Witam, kupiłam kombiwar, ale potrzebuję trochę sprawdzonych przepisów i porady jak korzystać z poszczególnych elementów wyposażenia ( do czego służą ). Widzę, że jest tu sporo osób z doświadczeniem, więc może pomożecie w problemie z techniczną obsługą. Instrukcja nie wyjaśnia wszystkich kwestii. Czytałam na forach, że jedne rzeczy są za wijane w folię inne nie, lub wlewa się wodę na dno, albo nie. Mam np. aluminiowy "talerz" z dziurkami i nie umiem wpaść do czego to może służyć.
Witam,
kupiłam kombiwar, ale potrzebuję trochę sprawdzonych przepisów i porady jak korzystać z poszczególnych elementów wyposażenia ( do czego służą ). Widzę, że jest tu sporo osób z doświadczeniem, więc może pomożecie w problemie z techniczną obsługą. Instrukcja nie wyjaśnia wszystkich kwestii.
Czytałam na forach, że jedne rzeczy są za wijane w folię inne nie, lub wlewa się wodę na dno, albo nie. Mam np. aluminiowy "talerz" z dziurkami i nie umiem wpaść do czego to może służyć.
tu jest sporo wiadomości i przepisów:)
może coś się przyda
http://wielkiezarcie.com/search.php?advanced=1&allWords=&search=Szukaj&anyWord=kombiwar&withoutWords=&author=&where=0&branch=0&date=0&date1=&date2=