witajcie chciałam sie podzielic moja nowinka dzis byłam u lekarza i moja ciaza przebiega prawidłowo było zagrozenie dla dziecka ale wszystko sie ułozyło za pare tygodni bede miała super synka bo dopiero dzis okazalo sie ze to chłopczyk:) wazy dwa czterysta to chyba duzo co jestem tak szczesliwa jest zdrowy i silny jutro dodam jego zdjeice tu pozdrawiam go serdecznie teraz moge wybierać imie :):):)
witajcie chciałam sie podzielic moja nowinka dzis byłam u lekarza i moja ciaza przebiega prawidłowo było zagrozenie dla dziecka ale wszystko sie ułozyło za pare tygodni bede miała super synka bo dopiero dzis okazalo sie ze to chłopczyk:) wazy dwa czterysta to chyba duzo co jestem tak szczesliwa jest zdrowy i silny jutro dodam jego zdjeice tu pozdrawiam go serdecznie teraz moge wybierać imie :):):)
suuuuuper Marto cieszę się razem z Tobą :):)
:))) cieszę się razem z tobą! pozdrowienia dla Was :)
To cudowna wiadomość!!! Cieszę się razem z Tobą i życzę wszystkiego najlepszego!!!:))) Też mam w domu małego Chłopczyka;)
ja bede mial 2 bo pierwszy synek zaniedlugo skaczy 6 latek:)
Serdeczne gratulacje.
Ja mam dwie córki 11 i 3 latka.
Pozdrawiam i zycze szczęśliwego rozwiązania.
To super wiadomość. Cieszę sie razem z Tobą. Uściskaj starszego synka.
Wspaniale!! Szczęśliwego rozwiązania!
To bardzo dobra wiadomość :) Życzę dużo zdrowia i buziaki dla pierworodnego.
Gratulacje :)
Ja i mój dwumiesięczny Patryczek również gratulujemy, pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego:))