Słuchajcie Mam jakis problem z gg. Wywala mnie co chwila. O tym, ze ktos próbuje się skontaktować ze mną dowaduję się po opisach i po privach.
Cały internet działa mi bez zarzutu- błyskawicznie i sprawnie.
Problem pojawił się od kiedy mam router, co owszem jest wygodne, ale gdzieś jest jakiś błąd- przeglądanie stron- bez problemu, gg- wywala.Juz szału dostaję. Mahika mi powiedziała, ze mozliwe, ze to dlatego, ze połaczenie z netem mam przez serwer proxy, a z gg- bezpośrednio- zmieniłam w ustawieniach gg, zeby połaczenie byo takie samo, jak dla przeglądania stron.
Wie ktos może, co jest grane? bo mnie już ręce opadają...
I jeszcze jedno- jesli ktos do mnie pisał, a ja nie odpisałam- to nie jest moja arogancja, tylko kłopoty techniczne- więc duuużo lepiej kontaktowac się ze mną przez meila, albo privy- gdyby ktos chciał
Ja mam połączenie przez liveboxa i czasami jest podobnie(ale czasami).Tak było ze starym gg i teraz z nowym.Poprzednio mieliśmy połączenie przez modem-było ogólnie gorzej -internet rozłączał się bardzo często,a teraz przy liveboxie tylko gg i skype.Podejrzewam że to przez przeciążenie sieci.Mieszkam na wsi i uważam za cud że wogóle mam internet.Przez 3 miesiące "deptania"i dzwonienia po różnych operatorach i zatargi z TP słyszałam:Nie ma możliwości .Okazało się jednakże jest możliwość i mogę przez to podzielić się opinią
Dzieki, ale to chyba nie to. Ja korzystałam już i z liveboxa TP i z routerów w przeróżnych hotelach- i nigdy, ale to nigdy takie coś mi się nie przydarzało- jak juz muliło- to wszystko i komunikatory i przeglądanie stron. A tutaj mam problem tylko z komunikatorem.
Słuchajcie
Mam jakis problem z gg.
Wywala mnie co chwila.
O tym, ze ktos próbuje się skontaktować ze mną dowaduję się po opisach i po privach.
Cały internet działa mi bez zarzutu- błyskawicznie i sprawnie.
Problem pojawił się od kiedy mam router, co owszem jest wygodne, ale gdzieś jest jakiś błąd- przeglądanie stron- bez problemu, gg- wywala.Juz szału dostaję. Mahika mi powiedziała, ze mozliwe, ze to dlatego, ze połaczenie z netem mam przez serwer proxy, a z gg- bezpośrednio- zmieniłam w ustawieniach gg, zeby połaczenie byo takie samo, jak dla przeglądania stron.
Wie ktos może, co jest grane? bo mnie już ręce opadają...
I jeszcze jedno- jesli ktos do mnie pisał, a ja nie odpisałam- to nie jest moja arogancja, tylko kłopoty techniczne- więc duuużo lepiej kontaktowac się ze mną przez meila, albo privy- gdyby ktos chciał
A nie Masz czasem nowej wersji?...ja powróciłem do starej i mam święty spokój.
pyzio
No mam nową wersję, bo wczoraj odinstalowałam i zainstalowałam
Ale wczesniej - tez miałam nową wersję i wszystko działało
Rece mi opadają...
Ja nie mam gg i rece mam w gorze:))))
jak wrócić do starej?/
Odinstalować. Znaleźć instalkę starszej wersji i zainstalować i nie aktualizować do najnowszej.
Ja mam połączenie przez liveboxa i czasami jest podobnie(ale czasami).Tak było ze starym gg i teraz z nowym.Poprzednio mieliśmy połączenie przez modem-było ogólnie gorzej -internet rozłączał się bardzo często,a teraz przy liveboxie tylko gg i skype.Podejrzewam że to przez przeciążenie sieci.Mieszkam na wsi i uważam za cud że wogóle mam internet.Przez 3 miesiące "deptania"i dzwonienia po różnych operatorach i zatargi z TP słyszałam:Nie ma możliwości .Okazało się jednakże jest możliwość i mogę przez to podzielić się opinią
Dzieki, ale to chyba nie to.
Ja korzystałam już i z liveboxa TP i z routerów w przeróżnych hotelach- i nigdy, ale to nigdy takie coś mi się nie przydarzało- jak juz muliło- to wszystko i komunikatory i przeglądanie stron. A tutaj mam problem tylko z komunikatorem.