Forum

Rozmowy wolne i frywolne

gg- wyjaśnienie i problem

• Autor: agik Data: 2009-11-17 22:11:42

Słuchajcie
    Mam jakis problem z gg.
    Wywala mnie co chwila.
    O tym, ze ktos próbuje się skontaktować ze mną dowaduję się po opisach i po privach.

Cały internet działa mi bez zarzutu- błyskawicznie i sprawnie.

Problem pojawił się od kiedy mam router, co owszem jest wygodne, ale gdzieś jest jakiś błąd- przeglądanie stron- bez problemu, gg- wywala.Juz szału dostaję. Mahika mi powiedziała, ze mozliwe, ze to dlatego, ze połaczenie z netem mam przez serwer proxy, a z gg- bezpośrednio- zmieniłam w ustawieniach gg, zeby połaczenie byo takie samo, jak dla przeglądania stron.

Wie ktos może, co jest grane? bo mnie już ręce opadają...

I jeszcze jedno- jesli ktos do mnie pisał, a ja nie odpisałam- to nie jest moja arogancja, tylko kłopoty techniczne- więc duuużo lepiej kontaktowac się ze mną przez meila, albo privy- gdyby ktos chciał

• Autor: Kazik45 Data: 2009-11-17 22:19:46

A nie Masz czasem nowej wersji?...ja powróciłem do starej i mam święty spokój.
    pyzio

• Autor: agik Data: 2009-11-17 22:25:41

No mam nową wersję, bo wczoraj odinstalowałam i zainstalowałam
    Ale wczesniej - tez miałam nową wersję i wszystko działało

Rece mi opadają...

• Autor: tineczka Data: 2009-11-17 22:49:10

Ja nie mam gg i rece mam w gorze:))))

• Autor: renataz36 Data: 2009-11-18 12:30:46

jak wrócić do starej?/

• Autor: as Data: 2009-11-18 13:21:21

Odinstalować. Znaleźć instalkę starszej wersji i zainstalować i nie aktualizować do najnowszej. 

• Autor: jaska2503 Data: 2009-11-18 09:41:00

Ja mam połączenie przez liveboxa i czasami jest podobnie(ale czasami).Tak było ze starym gg i teraz z nowym.Poprzednio mieliśmy połączenie przez modem-było ogólnie gorzej -internet rozłączał się bardzo często,a teraz przy liveboxie tylko gg i skype.Podejrzewam że to przez przeciążenie sieci.Mieszkam na wsi i uważam za cud że wogóle mam internet.Przez 3 miesiące "deptania"i dzwonienia po różnych operatorach i zatargi z TP słyszałam:Nie ma możliwości .Okazało się jednakże jest możliwość i mogę przez to podzielić się opinią

• Autor: agik Data: 2009-11-18 14:13:43

Dzieki, ale to chyba nie to.
    Ja korzystałam już i z liveboxa TP i z routerów w przeróżnych hotelach- i nigdy, ale to nigdy takie coś mi się nie przydarzało- jak juz muliło- to wszystko i komunikatory i przeglądanie stron. A tutaj mam problem tylko z komunikatorem.

Przejdź do pełnej wersji serwisu