Czy ktos moglby mi poradzic jakim programem moge otworzyc dokument pdf oprocz Adobe Photoshop?Na "tortowni" ogloszono konkurs na domek z piernika ale wykonany wg szablonu przesylanego jako pdf.niestety nie moge go otworzyc.Moze ktos wie jak albo ma juz ten szablon i moze mi go przeslac?
W linuxie z kde: KGhostreader, KPdf W windzie nie wiem bo nie używam , ale w googlach wpisz 'pdf reader' - wyrzuca kilka wyników, może coś sie przyda. Aha do czytania pdf w windzie to chyba nie Adobe Photoshop tylko Adobe Reader - może tu problem? Zbyszek
Pod windą jest jeszcze "foxit" (chyba) - darmowy program do przeglądania pdf. Jesli używasz firefoxa to poszukaj ewentualnie wtyczek (plugin) do przeglądarki umożliwiających przeglądanie pdf bez konieczności ściągania pliku na dysk. Z.
Czy ktos moglby mi poradzic jakim programem moge otworzyc dokument pdf oprocz Adobe Photoshop?Na "tortowni" ogloszono konkurs na domek z piernika ale wykonany wg szablonu przesylanego jako pdf.niestety nie moge go otworzyc.Moze ktos wie jak albo ma juz ten szablon i moze mi go przeslac?
W linuxie z kde: KGhostreader, KPdf
W windzie nie wiem bo nie używam , ale w googlach wpisz 'pdf reader' - wyrzuca kilka wyników, może coś sie przyda. Aha do czytania pdf w windzie to chyba nie Adobe Photoshop tylko Adobe Reader - może tu problem?
Zbyszek
Tez jestem zdziwiona ale Adobe reader nie otwiera.Automatycznie wskazuje photoshop niestety.Dziekuje Zbyszku:)
Pod windą jest jeszcze "foxit" (chyba) - darmowy program do przeglądania pdf.
Jesli używasz firefoxa to poszukaj ewentualnie wtyczek (plugin) do przeglądarki umożliwiających przeglądanie pdf bez konieczności ściągania pliku na dysk.
Z.
Ja wszystkie pdf otwieram w Adobe Reader. Mam Windows XP
Jest, poszlo!!!!:)Zainstalowalam sobie bezplatny adobe readet i otwrzylo sie automatycznie.Bardzo dziekuje ,pozdrawiam