Finowie są odmiennego zdania - przynajmniej jako stereotyp. W wielu miejscach z pamiątkami można kupić koszulki z łosiem (tzn reniferem), który pije finlandię a wydala absoluta...
Podejrzewam, że podobnie może być w Szwecji - tam pije absoluta, a wydala finlandię
Nie, Ekkore, Szwedzi takich koszulek nie sprzedaja, maja lepszy smak.....hihi. Finska wodka Finlandia jest rowniez tutaj popularna, bo jest duzo tansza od Absolut. A co znaczy "wydala" ? :))
http://pokazywarka.pl/iran_okrucienstwo/
O kurde, tyle dobroci zniszczyli :)
to samo sobie pomyslałam :)
O matulu
widac ze to z daleka od polskiego wojska :)
Bodek, a co niby polskie wojsko robi w IRANIE??
wlasnie nic !!! daleko stacjonuja:) nie zmarnowalo by sie :):)
Juz sie wystraszylam ze cos przeoczylam;)))
wpadłam w depresję:)
hahaha Pokaze to mojemu facetowi jak wroci do domu.Jego to na pewno bardzo dotknie-takie marnotrastwo.
Profanacja, ale jaka reklame zrobili szwedzkiej wodce Absolut....hihihi
a bo to baaaardzo dobra wodka :),
moja mama mowi, ze po niej sie glupim nie lata :) (ona nie pije, to z obserwacji innych pijacych)
Finowie są odmiennego zdania - przynajmniej jako stereotyp. W wielu miejscach z pamiątkami można kupić koszulki z łosiem (tzn reniferem), który pije finlandię a wydala absoluta...
Podejrzewam, że podobnie może być w Szwecji - tam pije absoluta, a wydala finlandię
Nie, Ekkore, Szwedzi takich koszulek nie sprzedaja, maja lepszy smak.....hihi. Finska wodka Finlandia jest rowniez tutaj popularna, bo jest duzo tansza od Absolut. A co znaczy "wydala" ? :))
butelka mu stoi pod ogonem
acha, rozumiem:)
podobno jedna z najlepszych na swiecie, zdobyla wiele nagrod :)
No co Wy! Najlepsza jest nasza wyborowa. Ani jednej nie ma na zdjęciu bo tej to by im było szkoda