A co tam... pochwalę się i ja.Oto efekkty moich ostatnich działań tortowych.
Śliczne -gratuluję talentu
Ślicznota!! Jest się czy pochwalić!!
piekne, ale ostatni to mistrzostwo:)
Ojej, dziękuję, ale wiesz, to był tort dla mojej córki, więc musiałam zrealizować jej marzenie
Są naprawde śliczne aż szkoda je konsumowac.Twoja córka ma ładne i słodkie mażenia.Super,to się nazywa talent!!!
Super, ten z księzniczką jest rewelacyjny, ma fajny perłowy kolor, gdzie zakupiłaś taki barwnik?
Bardzo śliczne.
az naszła mnie ochota
No masz się czym pochwalić, są śliczne.
No nie mówcie, że ktoś takie rzeczy kroi!
Bardzo, bardzo ladne.Widze,ze jestes zaopatrzona w bardzo profesjonalne produkty:)Kolorki barwnikow: super.Ta laleczka na lace: aktorsko rozmarzona jak Emilia Krakowska w roli Jagny w "Chlopach".Gratuluje
Bardzo ładne i pomysłowe torty :)
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Rzeczywiście ostatnie moje torty w błogim i rozmarzonym nastroju.PozdrawiamAha, barwniki kupuję w tortowni
Dzieła sztuki !!!
A co tam... pochwalę się i ja.
Oto efekkty moich ostatnich działań tortowych.
Śliczne -gratuluję talentu
Ślicznota!! Jest się czy pochwalić!!
piekne, ale ostatni to mistrzostwo:)
Ojej, dziękuję, ale wiesz, to był tort dla mojej córki, więc musiałam zrealizować jej marzenie
Są naprawde śliczne aż szkoda je konsumowac.Twoja córka ma ładne i słodkie mażenia.Super,to się nazywa talent!!!
Super, ten z księzniczką jest rewelacyjny, ma fajny perłowy kolor, gdzie zakupiłaś taki barwnik?
Bardzo śliczne.
az naszła mnie ochota
No masz się czym pochwalić, są śliczne.
No nie mówcie, że ktoś takie rzeczy kroi!
Bardzo, bardzo ladne.Widze,ze jestes zaopatrzona w bardzo profesjonalne produkty:)Kolorki barwnikow: super.Ta laleczka na lace: aktorsko rozmarzona jak Emilia Krakowska w roli Jagny w "Chlopach".Gratuluje
Bardzo ładne i pomysłowe torty :)
Dziękuję wszystkim za miłe komentarze. Rzeczywiście ostatnie moje torty w błogim i rozmarzonym nastroju.
Pozdrawiam
Aha, barwniki kupuję w tortowni
Dzieła sztuki !!!