Forum

Gawędy o jedzeniu

zdrowa żywność

• Autor: annhan Data: 2009-11-17 20:30:59

koniec roku to dobry okres na to żeby zmienic stare nawyki. Ostatnio rzuciłam palenie, zaczęłam biegać, żeby nabrać formy i trochę zrzucić zbędnych kilogramów. Ale niesety nieco zaniedbałam regularne zdrowe posiłki. Chcę to zmienić daletgo zastanowiam się gdzie można dostać zdrową żywność. Najlepiej ekologiczną, pozbawioną chemii. Nie ukrywam, że bardzo lubię mięso i wędliny dlatego bardzo proszę o wszelkie opinie na temat sklepów, miejsc gdzie można kupić dobrą żywność, ekologiczną, a do tego smaczną?? 

• Autor: nonka4 Data: 2009-11-18 09:02:55

Jeśli chcesz takich konkretów to musisz chyba zdradzic Żarłokom gdzie mieszkasz...:)

• Autor: aggusia35 Data: 2009-11-18 14:25:06

mozna wiedzieć jak Ci się udało rzucić palenie??

• Autor: jancek Data: 2009-11-30 00:02:35

Niestety coraz trudniej o zdrową, pozbawioną chemii żywność.Ja stram się kupować produkty polecane przez znajomych, na przykład wędliny z lap-pol.pl. Są wyśmienite w smaku i przypominają mi te "dawne" pamiętane jeszcze z dzieciństwa:) Spróbuj szynki serrano prawdziwy rarytas, moja córeczka ją uwielbia:)

• Autor: befsztyk.pl Data: 2010-01-12 15:18:38

Polecam nasz sklep - www.befsztyk.pl. Zdrowe mięso, wędliny i garmaż z ekologicznych hodowli i upraw. Naturalnie, bez konserwantów i bardzo smacznie:)

• Autor: DLD Data: 2010-01-28 14:35:41

Proponuję odwiedzić stronę www.myecolife.pl/ld  tam znajdziecie wszystko na temat ekologicznie zdrowej żywności z możliwością zakupu po naprawdę atrakcyjnych cenach.

• Autor: mrus Data: 2012-01-28 16:01:16

Ja skorzystałam z rady koleżanki i złożyłam zamówienie na natoobe.pl. Przyznam, że miło się zdziwiłam, bo oferują szeroki asortyment produktów i stawiają na małych, lokalnych producentów. Działalność rozpoczęli niedawno, ale prężnie się rozwijają, aby zadowolić klientów. :) Zamawiałam tam już kilkukrotnie (często są jakieś promocje) i za każdym razem produkty były wyśmienite. Myślę, że warto spróbować. ;)

• Autor: Marcela82 Data: 2012-03-11 17:16:26

Ja kupuję żywność w sklepach ekologicznych już od ponad 5 lat. Jestem również wegetarianką, daltego sklepu tego typu to dla mnie codzienność, chociaż nawet się ostatnio zszokowałam, kiedy w zwykłym markecie zobaczyłam mleko sojowe!!! :-) Z ostatnich moich wynalazków to serwis WWW.MUSLIMIX.PL, gdzie można sobie samemu skomponować musli ze składników w 100% naturalnych. Serwis należy do Natural Food więc myślę, że można mu zaufać.

• Autor: Martynka_cytrynka87 Data: 2012-03-11 18:50:22

W większych miastach normalne już jest, ze istnieją sklepy z zdrowa, np. ekologiczną żywnością...  Poobserwuj okolice w której mieszkasz, a jak nie to w Internecie są stronki sklepików internetowych.. z tego co widziałam, są tu wymienione przez inne uczestniczki forum :) Aaaa i gratuluje rzucenia palenia...

• Autor: Ewa_7 Data: 2012-08-22 11:09:16

Ja polecam stronkę http://wybieramzdrowie.pl/. Sa tam ciekawe artykuły, przepisi i co najważniejsze sklep internetowy ze zdrową żywnością. Sa fajne produkty do wyboru i ceny też nie są jakieś zawyżone :)

Polecam!

• Autor: majolika Data: 2012-08-22 15:44:31

Przyanam się bez bicia, że jestem absolutnym fisiem takich sklepów.Nie jestem bynajmniej wegetarianką, ale tam są naprawdę ciekawe produkty i przede wszystkim przyprawy.nie podaję firm, więc nie mogę być posądzona o kryptoreklamę.Moj nr one jest olej lniany!O rety, jak ten drań jest smaczny do salatek, a na dodatk baaaardzo zdrowy.Dran, bo trochę za drogi))Kupujue tam też :wszelakie strączkowe, bezglutenowe(bo ja uczulona na gluten)PRZYPRAWY!!!

• Autor: iwonaedmonton Data: 2012-08-24 22:19:58

Powinnas przejsc na sojowa diete,ryby z grila bez tluszczu,soki robione w domu,a jesli chodzi o miesko to tylko gotowane w malych ilosciach,jedz malo ale czesto,twoj sukces bedzie gwarantowany,salatay ,warzywa,owoce itd.

• Autor: iwonaedmonton Data: 2012-08-27 12:28:50

Możesz przejsc na diete sojawa,tez super sprawa.

Przejdź do pełnej wersji serwisu