Niech się zdrowo chowa. Buziaczek dla tego przystojniaka.Swoją drogą córka też Wam wyszła. Jak zwykło się mówić, to zapewne po mamusi.
Śliczne masz dzieci! A najmłodszy jest po prostu sssłodkiii.
Gratulacje!!! Niech się zdrowo chowa .
Gratulacje :) Niech zdrowo rośnie.
Gratuluję, niech Krzyś się zdrowo chowa na pociechę rodziców.
Pozdrawiam całą waszą szczęśliwą rodzinkę.
Przystojniaczek! Gratuluję i życzę Wam wszystkiego najlepszego
Dużo zdrowia i uśmiechów pisków wrzasków i zabawy moc sporo radości z tupotu malutkich nóżek, łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku porozrzucanych wszędzie klocków przytulenia okrągłej główki i uścisków małych rączek.
GRATULACJE
Gratulacje! Z Krzynia jest niezly wielkolud, jak na pare dni zycia...a siostrzyczka sliczna pozdrawiam
Gratuluje serdecznie!!! Pozdrawiam.
Basiu!! gratuluję serdecznie , śliczny chłopczyk;)buziaczki dla Łucji i Krzynia:)) i dla rodziców usciski;))
Gratuluję. Śliczny chłopczyk, niech się Wam zdrowo chowa
Serdeczne gratulacje dla całej rodzinki.
Gratulacje i wszystkiego dobrego!
Gratulacje :) Sliczne dzieciaczki :)
Gratulacje
Naprawdę fantastyczne brzdące!
No to jest nas o jednego więcej. Jaki fajniuni. Dobrze, że ma starszą siostrę. Pewnie już jest rozpieszczany.
Łucja, jakie piękne imię. To imie kojarzyło mi się będzie zwsze z Łucją Prus oraz z tą piosenką Skaldów: http://w593.wrzuta.pl/audio/4WD6Zt2jSRN/
Zdrowia i pomyślności całej rodzinie.
Gratulacje!!!!
Sliczne dzieci masz eNka :)
Pozdrawiam serdecznie!
Cudne dzieciaczki.
eNka Ty szczesciaro! Niech Cie wysciskam. Malo Ci bylo slicznej Lusi (oczywiscie mam na mysli Lucje, tylko pisze na klawiaturze bez polskich znakow), to postaraliscie sie o wspanialego Krzysia, co? :-))) Alez on ladny! Teraz jeszcze czekam na zdjecie calej Waszej rodzinki. Sciskam Cie Mamusiu bardzo cieplo i gratuluje z glebi serducha Tobie i mezowi i oczywiscie Lusi braciszka. Ucaluj dzieciaczki ode mnie.
Szczere gratulacje .Super synek i śliczna córeczka..
Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za życzenia i gratulacje, jest nam niezmiernie miło:) Pozdrawiamy ciepło WŻowe grono!
Gratulacje dla szczęśliwej rodzinki , niech się zdrowo chowa Krzyś , śliczne imię
Nasz Krzyś już ochrzczony, spisał się dzielnie, ani pisnął przez całą uroczystą Mszę św. Rośnie jak na drożdżach i zdrowo się chowa... pozdrawiamy:)
Gratuluję, dużo zdrówka dla synusia i całej rodzinki.
Pozdrawiam cieplutko Alll
Masz cudne dzieciaczki. Gratuluje z całego serce
Życzę Wam dużo , dużo zdrowie . Wierz mi , ono jest najważniejsze.
Pozdrawiam
Przesliczny, a jaki elegancki! Buziaczki dla Krzynia i Lusi ( Wspanialej DUZEJ siostrzycce Lusi :-))oraz wesolych swiat dla Calej Rodzinki.
Serdeczne gratulacje dla całej rodzinki:)i pozdrowionka