Dzisiaj zauwazylam nowe opcje w ulubionych: pokazuj tylko oznaczone.... Bardzo ulatwiaja szukanie w ulubionych!!! Dziekuje na kolanach wlascicielom/moderatorom .
Zawsze pojawiało się okienko z danymi jak się najechało na przepis, jak np. sprawdzić jaka jest cyferka przy ulubionych, czy autora przepisu, gdzie jest ta opcja??? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Wchodzisz na listę przepisów. Najeżdżasz muszką na nazwę przepisu, który Cię interesuje. Zatrzymujesz myszkę na chwilę. Wyskakuje okienko (popup). Dokładnie analizujesz całą zawartość okienka i już wszystko wiesz
Dzisiaj zauwazylam nowe opcje w ulubionych: pokazuj tylko oznaczone....
.
Bardzo ulatwiaja szukanie w ulubionych!!!
Dziekuje na kolanach wlascicielom/moderatorom
Ja też dziękuję :))) super;)
poprostu super
Super.
Cala strona jest bardziej "poręczna".Dziękuje również.
ja tez składam dzięki...wielkie..pozdrawiam ..jest suuuuuuper...!!
Ja również serdecznie dziękuję. Wreszcie bez nerwów i szybko można coś poszukać.
Ojejku! Super! Ta opcja jak zbawienie. Dziękuję również:)
Pampas - WIELKIE DZIĘKI za zmiany w ulubionych. teraz jest ok
Zawsze pojawiało się okienko z danymi jak się najechało na przepis, jak np. sprawdzić jaka jest cyferka przy ulubionych, czy autora przepisu, gdzie jest ta opcja??? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Nie rozumiem pytania. Co to jest cyferka przy ulubionych??
ILU użytkowników dodało mój przepis do ulubionych.
Ta informacja nadal wyskakuje w popupie na liście przepisów.
a co to takiego? bo ja nie wiem..:(
Wchodzisz na listę przepisów. Najeżdżasz muszką na nazwę przepisu, który Cię interesuje. Zatrzymujesz myszkę na chwilę. Wyskakuje okienko (popup). Dokładnie analizujesz całą zawartość okienka i już wszystko wiesz
aaa.. no własnie tak było przedtem:)
teraz za cholerkę nic nie wyskakuje-żadne okienko:)
u mnie wyskakuje
U mnie to samo .
Od paru dni nic nie wyskakuje ... ( IE ).
No właśnie to ja tego okienka nadal nie mam
I ja również tego okienka od paru dni nie mam :-( .( mam IE )
...jak mi sie ta opcja podoba pokazuj tylko oznaczone!
Chce sie zabrac za pierniczenie..., oznaczylam wszystkie pierniki w ulubionych... i teraz bez szukania "mam je pod reka"...